Gå til innhold

Den frie kafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
That being said, geany/kate/gedit og gjengen tilbyr ingenting utover vim..

Broken argument når du snakker om vim eller emacs da uansett hva som blir sagt blir motargument ett eller annet script som kalles via et CLI. Sammenligner du default vim med default config uten bruk av CLI-verktøy derimot skal det nok ikke være problemer å finne egenskaper vim ikke har.

Lenke til kommentar

Det er sant, men den modellen gjelder jo andre editorer (som Kate) også, ettersom mye ekstrafunksjonalitet kommer via plugins. Og det er en god ting.

 

Men vim (og tildels emacs) har en overlegen fordel når det kommer til keybindings og extensibility. Ikke-X-mode er en betydelig fordel (hvertfall hos meg), plugins kommer i tillegg.

Lenke til kommentar

Jeg liker å sammenligne emacs-brukere med mormoner. Snart de har begitt seg inn i emacs blir det altoppslukende, og de forsøker å gjøre alt i livet i emacs, inkludert surfe nettet, lese epost og redigere film. I tillegg forsøker de å dra med seg alle rundt seg i denne elendigheten og blir en plage for alle rundt dem.

 

Bruk vim.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Fikk nettopp mail fra Valve: "Welcome to the Steam for Linux limited beta program! This email contains information on important issues including installing the Steam for Linux client, configuring your graphics card, and reporting issues."

 

:D !

Heldig! Hvilken distribusjon oppga du?

Endret av hakonvl
Lenke til kommentar

Jeg har et spørsmål til dere. Jeg står akkurat i trykket for å kjøpe Raspberry Pi Type B for £21.60 (uten frakttillegget). På tollvesenets sider, eller rettere sagt valutakursene (http://www.toll.no/templates_tad/tolltariffen/tvinnexchangerates.aspx?id=98), kommer prisen akkurat under frigrensen på 200 ,- Problemet er at denne er "gyldig" frem til 18.11.2012, og firmaet (rsdelivers.com), vil toppen bruke 6 uker på å sende pakken.

 

Skal jeg ta sjansen på betale?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...