Gå til innhold

LAN i gamledager tråden!


Anbefalte innlegg

Hei! Tenkte dette er rett plass siden det er "offtopic"...ja...

 

Jeg kom til og tenke her om dagen på LAN i gamle dager! LAN har blitt ødelagt med WoW og msn. Nå de siste årene har småungene kommet med flere fjortissvenner, og lagd bråk, og bare tøffer seg for og få noe spenning. Har vært tilfeller på noen LAN at de har koblet ut strømmen til folk, gjemt ting for og få dem forbanna, stjelt ting, etc. Jeg skal ikke si at jeg ikke er ung jeg og, men les over så forstår du hva jeg mener.

 

La oss da ikke glemme da vi satt 10 stykker og spillte CS uten og whine og screame, la oss også huske da vi satt og spilte C&C! Det var en HERLIG tid! Men nå for tiden har bråkmakere, og "wannabe gangster" gjenger skal ødelegge og få til bråk. Som da jeg var på DigiLAB'07, var det 2-3 biler med wannabegangster gjeng som prøvde og smelle opp dørene for og banke 4 stykker som de hadde stjelt pcene til, tilogmed purken måtte utrykke, og jeg fikk ikke engang komme UT av bygningen fordi de stod utenfor med balltre. Og takket være det, så ble det ikke mer DigiLAB, det ble vist avlyst i år, fordi at de fryktet at det ble bråk i år og. Det var det ungdomsarragementet noe som jeg gledet meg som bare det til i år, men neida. Jeg savner virkelig de gode LAN minnene :)

 

Tenker at denne tråden kanskje høres litt dum ut, men jeg håper dere forstår poenget mitt, og bidrar med og komme med deres synsvinkler og minner i denne tråden. Hvis den blir flamet ned, så får jeg den bare stengt, er ikke noe værre! :)

 

Ha ellers en god dag.

 

Kim

Endret av Kimelimm
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er helt enig i hva du beskriver, jeg er riktig nok 14 men er heldigvis ikke sånn som de drittungene du beskriver. Jeg har alltid oppført meg bra og ordentlig på LAN og hatt det morsomt. Men er enig i sånne teite fjortizzz unger som du beskriver, ungen av den typen har jo blant annet tatt strømmen med sine enorme kjøleskap. Gått på Porno på pc`ene til folk mens dem var borte, og tatt nettkabler med mer.

 

Men savner gammeldags LAN ja :new_woot:

 

Så er det den mmo spillingen av wow m.m litt irriterende. Og dem som grinder internett og nettby under LAN.. Hate it.

Endret av viking665
Lenke til kommentar

Når 6 personer eller mindre har "LAN" kaller jeg det linking.

 

Husker i 1998 når jeg og broren min hadde lan i leiligheten, det var tider det :) Satt på våre "über" bra pc-er og gama cs, tony hawk og bare hadde det morro :) Skulle ønske det var sånn fortsatt, får se om jeg arrangerer lan etterhvert med aldersgrense :)

Lenke til kommentar

Hvordan kan man bli betraktet voksen som 7åring? Eller var du 15 i 2000?

Lan har vel ikke forandret seg så voldsomt, er bare flere spill og ikke like mange som spiller de samme spillene.

 

Må forøvrig også nevne som lan arrangør så er det ikke de som deltar som ødelegger lan, iallefall så har vi slitt mest med besøkende som er ute med fyll og bråk.

Endret av Ole J
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...