Gå til innhold

Den store Guitar Hero: World Tour tråden


Zeph

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har kjøpt det nå, men etter 2 dager med spilling sluttet skarp tromma (den røde) å funke. Tips? Sende tilbake til CDON? Er til Wii forresten

Hvis den ikke virker i det heletatt bør du sende den tilbake til CDON.

Ta kontakt med de på kundeservice og fortell hva som er galt, så vil de sende deg en ny bundle og konvolutt med forhåndsbetalt retur. Vær obs på at de legger ved en ny faktura som du skal sende tilbake med bundle, og et lite skriv om hva som er galt. Fakturaen blir slettet når de har mottatt reklamasjonsvaren.

Så vent med retur til du har fått ny bundle.

Endret av Sadfez
Lenke til kommentar

Hvordan får man den der midikabelen til å funke? Kommer ingen reaksjoner når jeg plugger den i? Hvis ikke jeg får det til å funke med den kan jeg bare gå inn på det der redoctane greia og få et helt nytt sett gratis tilsendt da eller?

 

Edit: Googlet og fant ut at jeg måtte laste ned et program. Så nå er alt greit!

Takk for hjelpa.. :p

Endret av tilhengeren
Lenke til kommentar

Uff, det er tragisk låtutvalg på dette spillet. Har spilt det mye i jula. Alt for mye obskure 70 og 90-talls greier man bare har lyst å komme forbi etter 1-2 fails. Satt bare og ropte på en skikkelig rockelåt, mens det istedet kom ENDA en 90-talls alt.rock drittlåt eller britpop på 9 minutter. Var så ille at vi bare tok dem på Easy eller beginner for å bli ferdig med de.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Uff, det er tragisk låtutvalg på dette spillet. Har spilt det mye i jula. Alt for mye obskure 70 og 90-talls greier man bare har lyst å komme forbi etter 1-2 fails. Satt bare og ropte på en skikkelig rockelåt, mens det istedet kom ENDA en 90-talls alt.rock drittlåt eller britpop på 9 minutter. Var så ille at vi bare tok dem på Easy eller beginner for å bli ferdig med de.

 

 

Haha. Ironisk nok det jeg liker :)

 

Smaken er som baken. Du vil nok like rockband bedre tror jeg, sjekk ut songlist på nett. Ellers skulle jeg gjerne sett noe klassisk rock alla ac/dc, jefferson airplane eller greatful dead som dlc.

 

Ryktene går jo også om turboneger. Ac/cd kommer vel som rockband greie så det blir ett must have.

Lenke til kommentar

Noen som vet av et par bra lagde sanger (fra GHTunes) til ps3? Fryktelig vanskelig å finne brukbart materiale. Skulle virkelig ønske en ordentlig Canon Rock (som 360 har) sang var lagd. Er det noen som har lyst til å lage en?

 

Forresten, er det vanskelig å lage sanger (som f.eks hvis jeg vil lage Canon Rock)?

 

Jeg har ingen anelse (og kan ikke lage sanger uten gitar), fordi jeg har bestilt billige gitarer fra CDon, men det tar to evig tid før de engang sender gitarene... Venter og venter.

Lenke til kommentar
Sjølvsagt gjer det ein ekstra verdi, men i hovudsak ved å laste ned låter andre har laga sidan det er så vanskeleg å lage sjølv.

 

Det er eit greit alternativ til DLC, gratis er det og.

 

 

Det gir ingen ekstra verdi fordi alle låtene høres ut som midi-piss. Med unntak av 2-3 låter med spillmusikk fra 10-15 år gamle dataspill (som skal høres ut som midi-piss) så er det absolutt ingenting som gjør dem verd å spille igjennom. Hele konseptet er dårlig siden det er basert på kjipe samples. Dessuten sletter Activision unna alt som er copyrighted så da ender du opp med å laste ned noe møl som en eller annen kid har laga sjøl eller klassisk musikk som ikke lenger er beskyttet. Resultatet blir sjabby uansett.

 

Harmonix vurderte muligheten for å lage et "musikkstudio" i Rock Band, men siden resultatet ikke kan bli bra så gjorde de det eneste rette og lot være:

 

 

Dan Teasdale (lead designer, Rock Band 2):

 

"We've dabbled around with stuff like that before, with Frequency and Amplitude, and we learned a lot of lessons from it," he said. "The main one is that you can't do it half-arsed. If you want to do a way to let players create and distribute music, you have to go all-in - not just do it as a bullet on the back of a box."

 

He added: "We actually want to find a way to for people to create music and express themselves, but when we do we want to make sure that people can sing, or the songs can be longer than three minutes, or that you can have more than 1200 notes, or that you're not tied to some dodgy sample somewhere. We want to make sure it's an authentic experience and it fits on the platform."

Endret av thklinge
Lenke til kommentar
Andre kan ha moro med den funksjonen sjølv om du ikkje brukar den.

 

Joda, for all del!

 

Men jeg skjønner akkurat hva han mener, og jeg må si meg enig, lyden man får på sangene man lager i musikkstudioet er så elendig at det er på grensen til horribelt.

 

Over til noe annet, trommesettet mitt er vel snart en måned nå, og da er det seff ødelagt igjen :thumbdown:

 

PÅ dette trommesettet, som er mitt tredje, så funker ikke lenger basspedalen, samt grønntrommen fungerer kun av og til. :no:

Lenke til kommentar

Ok, det har seg slik.

Eg har eit problem med eit Guitar Hero World Tour sett.

Ledninga frå den gule tromma er meget kort, og eg finn ikkje ut kvar eg skal koble den. Mogleg det er veldig enkelt, men eg finn det i alle fall ikkje ut. Nokon som har eit tips?

Eg får heller ikkje kontakt frå trommesettet til playstationen, reknar med at dette kanskje vert fiksa når den gule ledninga vert kobla inn ein plass.

 

Nokon som kan hjelpe?

Er playstation 2 det er snakk om.

Lenke til kommentar

Fikk et pussig problem idag. Har hatt problemer med sensitiviteten på skarpen hele tiden, og har måttet stille følsomheten i taket for at den skal oppføre seg tålig normalt. Men idag var den plutselig alt for følsom. Vanlige slag ble dobbeltslag, og den kunne registrere slag når jeg slår på den gule symbalen. Vet ikke hva det kan komme av. Det som gjorde det til et problem, var at jeg har brukt et annet midi-interface som jeg lånte av en kamerat da jeg justerte følsomheten tidligere. Idag skulle jeg prøve kabelen jeg fikk av RedOctane, og tuning-programmet fant den ikke. Prøvde å avinstallere programmet og enheten, men den finner den ikke. Noen som vet om noe som kan hjelpe?

Lenke til kommentar

Husket du å velge USB inne i programmet? Er en luke ( kommer ikke på navnet) som du kan trykke på for å velge forskjellige enheter.

Jeg har fått problemer med gitaren. De ser ut som at touch-feltet registrerer at jeg slår på den utenat jeg er ani gitaren. Testet det i musikkstudio der det kommer mange lilla streker raskt etter hverandre, selv om jeg har lagt gitaren fra meg, og ingen er ani den. Så det blir vel en tur for å bytte inn på mandag :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...