Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Plukket ut litt TLDR; fra datamining. Blues var raskt ute og sa at en del ting i datamined info ikke kom til å komme i patchen. Bl.a. muligheten til å oppgradere et items ilvl siden det produserte for mye bugs (altså å uppe et item du fant på lvl 60 til lvl 70 f.eks).

 

- Nephalem rifts og greater rifts blir gratis -> no more key farming.

- Trials blir renamed/reworked til en frivillig benchmark der du får anbefalt et torment lvl basert på hvor lang tid du bruker/hvor langt du kommer.

- Season progress blir 6 nivåer, hvert nivå med eget portrait frame som reward + at de tre siste gir wing, pet og pennant. Det er trolig bare en samling achievements, eller et antall points som er kravet pr. lvl.

- Nytt monk sett som fokuserer på seven side strike

- Nytt crusader sett som fokuserer på blessed hammer og falling sword

- Nytt WD sett som fokuserer på creature skills (firebats, plague of toads, corpse spiders hex og piranhas).

- Shenlong, Vyr, Chantodo og Helltooth, Manajuma settene blir reworked.

- Rundt 30-40 nye/reworked items.

- Kanai's Cube får muligens en "reforge" recipe. Ingenting confirmed, men er mulig en metode for å rerolle stats + quality på et item (med sjanse for å uppe det til ancient i prosessen?). Koster bl.a. 50 forgotten souls.

 

Overall ser det ut som WD blir classen som får den største overhaulen, noe som virkelig trengs. Mindre endringer på monk og crusader, selv om det er disse tre classene som skal være fokus for 2.3 siden wiz, dh, barb fikk mye nytt i 2.2.

Endret av Feh
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har akkurat lvla opp en Seasonal Hardcore karakter for morro skyld i PTR nå.. Kanai's cube virker some ett ekstremt viktig og bra tillegg til spillet så gir maaaange muligheter for builds.

 

Det er også 2000% leg drop og exp bonus som en community event om dagen i PTR nå. så om du har lyst til å gå inn og teste litt før patchen bør man gjøre det nå, da du får ekstremt mye legs og finner komplette sett rimelig kjapt.

Lenke til kommentar

Men uansett hva RNG items gjør, så vil det komme frem spesifikke builds som er "best" uansett, og de som ikke bruker de buildene spiller dermed "feil". 

 

I alle spill som har % baserte skills vil det nødvendigvis være noen items og skills som er perfekt match. F.eks barb builden som lar folk spinne rundt 24/7 og deale 100 mill dmg, eller den raiment monk builden som lar monk fly rundt med uendelige 8500% dmg bonus sprints.

Lenke til kommentar

Hm, kanskje jeg fyrer opp D3 igjen. Har en seasonal monk liggende med Dashing Strike builden. Helt klart at der alltid vil være en "best build", avhenger av hvor seriøst man vil ta spillet. Dessverre er det ikke å komme unna at skal man kjempe seg til topps må man bruke kun det beste og der er det ikke mange alternativer. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...