Gå til innhold

Soul Calibur IV er ute, alt om spillet foregår i denne tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner ikke soul-greia. Jeg har hatt full og en annen har hatt "emtpy", og når jeg trykker L1 aka abcdfdfsd (alle knappene) så skjer det ingenting. Hva er greia?

 

Og er det noen som vet hvorfor min karakter starter med 80% hp i story mode?

Lenke til kommentar

Wow, må si ting virker mye mer balansert denne gangen (kanskje med unntak fra Yoda, den lille sniken). Nå kan jeg ikke lengre velge Kilik og dominere alt automatisk, jeg må faktisk gjøre litt for å få det til. Akkurat nå diller jeg med character customization, og det er sykt fett :D Endelig får jeg også muligheten til å endre på default-figurene.

 

Og Apprentice var langt tøffere enn jeg hadde håpet på. Tommel opp!

Lenke til kommentar

Støttes, tragisk lite forklaring på hvordan alt fungerer, men hvis du ser på høyresida av figuren din i character creation ser du hva du maks har lov til å putte på de ulike skillsene (0/50 f.eks). Overskrider du dette får du den beskjeden du nevner. Jeg tror plassen for skills avhenger av rustning, type sverd og type fighte-stil.

 

Noen andre som forøvrig savner en photomode, slik at man kunne lett ta bilder og laste de opp på forum eller lignende?! :)

Lenke til kommentar

Ja vet ikke helt, f.eks i Tekken kan jeg enkelt forsvare meg og la nybegynnere button mashe så mye de vil. Men SC4 går så raskt samt at jeg kan ikke blokkere evig for da ryker armoren så det virker som utviklerne VIL ha raske kamper. Angrepene er så raske og lang rekkevidde på at countring og sidestepping er uhyre vanskelig å time.

 

Er fornøyd med spillet sålangt men jeg blir å dra fram Tekken uansett for intense og profesjonelle kamper. Hittil i SC4 har det bare vært SPLASH SPLASH button mashing. Hvor er kampsporten i alt dette ! Syns animasjonene går for fort i SC4 til å nyte alt. I Tekken får man litt WHOA følelse når man ser dyktige spillere, det ser kult ut. Det man ser i SC4 er en eksplosjon av Japanese Anime FLOWER POWER stil. Alt er crazy overdrevet og virker som utvikleren laget spillet mens han røyka hasj på månen samtidig som han hørte på japansk acid trance.

Endret av Avean
Lenke til kommentar

At ting går fort for seg og er en smule overdrevet er grunnen til at jeg foretrekker SC framfor andre fightere. Jeg syntes Tekken gikk altfor treigt. Selvsagt er dette fordi jeg ikke hadde trent inn nok komboer og den slags, men personlig liker jeg når man ikke må være pro for å få litt tempo. Nei, jeg kommer nok aldri til å bli konkurransedyktig med slike holdninger, men nuvel :p

 

EDIT: Ang fart og overdrevenhet, er det vel en grunn til at jeg plasserer F-Zero over Gran Turismo også ;)

Endret av RevX
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...