Jump to content

ResidentDante

Medlemmer
 • Content Count

  506
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ResidentDante

 1. Jeg trodde også det var slik, men som nevnt over her: -Sett region til USA i settings -gå til payment options -slett kortet du har lagt inn -legg inn nytt, det samme kortet, men skriv f.eks CA og et eller annen 5-sifret zip-code zimzallabimm! Ikke nok med at det fungerer, men du får i tillegg handle til amerikanske hubbabubba-priser Damn, nice og DLC funker med den europeiske utgaven av spillet?
 2. Skaffa meg spillet et par dager sida og har ikke merket det i noen større grad. Bare av og til, nesten på en slik måte at det ser ut som en visuell effekt som bare skjer nå og da Noen som vet om jeg kan kjøpe Titanfall map season pass på amazon.co.uk og får det til å funke på Xbox One'en min i Norge? Gamertag om noen vil adde meg forresten: ResidenDante Season pass er vel billigere å kjøpe fra xbox live? Ja, men jeg får ikke kjøpt noe vi Xbox Live med norsk VISA før de åpner for det ved norges lanseringen 5. september.
 3. Skaffa meg spillet et par dager sida og har ikke merket det i noen større grad. Bare av og til, nesten på en slik måte at det ser ut som en visuell effekt som bare skjer nå og da Noen som vet om jeg kan kjøpe Titanfall map season pass på amazon.co.uk og får det til å funke på Xbox One'en min i Norge? Gamertag om noen vil adde meg forresten: ResidenDante
 4. Call of Duty 4 og Black Ops 1 er favorittene. Jeg skulle ønske de kvitta seg med instant kill kniving i serien og bare tar det bort.
 5. Hmmm, stemmer det. Det finnes en måte å ta av plastdekselet rundt den store kabelen som følger med xboxen så den passer med en hdmi kabel. Sjekk youtube Edit: Noe slikt http://www.youtube.com/watch?v=uSg2BLz3Dok
 6. Har spilt mye av 360 utgaven og kan skrive under på at dette er et utrolig artig spill!
 7. Siden det er så nærme jul så tipper jeg han sikkert ville vært veldig begeistret for å få det nye Call of Duty Ghosts. Bare finn ut om han skal skaffe det selv før jula eller ikke
 8. Kul! Ser at cdon.com lister den for 1199 hittil, litt bratt pris i mine øyne. Gleder meg stort til Ghosts nå, jeg vil ha det til PS4, men er redd jeg ikke får tak i en maskin før jul. Jeg må greie å holde meg fra å kjøpe spillet på 360'en min. Vil gjerne oppleve dette års COD på ny maskinvare og grafikk deretter
 9. Fjæringene og dekkgrepet var løsere i GTAIV, det gjorde det mer utfordrende og artig å kjøre etter min mening. Men er absolutt bra i GTAV, men synd de måtte gjøre det "lettere" fordi så mange klagde at det var vanskelig i GTAIV.
 10. Jeg husker det spillet som virkelig imponerte meg var WipEout, jeg og en kamerat bare måpte på den utrolige 3D grafikken, den fete technomusikken fra ekte technoband og den langt mer "voksne" stilen spillet hadde. Det passet perfekt med overgangen vår til tenårene fra de mer "barnslige" og koselige 16-bit 2D spillene. Selv om Ridge Racer var en bra arkadeport, syns jeg WipEout hever seg en del hakk over det spillet: Det var langt flere baner (med stor variasjon i utseende og landskaper), grafikken var lynkjapp og musikken flere klasser over den nesten latterlige japan-elektronicaen i RR. http://www.youtube.com/watch?v=bJAXNJeib58&hd=1 HD link: http://www.youtube.com/watch?v=bJAXNJeib58&hd=1
 11. Det følger med Xbox One det! Klistremerker er bare sååååå next-gen!
 12. R.I.P. Har hatt det utrolig artig med Tom Clancy spill gjennom årene!
 13. Hovedposisjon er ikke å stappe stikkene nedenfor ideelt holdegrep. I bilspill så spiller man jo med venstre stikke, samme er spill hvor kun en stikke brukes. Greit at i FPS/third person shooters så bruker man begge stikker, men ellers er det jo ingen logikk å sette d-paden i hovedposisjon. Det henger bare igjen fra PS1 sin overgang fra kun digital til analogstikke kontroll, med introduksjonen av "DualShock" kontrollen. At Sony har beholdt den designen, som tydelig var bare en måte å stappe inn to stikker inn på en eksisterende kontrollform og velge å beholde den uendret i tre generasjoner er latterlig. Stikkene på PS4 er betydelig lenger fra hverandre og grepet er endelig stort nok for vanlige hender. De har også innover bøyde topper på stikkene og triggerene bøyer seg også riktig vei denne gangen og er faktiske triggere og ikke bare knapper.
 14. Sant det, NES som han stod bak, vekket jo liv i hele spillmarkedet igjen. Gameboy satte Nintendo på håndholdt tronen til dags dato også.
 15. Kjempebra at Sony har tatt kritikken til seg og endret kontrollen. Jeg syns PS3 kontrolleren var en stor skuffelse. Grusomme triggere, altfor løse analogstikker og de var buet feil vei. En perfekt PS4 kontroller hadde vært om de bytta d-pad og venstre stikke sin plass. Sony tror visst fortsatt at d-paden skal være den sentrale styringsformen i 2013 og plassert den i hovedposisjon....wtf?!
 16. Nice! Da gjør du følgende: Kobler Xboxen til skjermen med HDMI, så tar du den kabelen som fulgte med Xboxen, og bruker kun den rød og hvite lydkabelen til anlegget ditt. Dersom anlegget kun har jackinngang (samme som på en ipod) så finnes det overgang fra den rød/hvite pluggen til jackplug på Clas Ohlson for en veldig rimelig penge
 17. Hvilken Xbox 360 versjon har du? Har du den modellen som kom før HDMI utgangen ble lagt til? Høytalerne dine må kobles med den tradisjonele (hvit/rød) stereolyden ja, det er ikke et surroundanlegg. Det har heller ikke optisk inngang.
 18. Dersom du mener grafisk og du eier en standard Nintendo Wii så ja da vil grafikken på Xbox 360 versjonen være bedre ja. Dersom du eier en Skylanders versjon på Wii U vil det være samme spillet grafisk på Xbox 360.
 19. Hvis du flytter mye mellom to lokasjoner bør du vurdere å skaffe en ekstra Xbox 360, eventuelt en gammel brukt en. Profilen og savene dine kan du ha online (så fremt du er gullmedlem) og bare spille videre på maskinen (lokasjonen) du er på uten å flytte hele konsollen.
 20. Tipper han mener konveks form egentlig. Dualshock 3 sine elendige triggere var jo bøyd feil vei, samme gjaldt stikkene. Er glad de endrer dette nå.
 21. Helt utrolige anmeldelser, gleder meg vilt til dette spillet! Origins var utrolig morro!
 22. Du kan velge mellom å streame, eller laste ned filmen helt og så se den. Streaming er samme kvalitet som andre tjenester (Netflix, Headweb osv.) Vil du ha best kvalitet kan du laste ned hele filmen på Xbox Video, da har du 48 timer på å se filmen etter første gang du starter den. Da er bilde 1080p og jeg tror det er surround lyd.
 23. Bruker du en ekstern USB-penn/Harddisk så er grensen maks 16GB med lagring. Samt at minnepennen blir formatert til Xbox formatet, som gjør at du får ikke brukt den til noe annet før du formaterer den på nytt i en PC. Derfor er det liten vits å bruke en minnepenn som er særlig større enn 16GB.
 24. Om jeg husker de?! De var jo kongene av utgivere på PS1; WipEout, Destruction Derby, G-Police, Colony Wars, Formula 1 og det er bare noen av godbitene! Lenge leve Psygnosis!
×
×
 • Create New...