Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Om dere fikk velge kjæresten eller babe/kjekkas?


Anbefalte innlegg

Dersom dere havnet i en situasjon der dere skulle velge så skjer følgende.

 

Du satt i et rom. På veggen var det et slikt speil som politiet bruker, der du kunne se ut, men de andre kunne ikke se inn til deg. I det andre rommet satt det to lettkledde damer uten å se hverandre. Den ene var dama di, og den andre var en glamourmodell eller ei skikkelig hot babe.

 

Du kunne velge hvem du ville ha sex med, og det valget du tok ville aldri kommet frem for dagen. ( feks om du ikke valgte dama di, så ville hun aldri finne ut av det, fordi hun ikke viste at du var på andre siden av speilet).

 

 

Dere jenter:

 

Se for dere det motsatte. Den ene personen er typen din, den andre er en hot kjekkas fra hollywood. Hvem hadde du valgt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Spørsmålet ditt er egentlig: Er det OK å være utro så lenge den du er det med er hot nok.

 

For min del er det så langt fra OK som man kan komme å i det hele tatt overveie å være utro. Har man kjæreste, så har man kjæreste mener nå jeg, men...

 

 

Det var et hypotetisk spm:) Det var liksom ikke ment at man skulle være utro, at man gikk til selve handlingen liksom. Men hva man kunne tenke seg blir det vel heller. ( mulig det kom litt galt frem). Hvem kunne man innerst inne tenke seg å hatt sex med?

 

Personlig ville jeg valgt kjæresten!

Lenke til kommentar

hmm...altså.. hvis jeg tenker slik. En kjekkas fra hollywood...så er han garantert populær og paparazziene ute etter ham. Såå hvis dette skulle komme ut, så finner kjæresten det ut, jeg kommer i sladderbladene og enten hatet eller beundret av andre jenter.

På den andre siden, hvis kjæresten aldri finner det ut, så er det greit. Men jeg kommer til å få DEN skyldfølelsen og tenke at jeg har vært utro kommer til å forbanne meg resten av forholdet vårt.

 

Jeg er heller ikke den typen som er utro, derfor blir det at jeg velger kjæresten. :love:

:

Endret av Valvildi
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...