Gå til innhold

Christian_

Medlemmer
  • Innlegg

    1 583
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Christian_ sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Ja, det vil sannsynligvis fungere. Men det er ikke den elegante løsningen jeg er ute etter. Om jeg kan fjerne alt utenom høytalere og samle det i en ny og mer moderne boks så er det noe slikt jeg hadde håpet på 😁
  2. AUX fungerer fint per i dag, bare å koble til beosound 4 og velge AUX. Spørsmålet er hva som skjer når jeg fjerner alle masterlinkene. B&O har sannsynligvis noe, men tenkte å sjekke om det fantes andre muligheter for et slik oppsett. B&O er jo, som kjent, ganske kostbart.. Noen forslag?
  3. Det er en beovision 6 mener jeg å huske, koblet til med masterlink. Denne er utdatert, og jeg vil heller ikke ha denne mer. Der skal nevnes at flere TVer av type Beovision 6 og MX 2000 også er koblet til med masterlink, ingen høytalere, samt en beosound 4. Dette er utdaterte TVer/spillere jeg ikke ønsker å beholde. Så planen er at alt utenom høytalere, og evt beosystem 2, skal fjernes. Forstår jeg det riktig at programmeringsjobben kan bli litt klønete om jeg beholder beosound 2? Kanskje bedre å finne en annen koblingsenhet? Finnes det noen gode alternativer med powerlink-støtte? Har også et par beolab 2500 ved siden av som det hadde vært artig om jeg kunne inkludert. Fjernkontroller er av type beo 4 dtv.
  4. Det stemmer, ingen subwoofer, så denne inngangen er ledig på beosound 2. To av beolab 4 er per i dag koblet gjennom master link til en annen beovision, men er tilgjengelig i samme koblingsskap med powerlink. De to andre beolab 4 og 2stk beolab 8000 er koblet til de fire front/rear inngangene, og 2stk beolab 4000 er seriekoblet på center. Målet er at alt skal kunne spille samtidig, så må nok se på en løsning med merge av kabler om jeg ikke har nok tilkoblinger. Er det i teorien mulig å bruke beosystem 2 kun som lyd-enhet uten beovision? Altså ha streamer som "lyd inn", og ingen tv. Eller er jeg avhengig av å ha beovision koblet til for å kunne sette det opp?
  5. Hei Vi har overtatt nytt hus som har flere integrerte B&O høytalere med integrert forsterker. Jeg er, for ordens skyld, ikke på noen måte ekspert på lydanlegg, ei heller bang Olufsen. Totalt er det 8 høytalere, henholdsvis 2stk beolab 8000, 4stk beolab 4 og 2stk beolab 4000. Alle koblet skjult i veggen til en beosystem 2, som styrer en beovision 4. Jeg vil kvitte meg med beovision 4, men beholde muligheten for å spille musikk på høyttalerene. Mitt spørsmål er derfor. Hvilket passe rimelig oppsett ville dere gått for om dere kun skulle hatt dette som et musikkanlegg? Jeg ønsker støtte for Spotify, og helst wifi/ethernet. Må ha mulighet for å koble alle powerlink kabler til enten avspiller, eller hub videre til streamer. Noen gode forslag?
×
×
  • Opprett ny...