Jump to content

Karina Hulesangerhule

Medlemmer
 • Content Count

  427
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Karina Hulesangerhule

 1. Har bursdag om 3 dager og reiser til California om 11!! :!:
 2. Hei. Har dessverre fått i oppgave å skrive en tale til 10. klasseavslutningen som er i morgen klokken 18.30. Men jeg står helt fast. Aner ikke hvordan jeg skal innlede eller skrive om i det hele tatt. Noen forslag? Setter veldig pris på svar!
 3. Du kan se midt i mellom øynene, øverst på nesa liksom. Da ser det ut som at du ser dem i øynene Det gjør hvert fall jeg. Takler ikke øyekontakt, men føler at jeg virker uinteressert hvis jeg ser i bakken eller bort på andre ting. Prøv å se folk midt mellom øyna, personen du ser på merker ikke forskjell, og det blir mer komfortabelt for deg.
 4. Jeg pleier å høyreklikke på det øverste layeret og så trykke på merge down, så sammensveiser det seg med det layere som ligger under
 5. Dårlig dømmekraft av foreldrene dine. Burde prioritere eksamen i stedet for rydding. Støvsugingen kan du gjøre når som helst. Ja, ikke sant Men jeg måtte visst kunne klare å ta en pause fra det.
 6. Irriterer meg veldig at jeg må rydde og støvsuge hele huset i dag. Har muntlig engelskeksamen i morgen og vil gjerne jobbe med det, men må rydde her hjemme istedet.
 7. I morgen klokken halv tre er alt av skolearbeid ferdig. :!:
 8. Ferdig med alt av eksamner og skolearbeid før sommeren
 9. Kunne du skrevet det nedover? jeg skjønte ikke helt
 10. Hvordan regner man ut dette? Setter pris på raskt svar, har eksamen i morgen!
 11. ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggggggggggggggggggggggggggggggggggg
 12. http://tb.no/nyheter...anger-1.7286266 Kan ikke ta med katten til veterinær for avliving pga. den freste mot dem? Og dette er politiet som skal passe på OSS!!? :nei2:
 13. Hvis jeg har kjøpt varer for over 1000 kroner synes jeg ikke det gjør noe. Det er jobben dems. Men jeg pleier å kjøre vognene tilbake, altså.
×
×
 • Create New...