Jump to content

Ritualz1

Medlemmer
 • Content Count

  800
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10060 profile views
 1. En ting som ikke er nevnt er spørsmålet om den tidsubestemte husleieavtaler er gyldig.
 2. Det har utleier teknisk sett ikke lov til, siden dette ikke gir leietaker eksklusiv bruksrett til boligen/leiligheten. Hvis utleier vil ha nøkler til leiligheten/boligen bør dette være avtalt i leieavtalen. https://boligmentoren.no/har-utleier-krav-pa-a-ha-nokkel-til-utleieboligen/
 3. Tror nok du må bevege deg imot en microcontroller (med wifi så klart, esp32 er vel et greit valg) med noe rele eller motorer.
 4. Det hjalp nok ikke det, får bare smøre meg med tolmodighet og vente på teknikeren virker det som.
 5. Får et lys, power. WAN er ikke på, og rx/tx indikatorerne på LAN-porten lyser kke når man har en enhet i den.
 6. Had nok ikke det enda, menfikk en grei pris oss de så bytter over. Men får vel ikke det nye simkortet før teknikeren har vært på besøk. 🙂
 7. Prøvd å plugge en PC rett til converteren, men PCen får ikke opp at det er blitt koblet opp noe som helst, som jeg regner som at det har skjedd noe med converteren. Men greit å vite at det er en garantisak. Kjipt å være helt uten nett i 3 dager, men får gå...
 8. Fått problemer med internet fra GET, plutselig funket ikke internet, routeren fikk ikke signal fra media-converteren (optisk -> CAT) som er en DKT comega 7933. Kontaktet GET/Telia som sender en tekniker på Mandag, men lurer på om de kan hjelpe meg med dette? Kjøpte leiligheten for under 6 måneder siden og da var alt av nettverk allerede satt opp.
 9. Har en 55" Samsung tv som jeg kjøpte for sånn 2 år siden, for 5000,-. Tenkte å oppgradere til 65" med bedre lysstryke, mindre refleks og bedre bildekvalitet. Ser mest på film/serier og lurer på om Samsung 80T er et godt kjøp.
 10. Tror det skal mye til for at jeg skulle installere den, med de privacy problemene den gamle hadde. Det viktigste er nok at hele stacken blir frigitt som åpen kildekode, men tenker meg at det ikke blir å skje.
 11. Det er jo helt mulig å bruke tøymasker. Vil uansett ikke tro at det er så mange som vil kun bruke en engangsmaske kun en gang.
 12. istedenfor alle disse anbefalingene, kan de bare ikke komme med et påbud for masker, slik de har gjort i nesten alle land i Europa.
 13. Tenkte oss til Åre, bra at vi avbestilte det.Er jo helt vilt at Sverige ikke gjør noe som helst.
 14. Om ikke lenge blir det nok Italia tilstander i Norge også, hvis ikke verre. Virker som det er litt tafatt holdingen fra både staten og FHI rundt det hele, mangel på smittevern utstyr osv.
 15. Kanskje greit å få et alternativ til Android med Google innbygget. Er jo alternativer nå, men krever både root og noe tid for å sette seg inn i det.
×
×
 • Create New...