Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

tidenes raskeste ukjent-kjæreste?


Gjest Guest_Lasse_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Lasse_*

Hei! Dere tror sikkert jeg er en tulling, men denne helgen hadde jeg en fantastisk opplevelse.

 

Foreldrene mine var på tur og jeg var aleine hjemme. Det hele startet med fredagen hvor jeg og noen venner drakk hos meg hvor ideen om fest på lørdagen kom opp^^. Ringte alle jeg kjente fredagskvelden og inviterte folk i hytt og pine.

 

Heldigvis var det bare venner av meg som kom og ikke så mange ukjente=) Det vil si, det var en ukjent, en jente.

Dette var en helt merkelig kveld, hadde drokket litte grann men ikke for mye, var helt fin i formen. Uansett, her hilste jeg på denne jenten, 18år og strøøøøøken =). Vi snakket vell i 2 minutter før hon sa hun måtte på do. Jeg viste henne badet, følgte henne inn, hun var ikke noe overstadig beruset, men jeg ville være snill og skryte litt av badet^^. Uansett, hun ba meg låse døren og jeg så henne i øynene og det sa bare PooF, plutselig klina vi som bare F. og tok ikkje lange tiden før hon sa " Skal vi gå opp". Jaja sa jeg og vi snek oss forbi alle som stod på kjøkkenet og gikk for å pule. Jeg hadde da kjent henne i 10 minutter:P

 

 

Så, når klokken nerma seg 12, skulle de på byn. Jeg måtte holde liv i festen og alt sånn, så hon sa hun skulle ringe meg når de skulle hjem, det gjorde hon og hon endte opp med taxi hjem til meg.

Vi ble liggende langt ut på natte og prate og kose. Veldig koselig=)

 

Dagen etter lagde jeg frokost som jeg vekket henne med, etter at jeg hadde ryddet huset. ville jo ikke være en drittsekk som bare dret i henne. slik er jeg ikke.

 

Så, resten av søndagen ble vi bedre kjent ved å se på film og snakke sammen hele dagen =) helt til kvelden kom og hon kunne kjøre hjem =)

 

Har nå vært med henne i 3 dager i strekk og det er seriøst den beste tiden i livet mitt så langt, Kan det hende dette er ekte kjærlighet, ved første blikk ? Er jeg dom som går på dette her? Skal jeg satse på henne? Hon er veldig interesert i å prøve på det, samme er jeg, bør jeg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres knallbra ut! Blei litt småforelska av historien din sjæl! Haha :) Bare fortsett å ha kontakten, men ikke rush på med spørsmål :) Kos dere så ordner det seg alltid!

 

Jeg ble forresten sammen med eks-kjæresten min etter jeg hadde kjent henne en knapp uke. 6 dager tror jeg det gikk fra første gangen vi møttes til vi var ordentlig sammen, haha. Var sammen med henne i 2 år by the way :)

Lenke til kommentar

Bah, fyr løs! Fortsett! Trenger ikke være noe luremus eller lett på tråden her. Kanskje hun bare liker deg veldig godt, følte du syntes det samme og slo til?

 

Uansett, hvis du koser deg og har det gøy nå, fortsett! Og skulle det bare bli kortvarig så har du iallefall minnene og tenke tilbake på når nettene blir lange og ensomme ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...