Gå til innhold

LAN i gamledager tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det er best med 5 - 6 kompiser, som alle spiller CS med hverandre. Min definisjon av LAN. Når en begynner å nerde wow, blir alt fucked og folk begynner å spille på nettet og bruke msn.

 

edit: Syns det er deilig med laptop på LAN jeg, ikke så mye stress.

Endret av vanquish
Lenke til kommentar
men ot,

lan har ikke bare blitt ødelagt med fjortisser spør du meg, lan har blitt ødelagt etter wow mmorpg spill kom inn, som nevnt tidligere.

personlig synes jeg det er bedre med litt liv enn en gjeng med nerder som er umulig å få kontakt med når de sitter som støpt foran spillet med lego grafikk og magi krefter. (wow)

 

dette kan jeg si ettersom jeg har vært med på å arrangere en del lan, i det siste, med folketall fra 40 til 80 stk.

 

Einig.

Word.

 

Men hva kvalifiserer dere som "wannabe-gangsters" ? Folk som går med new era-capser, store bukser og gensere ..?

 

Wannabe gangsters er folk som går i sånne klær, svære juksegullkjeder rundt halsen, hører på dårlig musikk, synger til rap'en, tøffer seg osv. (Jeg synes rap er dårlig, så ikke si noe imot meg :p )

 

Jeg har invitert 5-6 kanskje 7 stk til et lite "mini-LAN" , og det synes jeg er greit, første jeg hadde satt nesten alle og nerda på WOW, det var boring, andre tingen som ødela litt var jo at det var 2-3 stk som hadde med seg høyttalere og basskasse og satte på musikk samtidig.. På det andre var det greiere, men fortsatt et par som spilte WOW eller AOC. Det beste er når Grandiosan kommer :D . Det beste er vel egentlig når folk samles og har det morro synes jeg :) .

 

(jeg suger i og skrive så mye, så det ble litt rart synes jeg :p )

 

EDIT: Får ikke hatt flere med på sånne miniLAN, siden jeg bare har en 8port switch på 10Mbps :p . Det lagger mye for og si det sånn når alle er på nett samtidig.

Endret av Tord93
Lenke til kommentar

for min del døde MYE av lan-følelsen ut når det ble ett minstekrav å ha internett på LAN.

mye bedre når folka på lanet faktisk spiller sammen og ikke med de folka de kan spille med 24/7 ellers.

 

de beste lanene jeg har vært på var de før folk flest hadde internett og lenge før ADSL.

husker jeg og en kamerat satt hele natta å spillte RA2, kjempemorro, selv om det bare var vi to som spillte.

 

edit: nå for tiden drar jeg kun på lan med folk jeg kjenner, altså de lanene som er på skoler og slikt gidder jeg ikke mer, er ikke noe morro med slikt, mye pga alt tullet som er der.

TG og Dreamhack drar jeg på en skjelden gang, litt mer folk og lettere å finne folk som oppfører seg noenlunde normalt

Endret av aklla
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Hugsar det første LANet eg var på. :)

Kunne nada om datamaskinen eg hadde med meg (som forsåvidt var såpass killer at det simple spelet SkiStunt lagga), og hadde tilnærma aldri vore våken eit heilt døgn før. Presterte å sovne foran maskina med ei tom halvannenlitersflaska i favna. :wee:

Lenke til kommentar
Synes det er best med 5 - 6 kompiser, som alle spiller CS med hverandre. Min definisjon av LAN. Når en begynner å nerde wow, blir alt fucked og folk begynner å spille på nettet og bruke msn.

 

edit: Syns det er deilig med laptop på LAN jeg, ikke så mye stress.

Definitivt.

Savner ikke å slepe med meg 19' tommers crt skjermer :p

 

Jeg pleier å møte en del i den gamle gameratgjengen en gang eller to i året, utveklse filer (og historier) og spille litt. Går da like gjerne i de gamle spillene som vi alltid har spilt.

Ganske hyggelig egentlig, men litt mer tilbakeholdent enn det en gang var :p

Skal det sies at det "å være sammen med gutta" er det eneste jeg savner fra å være 14. 24 kler meg langt bedre :p

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234
Hadde faktisk vært moro om det hadde vært arrangert et LAN uten internett en gang ja. Hadde definitivt vært mer interessant for meg

Finn dykk eit hus eller noko langt oppi skogen. Har ein kompis hvis familie eig eit gamalt motell langs gamle E39. Ingen internett, men det blir ofte heldt LAN der allikevel. Hugsar første gongen der oppe, har aldri hatt det så greit på LAN før. Gjekk mykje i COD2 og litt CS. :)

Lenke til kommentar

Føler meg kanskje litt gammel og corny som sier dette, men vokste jo opp i C64/Amiga-dagene selv, og da hadde man ikke noe internett eller ethernet nettverk-luksus. Nærmeste vi kom nettverk, var vel en seriekabel mellom to maskiner. (max hastighet 57.6 kbit, da det og sammenlikn med gigabit nettverk, hehe).

 

Det var vel mer grunnet samværet i gjengen vi gjorde dette, om alle satt og gjorde sitt på sin maskin var det ikke så altfor mye fokus på, vi hadde det morro læll. De store sammenkomstene i de dager kaltes jo "copy party" på folkemunne, fordi det var mer for å utveklse spill og programmer, pluss programmerings/musikklagingstevlinger og ikke bare for å spille at folk kom sammen. Husker et party der politiet kom for å raide, folk kom krypende ut av vinduene med C64ene sin under armen for å slippe unna. :!:

Lenke til kommentar

eg husker en paradigm da der eg bor . eg var ikke med for eg hadde ikke pc når eg var 6 7 8 år gammal.

men de var over 100 stykker over en hell fotball halll. ikke så særli stor. men nok at alle ungdommer kunne komme in. trur de var 13 til 25.

hjemmmelaget kabler oh alt

 

men den siste var jo rundt 2002 eller 2003

 

gode dager

Endret av n00b1
Lenke til kommentar
Husker et party der politiet kom for å raide, folk kom krypende ut av vinduene med C64ene sin under armen for å slippe unna. :!:

 

Du tenker vel på copyparty'et til Cryptoburners i Drammen i 1990.

Var vel flest Amiga'er da... ikke C64 :)

Er det en link til et sted jeg kan lese omdet der xD? Hørtes utrolig festlig ut haha

Lenke til kommentar

Ikke så lett å finne info om dette... var jo før internet var offentlig tilgjengelig (selv om BBS-ing var populært).

 

"Held by the above groups at Drammen Gymnas in Drammen, Norway. About 400 people attended. The party started at 14.00 in the day, and at 17.00 the Police arrived. They sieged the building and turned off the electricity. When they entered the place, the first room they entered was Fraxion's, where videocopying was underway. People panicked, and tried to exit in any way possible. The Police then proceeded to announce the party as cancelled. The reason the Police raided the place was that a software distributor (BJ Electronics) had told the Police about the party, and wanted

it stopped. About 500 people were present at the party."

 

Kjenner folk som krøp ut vinduer med amiga'en under jakka :)

Skulle egentlig ha vært med selv, men kunne ikke.

Lenke til kommentar

Hehe, jeg veit ikke helt åssen LAN i gamle dager var, men det hørtes morsomt ut. :)

Alle de gangene jeg har vært med på LAN har det bare vært fps-spill som de fleste spiller.

Skulle ønske at iallefall èn gang at vi kunne spille litt RA2 eller litt AOE2...

Det blir iallefall litt spilling av rts-spill mens jeg er på TG09. :wee:

 

OT: Kommer Spore til å ha en multiplayer funksjon?

Lenke til kommentar
Og ordet blir så og si missbrukt for tiden, folk sitter i en gruppe med 1-2 stykker til, og de skal liksom kalle DET LAN? Greit nok at det står for Local Area Network, men jeg vil ikke si at 3 fjortisser på et soverom har LAN og kommer på skolen par dager etterpå, "OMFG Vi hadde et sykt lan på 3 stykker azz!". Når jeg tenker på ordet LAN, tenker jeg minst 20 stykker, som DigiLAB, The Gathering, og sånne LAN!

Hah. :!:

Endret av Cornugon
Lenke til kommentar

Husker godt mitt første lan... :love:

 

Der var det en skjult mappe med CS 1.5 på pappa sin kontorpc, som det ikke var vanskelig nok å få overtalt han til å låne bort pcen sin, til noe så rart som et "LAN". Grunnen til dette er jo den klassiske kristne familieholdningen, så null voldspill for en 7-klassing gitt :p

 

Men husker godt de_rats ja, det var tider :D

 

 

Men er helt enig, feeling på dagens lan er ikke som i gode gamle dager.. Nå er det jo somregel WoW og MSN, men en possitiv ting er jo at jenter begynner å fatte litt mer interese for LAN. Du ser jo bla. på TG osv, og du kan ikke akuratt klage for at de sitter på MSN da, de tar jo faktisk turen ;)

 

Men har nå de 3 siste årene gått mer over i arangering av LAN, og har vært gamecrew/chief på GlobeLAN de siste arangementene, og det er absolutt å anbefale i forrhold til å være deltager. Man føler man bidrar mer + at sammholdet (som alle snakker så mye om) er mye sterkere, og man blir lettere kjent med folk innad i crewet.

 

Ellers vil jeg si at den beste stemninga nå til dags er nok på TG, der er det profesjonelle arangører som kan sakene sine ! :D

Endret av nts
Lenke til kommentar

Altså, jeg tror ikke det har blitt noe mindre morsomt å være på LAN.

 

Dem fjortissene dere snakker om har det jævlig gøy dem, når dem blir litt eldre og modnere så kommer dem til å klage på fjortisser dem ser.

Skal vedde på at halvparten av dere som klager over dem var en av dem før, og derfor hadde det gøy

Endret av PepsiCo
Lenke til kommentar

Sier ikke at det har blitt noe mindre morsomt, de har det bare morsomt på andre måter. Det er ikke lenger slik at hele rom spiller på samme CS server (mitt inntrykk). Det mer "internettholdninger", der man joiner en server og sitter litt stille for seg med en evt. kamerat og spiller.

 

Ekke noe gauling når noen tar et headshot fra andre sia av mappet osv... Husker veldig godt den gode stemninga.

 

Sier absolutt ikke at det er slik på alle LAN. Bare MITT inntrykk.

Endret av nts
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...