Gå til innhold

HTC Diamond FAQ


Anbefalte innlegg

Diamond_.jpg

 

Les hele førstepost før du evt spør om noe!

 

Spesifikasjoner

 

 

HTC Touch Diamond har Touch menyer i 3D, vakkert ytre, 4GB internminne, GPS, FM-Radio, 3,2 MP Autofokus kamera, WiFi, 3G/HSDPA/EDGE og støtte for sync mot Exchange og Outlook så er HTC Touch Diamond den perfekte telefon både for jobb og fritid. HTC Touch Diamond har Windows Mobile 6.1 som gir enda bedre støtte for Outlook e-post, Outlook kalender og full støtte for Exchange 2007 Med Windows Mobile 6.1 får du også støtte for håndtering av Office dokumenter (Word, Excel og Powerpoint) samt PDF. HTC Touch Diamond og Windows Live gir deg mulighet til å sende bilder og lydklipp samtidig som du chatter med dine venner/kolleger.

 

Høydepunkter:

 

2.8 tommers Touch skjerm med VGA oppløsning. (640x480)

Unikt TouchFLO 3D grensesnitt.

Windows Mobile 6.1 Professional

HTC Weather - sjekk været der du er eller skal.

Surf og last ned med bredbåndshastighet med HSDPA internet tilkobling.

3.2 megapiksel auto-fokus kamera for kvalitetsbilder og video.

4GB internt lagringsminne for lagring av bilder,video,musikk, filer osv.

Integrert GPS-antenne for bruk sammen med f.eks TomTom Navigator

 

 

FAQ.

Dette er en Work in progress FAQ. Så jeg oppdaterer den stadig.

Sist oppdatert med en AuidoPara light sound boost. Nå hører du mobilen når den ringer i lommen.

 

Guiden vil forklare hvordan du installerer program og hvor du kan laste ned programmet. Vennligst skum igjennom hele posten før du spør spørsmål.

 

Din første smartmobil?

'-> Om dette er din første smartmobil er det nok mye som er uvant og ekkelt. Det tar foreksempel litt tid ifra du trykker program til de starter, og kommer du borti meny kappen eller back så "forsvinner" programmet ditt.

 

Det kan være lurt å leke seg mye med mobilen, for selv om den kan være uvant så er den som den er fordi at den kan være mest mulig praktisk. Programmer som forsvinner slår seg ikke av. De bare minimeres, for å få de fram igjen så trykker du på den lille menyen oppe til høyre. Ved å minimere program kan du foreksempel høre på musikk, surfe nette og lese en sms samtidig.

 

Gjemme sim kontakter

'-> Med advanced config. -Telefon-Hide sim contacts- YES

Om de dukker opp når du restarter mobilen installerer du dette programmet > Simfix <

 

Skjerm og kvalitet

'-> Skjermen er knall god og har en oppløsning på 480x640. Skjermen tåler også mye og blir ikke fort ripete. Det følger også med en skjermbeskytter om du vil være ekstra forsiktig.

Mobilen tåler også en trøkk. Flere brukere har mistet mobilen i fra hode høyde og rett ned i asfalt uten at det ødela noe som helst, bare en liten bulk

 

Bruksområder

'-> Så hva gjør jeg annet enn å ringe og sende sms?

Det som er kjekt med smartphones er da mulighetene du har.

Om du sitter på f.eks bussen til gokk kan du:

Surfenette, høre på musikk, styre hjemme pcen din og starte nedlastninger, streame filmer/filer fra pcen din hjemme. Du kan høre på radio, følge med på GPS og ta bilder eller filmer av spennende ting.

 

I et kontor sammenheng kan du ta notater, lagre powerpoint presentasjoner, føre regnskap og lese .PDF. Eller den kan brukes som en tilgangspunkt for Internett.

 

Man kan også styre Media senteret, lysene i huset og åpne garasje porten om man lagt tilredet for det. Man trenger bare programmene.

 

Og med tanke på at det er Windows OS kommer det flere og flere programmer.

 

Treghet i systemet

'-> Mange brukere hører at Diamonden er treg. Dette er jeg uenig i. I forhold til en vanlig mobil vil smartphones alltid være litt tregere. Men smartphones kan brukes til mye mer å kjøre flere programmer samtidig. Jeg har hatt flere smartphones og denne er raskere. Om du har den nyeste ROM'en installert skal touchflo menyen være ganske rask.

 

For å finne ut hvordan ROM du har på din mobil:

Start -> innstillinger -> system -> enhetsinformasjon

 

En ting som kan være lurt å huske er å slå av programmer etter bruk. De fleste nybegynnere går bare ut av programmet med meny knappen. Da ligger programmet å kjører i bakgrunnen. For å slå av et program gå ut med X (i høyre hjørne). For å slå av program som kjører i bakgrunnen trykker du på liste knappen (i høyre hjørne) og slår av programmene som ligger der.

 

Dårlig lyd

'-> Har hørt noen bruke kommentere dårlig lyd. Dette er da ikke tilfelle på min mobil der lyden om noe er for høy ved vanlige samtaler. Pass på at du har tatt av skjermbeskytter delen som ligger over høyttaleren.

 

Det headesette som følger med er helt ok men ikke veldig bra til musikk men funker ypperlig til samtaler.

 

En måte å øke volumet på mobilen er med dette programmet.

 

Installer denne på mobilens minne (ikke intern minne) og det gjør susen. http://www.diemetrix.net/diemetrix/Audio_Lighter_Boost.cab

Restart mobilen etter installasjonen. Og da er lyden kraftig forbedret.

 

Det finnes også en full audio boost, men den kan sprenge høyttaleren om dere har mp3 filer som har for høy lyd på seg. Linker derfor ikke til denne. Men google Auidopara.cab

 

For enda bedre lyd kvalitet når du spiller av music Installer "SRS WOW XT HD"

 

SRS WOW XT HD

'-> "SRS WOW XT HD" er et plugin for music avspilling på mobilen.

 

Enkelte brukere mister all lyd når de bruker dette programmet.

Så bruk på egen risk.

 

Det fører til en stor forskjell på lydkvaliteten.

 

Installer det på mobilens minne, restart mobilen.

 

Last det ned her : http://www.diemetrix.net/diemetrix/SRS_WOW...20(diamond).CAB

 

Batteri

'-> Batteriet på telefonen er kun 900mAh, dette er da veldig lite for en mobil med så stor oppløsning,3G,wifi osv. Personlig mener jeg dette er mobilens akilleshæl. Om du har et 3G abonnement vil mobilen din være 3G aktivert. Dette minker da batteri tiden ifra 5,5timer snakking til ca 3,5 timer med snakking.

 

Så det å slå av 3G kan være veldig lurt. Med 3G slått av vil mobilen vare i ca 2dager med vanlig bruk. Med 3G slått på må du nok lade vær dag.

 

Du kan også spare endel batteri ved å skru på alle strømsparing innstillingene i Advanced konfig (sett på enable)

 

Bedre batteri vil dog være tilgjengelig senere. 1340mAh

 

Slå av 3G

'-> Startmeny-innstillinger-telefon-bånd fanen-velg nettype-velg gsm (ikke auto).

 

Om du har planer om å surfe nettet eller ha en video samtale burde du ha 3G aktivert.

Last ned en ny Comm Manger for å lett så av på på 3G her > her < Anbefales!!

 

 

GPRS innstillinger

'-> Om den automatiske innstillingen ikke funker må du innstille dette manuelt.

 

Smartmobil.no har guider om hvordan det gjøres, eller du kan laste ned det automatiserte programmet de tilbyr. > Klikk her for mer info <

 

MMS

'-> For å sende en MMS er det bare å skrive den som en vanlig sms, trykk så legg ved bilde/lyd og det blir automatisk om til en MMS

 

Touch skjermen og Tastaturet

'-> Touch skjermen er responsiv og lett å bruke, men for alle som har brukt et vanlig mobil tastatur vil dette være en uvant affære. Du kan velge mellom flere tastatur. Mobil tastatur , qwerty, compact qwerty og fullt tastatur. Man trenger heller ikke trykke hardt. Med Advanced config kan du gjøre skjermen enda mer følsom om du ikke liker standarden.

 

Qwerty tastaturet på 1.37 ROMen og den nyeste mangler æ ø å. Men det har HTC lovet å fikse i neste oppgradering. Men om du ikke ønsker på noe offesielt så last ned og installer denne >> fixen <<. Touch skjermen er så nøyaktig at du kan bruke fingrene din på det minste qwersty tastatur etter litt øving.

 

Roaming

'-> Får du en beskjed om roaming betyr det at du ikke er på "ditt eget nett". Har du f.eks tele2 så får du roaming beskjed fordi de ligger på netcom sitt nett. For å skru av denne advarselen går du på innstillinger-Data(last ned vær)-Last ned under roaming.

 

GPS

'-> GPS er helt gratis å bruke så lenge du har et GPS program med kart som ligger inne. TOMTOM, iGO og GarminTX er gode gps programmer, men disse må da kjøpes først. Har du det installert blir mobilen din til en super GPS enhet som er like god de dyre man kjøper til bilen.

 

Googlemaps som følger med kobler seg til nette for å laste ned kartinfo og du blir derfor belastet med datatrafikk. Googlemaps er heller ikke like bra som f.eks TOMTOM.

 

Du kan laste ned en gratis versjon av tomtom7 > her <

Her følger det kun med ett gratis kart og det er kun av en by (ikke et helt land), men ekstra kart kan kjøpes.

 

En installerings guide for tomtom7 kommer senere.

(Vennligst ikke spør om hvordan man laster ned eller installerer piratkopierte ting.

Om du har kjøpt kartene vil du nok ikke ha problemer med å bruke de)

 

Datatrafikk

'-> Når du kobler deg til GPRS (edge) eller 3G så vil du kunne mota og sende datatrafikk. Det koster ikke etter tidsbruk men etter data bruk.

De fleste operatører (netcom,telenor etc) har pris pr MB. Logger man seg på for å sjekke de siste nyhetene og leser for eksempel 4-5 artikler skaper dette ca. 60 - 80 kB i gprs trafikk.

Med 1 Mb data kan man laste ned:

* 10 - 20 WAP-sider

* 50 - 100 e-post med små vedlegg

* en PowerPoint presentasjon (på ca 20-50 slides)

* ett Word-dokument (på ca 45 sider)

 

Skal du bruke mye data trafikk kan det være lurt å finne ett abonomang der det ikke er noen grense på surfing. 50MB nedlastet hos tele2 koster f.eks 480kr. Og en abonomang med tidsbestemt fri grense koster vell 99,- (netcom)

 

Det å laste ned datatrafikk når du er i utlandet er latterlig dyrt. Så Slå det av om du skal ut av Norge.

 

Slå av datatrafikk

'-> Flere brukere er redde for at mobilen bruker datatrafikk når de ikke ønsker det. Med programmet nodata kan du lett slå av og på datatrafikken. Du vil fortsatt kunne ringe og mota sms selvfølgelig.

 

Last ned programmet > her < Anbefales!!

 

Wifi

'-> Det er selvfølgelig gratis å surfe nett med wifi. Diamond støtter de fleste formene for trådløst nett og om det er tilgjennelig er det selvfølgelig bedre og raskere enn å bruke 3G/Edge

 

Fotografier

'-> Denne mobilen er super til å se bilder på. Du kan bla i bildene lett ved å skli fingeren opp eller ned på album menyen. Trykk på et bilde for å velge det. Lag en sirkel rundt det du vil zoome inn på og en motsatt sirkel om du vil zoome ut. Om du skal flytte på bilde når du har zoomet inn holder du fingeren inne til du får fram "dra navigasjonen". Om du vil endre hvordan bilder som skal vises i touchflo menyen trykker du Album-Albums-velg mappe-meny-Angi album som favoritt.

 

Ringelyder

'-> for å bruke dine egne lyder som ringelyd / sms.

Ringetonene/Mp3 legger du i mappen Min enhet>My documents>mine ringetoner

SMS lyder legger du i My documents mappen (ikke oppi noen andre mapper)

 

 

Sett innkommende anrop på lydløs

'->En Fancy funksjon med denne mobilen er lys sensoren. Om noen ringer deg kan du legge mobilen med skjermen ned for å gjøre anropet lydløst.

 

Slå av touchflo (takk Johnti83)

'-> om du vil ha en raskere mobil uten den fancye touchflo menyen kan du slå den av.

Start/innstillinger/i dag/elementer - huk av 3dflo.

 

Installering av Programmer

'-> Denne mobilen kjører WM6. Altså et windows system. Dette gjør det mulig å installere programmer.

 

For å installere et program fører du bare over installasjons filen til mobilen og kjørere det fra filutforskeren. Det å føre over filer kan du gjøre via USB kabelen som følgte med. Det er ikke vikktig hvor du legger installasjons filen. Bare pass på at filen er en .CAB fil og ikke en .EXE eller .ZIP

 

Når du har klikket på .CAB filen starter installasjonen. Bare velg hvor du vil installere (lurt å velge intern lagring og ikke hovedminne). Programmene du har innstalert vil da ligge i program menyen, den finner du på start menyen.

 

Om du har et program til mobilen som er .EXE så kobler du mobilen din til pcen og synker den med activesync og kjører .EXE filen på Pcen din.

 

Helt til høyre i touchflo menyen din har du en program meny, dette er da snar veier til programmene dine. Det kan være lurt å fjerne de du ikke bruker å legge til de nye installerte programmene her slik at det blir lettere å starte det programmet du bruker ofte.

 

Noen nyttige program kan du finne > her <

 

Avinstallere programmer

'-> Om du ikke bruker et program lengre eller om du ikke likte det er det lurt å avinstallere programmet. Startmeny-instillinger-system-Fjerneprogrammer- Og velg programmet.

 

Filutforsker

'-> Filutforskeren finner du på start menyen. Med denne kan du utforske mappene på mobilen din, starte mp3, filmer og åpne bilder eller installere program. De filene du fører over til mobilen finner du ved å trykke på Min enhet-intern lagring.

 

Om du åpner en zip fil vil du få valget om å trekke ut filen. Det vil da si at du tar en kopi av den filen du trenger ut av zip filen. Om du har ført over et program som er inni en zip er det bare å trekke ut .CAB filen og legge det på intern minne.

 

Om du holder fingeren nede på en fil vil du få fram en meny (copy, cut, move, rename etc.)

 

Film avspilling

'-> Mobilen spiller en rekke formater rett ifra fabrikk, men om du vil ha fullskjerm film, divx/xvid/avi muligheter burde du installere TCPMP player. Men denne avspilleren trenger du ikke konvertere filene dine, men bare slenge de over på mobilen. Dette er da utrolig lettvint og praktisk.

 

TCPMP Player for diamond finner du > HER <

 

Filmene finner du da i mappen internminne etc.

 

MP3 spilleren

'-> Mp3 spilleren som følger med er integrerte i Touchflo systemet. Dette både ser bra ut og funker bra. Jeg kan dog innrømme at headsette som følger med er av lav kvalitet og om du kjøper mobilen som musikk telefon kan det være lurt å kjøpe et bedre headsett.

 

For å legge til et album bilde legger du bare et bilde som heter folder.jpg i den mappen musikken ligger i. Alle sangene i den mappen får da det albumcoveret. Om det ligger en skjult htc_album.jpg fil her er det bare å slette den for å få det nye albumcoveret til å vises.

 

Jeg hører på musikk til og fra jobb å lader mobilen min 1gang om dagen.

 

Jeg anbefaler S2P mp3 spilleren som ligner på den du finner på ipod touch.

s2p.png

 

Last ned nyeste s2p > her <

 

Advance Config

'-> AC er er ganske lettvindt måte å endre skjulte innstillinger på. Ganske praktisk men ikke nødvendig. > last ned her <

 

Touchflo 3D config

'-> Dette er da et program som lar deg fjerne og omplasere rekkefølgene på hovedmenyen din. Vil du foreksempel at hus knappen skal bla deg til kontaktene dine flyter du kontakt menyen din helt til høyre. Skal du ikke bruke email på mobilen kan du fjerne den menyen. Har selv fjernet Mp3 spilleren ettersom S2P er bedre :)

 

Last ned TCFlo3D config > her <

 

Easy Tweak

Istedet for å bruke En registery editor kan du enkelt bruke dette programmet.

Easy Diamond Tweak 0.5

 

Bruk dette programmet for å endre de innstillingene som man vanligvis krever en registery editor. ANBEFALES!!

 

Registery Edit (bruk heller Programmet over)

 

En registery editor lader endre variabler telefonens register. Anbefales kun for de som vet eller har en guide på hva som kan endres. > last ned her <

 

HKLM = HKEY_LOCAL_MACHINE

 

Er mye du kan gjøre for å endre på mobilens innstillinger. Guide til Speedtweaking og andre tips og triks finner du her: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398265

 

 

ROM og Custom ROMS

'-> ROM betyr Read Only Memory, kort sagt så er det Operativsystemet som ligger her. Den nyeste offisielle versjonen er 1.93.

 

Det er flere folk som driver å lager custom ROM's. Det vil si at de lager egne versjoner av ROMene slik at mobilen skal bli "bedre"

De custom ROMene jeg har sett øker hastigheten og minker ressurs bruken på mobilen. For å lese mere om Custom ROMs kan dere gå til denne siden : http://forum.xda-developers.com/

 

Den norske ROMen er nå utgitt, så du kan installere den originale etter du har testa de andre.

 

 

Hard Reset

'-> Om mobilen din ikke funker som den skal kan du i nødstilfeller ta en "Hard reset". Dette vil stille mobilen tilbake til fabrikk innstillingene. Du mister all personlig data som sms og lagrede nummer. Alt utenom intern minne vil bli tilbakestilt.

 

Med mobilen på holder du nede "Volume Down" og "Enter (den runde navigation knappen)" mens du trykker på soft reset knappen (den røde under stylusen).

 

Diverse sider

 

 

Alle programmene nevnt over finner du her

http://diemetrix.blogspot.com/2008/07/htc-diamond.html

 

Forumet for de som lager programmer til mobilen. Anbefalles å registrese seg her for mye ny info og programmer.

http://forum.xda-developers.com/

 

En engelsk wiki/guide/faq om diamonden

-> http://wiki.xda-developers.com/index.php?a...h&s=diamond

 

Norsk side og forum for Diamond/Pro brukere.

-> http://htc.mine.nu/

 

 

 

Takk til:

Leviandan, Viscossity , Veco ,Christoffer99og alle som har hjulpet ved å svart godt på div spørmål :)

Og takk til Raste som hjalp meg med den nye Framsiden på denne tråden.

Endret av DiemetriX
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjapt spørsmål.

Jeg laster ned vær og jeg har ordnet det slik at jeg åpner g-mailen min i Epost. Hva bruker den for å laste ned dette? 3G? GPRS? Super 3G? Jeg lurer bare på hvor mye det koster å ha dette gående, slik at jeg plutselig ikke får en overraskende regning!

Hvis jeg kobler fra 3G, vil jeg da ikke kunne motta videosamtaler, eller får jeg spørsmål om å koble til hvis noen forsøker å starte en videosamtale med meg?

Lenke til kommentar
Kjapt spørsmål.

Jeg laster ned vær og jeg har ordnet det slik at jeg åpner g-mailen min i Epost. Hva bruker den for å laste ned dette? 3G? GPRS? Super 3G? Jeg lurer bare på hvor mye det koster å ha dette gående, slik at jeg plutselig ikke får en overraskende regning!

Hvis jeg kobler fra 3G, vil jeg da ikke kunne motta videosamtaler, eller får jeg spørsmål om å koble til hvis noen forsøker å starte en videosamtale med meg?

 

Om du har 3G aktivert vil du laste ned vær og email via 3G. Prisen varier på abonomanget ditt. Tele2 champion tror jeg har 12kr pr MB. Mens netcom har div abonomang som lar gir deg gratis datatrafikk.

 

Uten 3G får du ikke koblet opp til videosamtaler.

Lenke til kommentar
Hva med spill? :)

 

Har lest at man kan spille SNES på WM. Hvordan vil det fungere på en telefon som nesten ikke har knapper?

 

De fleste spill vil ikke funke med diamond grunnet mangel på knapper.

Både snes og nes emulatore finnes men de krever alle tastatur.

Du kan jo installere de og starte de :p men det er det liten vits i.

 

Mobilen har heller ikke multi touch, så det er ingen vits med onscreen keybord på spillene heller.

Endret av DiemetriX
Lenke til kommentar
Hva med spill? :)

 

Har lest at man kan spille SNES på WM. Hvordan vil det fungere på en telefon som nesten ikke har knapper?

 

De fleste spill vil ikke funke med diamond grunnet mangel på knapper.

Både snes og nes emulatore finnes men de krever alle tastatur.

Du kan jo installere de og starte de :p men det er det liten vits i.

 

I see. Er vel prisen man må betale for å ha en telefon med få taster. Takk for innspill! :)

 

Hadde uansett vært fint om noen kunne anbefalt noen gode spill som faktisk fungerte på telefonen. :)

Endret av qweac
Lenke til kommentar

1) Telefon-abbonement fra en leverandør - 3G fra en annen?

Ringer lite, så jeg har OneCall. Bruker en del WiFi hjemme og der dette er tilgjengelig, men kan tenke meg fri databruk fra NetCom på kvelder og helger (NetCom bekrefter at det er mulig å ha data-abbonement fra dem selv om man ikke har mobil-abbonement der. Hos telenor går ikke det an). Er det bare å sette dette opp med instillingene man får fra NetCom og så går datatrafikk over Netcom og resten igjennom OneCall?

 

2) Vil Google Maps og værtjenesten benytte seg av WiFi dersom dette er koblet til? Og 3G bare dersom WiFi er frakoblet?

 

3) Bruker WiFi strøm når telefonen er i dvale-modus (svart skjerm)? Og bruker WiFi mye strøm selv om man ikke surfer når telefonen er "aktiv" og WiFi slått på?

Endret av TorePupper
Lenke til kommentar
2) Vil Google Maps og værtjenesten benytte seg av WiFi dersom dette er koblet til? Og 3G bare dersom WiFi er frakoblet?

 

3) Bruker WiFi strøm når telefonen er i dvale-modus (svart skjerm)? Og bruker WiFi mye strøm selv om man ikke surfer når telefonen er "aktiv" og WiFi slått på?

 

2) Ja.

 

3) Tror WiFi trekker en del strøm ja, men har aldri testa det. Slår alltid av WiFi med en gang jeg er ferdig å bruke det.

Lenke til kommentar
Utrolig bra FAQ, Diemetrix!

Muligens legge til litt grundigere hvordan man installerer programmer? Mange som lurer på dette!

 

Oppdatert :)

Ble det bedre forklart nå?

 

Må man fortsatt legge inn SyncML klient på Windows mobile, eller er dette kommet innebygd i 6.1 som på Touch Diamond.

 

Forstår ikke helt spørsmålet ditt. Du trenger ikke installere noe program på pcen for å koble den til, men da oppdages den som en ekstern harddisk. Men her kan du da legge installasjons programmet for activesync.

 

1) Telefon-abbonement fra en leverandør - 3G fra en annen?

Ringer lite, så jeg har OneCall. Bruker en del WiFi hjemme og der dette er tilgjengelig, men kan tenke meg fri databruk fra NetCom på kvelder og helger (NetCom bekrefter at det er mulig å ha data-abbonement fra dem selv om man ikke har mobil-abbonement der. Hos telenor går ikke det an). Er det bare å sette dette opp med instillingene man får fra NetCom og så går datatrafikk over Netcom og resten igjennom OneCall?

 

 

3) Bruker WiFi strøm når telefonen er i dvale-modus (svart skjerm)? Og bruker WiFi mye strøm selv om man ikke surfer når telefonen er "aktiv" og WiFi slått på?

 

1) Har sendt netcom spørsmål om akkurat det ettersom jeg selv sitter på et abonomang med lave priser. Skal si ifra hva de svarer.

 

3) Wifi bruker ikke strøm når mobilen er i dvalemodus. Men ellers bruker wifi mer strøm en vanlig. Det kan dog sies at man bruker mindre strøm ved å bruke wifi enn når man bruker 3G.

 

Hvordan i H... tar jeg av 3G? Har tatt av HDSPA, men da ber den med om å tilbakestille enheten? Og hvordan gjør jeg det? Et søk i Google gav meg 0.00 hjelp.

 

Har du i det heletatt lest guiden på toppen?

 

Slå av 3G

'-> Startmeny-innstillinger-telefon-bånd fanen-velg nettype-velg gsm (ikke auto).

Endret av DiemetriX
Lenke til kommentar

Takk for informativ tråd!

 

Er det mulig å stille språk på HTC Touch Diamond eller andre Windows baserte mobiler? Jeg takler ikke Norsk på hverken mobiltelefon eller PC. Jeg er nødt til å ha Engelsk språk, ellers blir det umulig for meg å bruke den. Slik jeg bruker min mobil idag har jeg engelsk språk, og norsk T9, men T9 er vel ikke nødvendig på en slik telefon?

 

Grunnen til at jeg spør er at jeg har lest noen rykter om at det ikke kan endres. Jeg ikke har fått bekreftet noen steder..

Endret av alaruz
Lenke til kommentar

Jeg har planer om å bruke telefonen litt som musikkspiller. Men har jeg et problem, jeg har overført x antall sanger inn på telefonen, men når jeg går bortover menyen til musikk, så står det bare søker. Jeg har prøvd å trykke bibliotek og alle sanger, men får ingenting opp. Er helt nybegynner på denne telefonen, men hadde satt pris på svar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...