Gå til innhold

HTC Diamond FAQ


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
God kveld Diamond-eiere, jeg har laget et program som slår opp telefonnummeret til ukjent oppringer på Diamonden.

Den bruker Gulesider og Telefonterror.no så fint om noen fra Norge vil prøve programmet og komme med tilbakemeldinger (første working release), fortrinnsvis i tråden på xda-developers.

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424923

 

Dette er jo bare en utrolig nyttig og bra applikasjon! Denne burde flere prøve, for jeg får det ikke til på min Diamond. Intet skjer når jeg ringer meg selv.

 

Har lastet ned og installert din siste versjon av CallerUtility og den ligger i menyen "programmer" på diamonden. Men den aktiveres ikke når jeg forsøker å ringe fra et ukjent telefonnummer. Har forsøkt aktivere applikasjonen ved å dobbeltklikke, men den legger seg ikke i menyen aktive programmer og intet skjer altså når jeg ringer.

 

Betyr det noe hvor jeg installerer programmet? På min enhet (som jeg har valgt) eller interminne? Hvordan ser jeg at Callerutility er aktiv? Og er det nødvendig å resette telefonen etter installasjon? Noe jeg ikke har gjort enda...

 

Edit.. Jeg har disabled 3G, men Edge aktiveres når telefonen ringer.

Endret av Anaesthesis
Lenke til kommentar

Kjøpte meg Diamond her om dagen, Og jeg synes den bruker veldig mye "RAM". Uten noen programmer ligger den på rundt 70% .

 

Dette står det:

Program

Totalt: 110,00 Mb

I Bruk: 78,14mb

Ledig: 32,88mb

 

Skal det være sånn? har ikke installt noen særlig programmer, utennom S2P, Nodata og TCPMP.

Ellers er jeg veldig fornøyd, det er egentlig bare dette som plager meg litt.

Lenke til kommentar
Er det noen som vet hvordan jeg kan endre skriftstørrelsen på teksten jeg skriver i en meldig. Er så utrolig uoversiktlig når man nesten bare får sett en og en linje av gangen. Så må man scrolle oppover for å lese. Teksten kan med fordel være mye mindre. Gjerne så liten som den minste på meldingen man svarer på.

 

Christian

 

Og slik får du større felt å svare på sms >> .

Endret av Anaesthesis
Lenke til kommentar

Her forleden satt jeg å lekte meg litt med min diamond da dette skjedde:

Jeg var innpå programmet 'Notater' og prøvde ut det litt. Jeg brukte stylusen og tegnet en stor J over hele notatarket og lagde en strek under den. Jeg la ikke noe sterkere trykk på stylusen enn normalt, og jeg har hatt telefonen i noen uker nå og brukt stylus hver dag ganske mye.

Da jeg gikk ut av programmet så jeg at jeg hadde store riper i skjermen :S Så nå står det altså en stor J-lignende bokstav med en strek under over hele skjermen... Utrolig irriterende å se på! ser regnbuefarger uansett hva jeg gjør på mobilen. Og hva kan ha skjedd siden det var stylusen som lagde disse ripene?!?

Endret av -Morgoth-
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...