Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Er loot 2.0 aktivt nå? Får man bedre loot og er AH lagt ned? Noe poeng å spille før exp egentlig? Har vurdert å ta det opp igjen, men frykter å gå lei før exp blir lansert :p

 

Loot 2.0 er aktivt det nå ja. AH er ikke steng enda, det skjer vel nå ila mars.

Vel, du kan jo alltids spille nå for å "komme" deg inn i det nye systemet. Det er ingen fare for å bli lei ifb med expansion da denne bringe ny kontent ;)

 

Det er jo litt å sette seg inn i av nye ting, så jeg vil anbefale deg å teste det ut :)

 

 

Okay, hva er egentlig nytt? Føler jeg bare ender opp med logge inn og løpe rundt, eller er det selvforklart når man logger inn? :)

 

Loot er nå mer char vennlig. Spille du Barbar, får du nå våpen/armor etc oftere med de stats du vil ha :)

Samtidig er dette med Paragon lvl's endra.. man får ikke lenger flatt med stats+MR for hver lvl, man får nå 1 poeng, som man får fordelt på 4 "hoved" skils (Core, Offense, Defense og Utility) som igjen har 4 undervalg. Vet ikke om det er random eller ikke når man går opp i paragon lvl, men man får kun 1 poeng per lvl.

 

Paragon lvl's er og nå unified over alle characters (normal for seg og hardcore for seg), slik at alle har samme paragon lvl som din høyeste er.

 

Veldig mye forklarer seg selv når du kommer deg inn ;) Noe krever nok litt tilvenning :)

.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Man får plvls "clockwise". Dvs først et point til første kategorien, så til andre, så til tredje, så til fjerde osv. Jeg ble litt skuffet over dette faktisk. Jeg hadde håpet at man kunne stått fritt tilgjengelig til å distribuere samtlige points der man ville. Istedet er man tvunget til å kun få lov til å bruke 1/4 av poengene dersom man kun ønsker å øke én enkelt stat.

Lenke til kommentar

Kjapt spørsmål. Har funnet denne lille greia, men hvordan lager jeg dem? Har ikke spilt Diablo 3 på månedsvis, så husker fint lite av hvordan blacksmith funker.

 

For øvrig liker jeg spillet veldig mye nå. Er bare i act 2, men har funnet flere legendaries, og de fleste har vært svært bra. Resten av lootet har også vært mye bedre enn før. :)

 

2hd78d3.png

Lenke til kommentar

Hei,

 

Jeg sende inn en forespørsel til GamerNO også.. har hatt en 8-9 måneders pause og så vidt tatt en kikk igjen så er helt sikkert tilbake til "noob", men det er bedre å spille sammen enn alene. Min id er Pax#2314.

 

Hadde en CM wizard (som det gikk ganske bra med etter mye hjelp fra Ugleskinn), men nå er vel alt det borte med 2.0 patch så må forsøke å finne noe som funker. :)

Lenke til kommentar

Da var spillet fullførst på Expert. :) Dvs tok de første tre aktene på Normal, men det var alt for enkelt. Skiftet til Expert på act 4 i stedet. Endte opp på lvl 38, og skal begynne Master nå. :) Litt skeptisk til at Normal, Nightmare, Hell og Inferno er borte, men vi får se hvordan det blir. Resten er langt bedre enn det var ved launch. Det var ikke direkte dårlig da, men loot var helt ødelagt. Nå da loot funker er det mye morsommere å spille. :D

Lenke til kommentar

Hadde en CM wizard (som det gikk ganske bra med etter mye hjelp fra Ugleskinn), men nå er vel alt det borte med 2.0 patch så må forsøke å finne noe som funker. :)

Dette er builden jeg kjører nå som er relativt enkel og gøy å bruke. Antageligvis ikke den beste der ute, men jeg har ingen problemer å svirre rundt på T3 (Og da trolig T4 med unntak av en og annen pack) med en middels gearet wiz.

 

I hovedsak spammer du arcane torrent til arcane power er tomt, fyller opp igjen med Electrocute og fortsetter. Møter du en pack som er seig eller skal ta en boss bruk Archon. :)

Screenshot000.jpg

Lenke til kommentar

stream-cru-profile.jpg

 

Bilde av en Crusader Blizzard har brukt under streaming. Han her er relativt hissig gearet. Jeg kikket også på alle gearpiecene men gidder ikke linke alle bildene. Det som overrasket litt var at flere av bitene hadde både CD og CC så dette er tydeligvis fortsatt veldig aktuelle stats. Resten av stats gikk først og fremst på primary stat, vitality og resists. Veldig lite healing på han her utover life after kill samt litt regeneration. Kan heller ikke si jeg synes dmg outputen var så høy som jeg hadde trodd man skulle oppnå i RoS med end-game lvl 70 gear.

Lenke til kommentar

Så rå ut han ja :)

 

Jeg sliter litt med flere builds etter patchen da. Spesielt Wizard og Barb sliter jeg med å knekke nøtta helt på. Jeg kjørte Whirlwind tidligere men denne fungerer ikke like greit lengre etter endringer på flere skills.

 

Har på en måte kommet til konklusjonen om at man må bare tilpasse builden hele veien i forhold til gearet man har. En mer moro måte å spille på men jeg tar gjerne imot tips til builds som fungerer bra :)

 

Kan godt adde battletagen min på GamerNO clan om noen gidder :)

 

Daywalker#2357

 

Link til barb

Lenke til kommentar

Spurte om medlemskap på GamerNO i går kveld.

 

Jeg ser ikke de helt store forandringene enda, men har ikke fått så mange timer med 2.0. Gikk rett inn på Torment 2 med ganske gammelt utstyr. Kan finne battletag osv når jeg kommer meg ned til dataen :)

Lenke til kommentar

Eneste negative med patchen er at de har nerfet monster density tilbake til gamle nivåer. Det gjør det særdeles nitidig å XPe når alle monstrene bare er spredt helt random rundt på et kart og du ofte ender opp med å løpe både langt og lenge før du finner noen. Selv om det er mye positivt i patchen ville den ikke vært nok for meg til å fortsette å spille hadde det ikke vært for at RoS kommer rundt hjørnet.

 

Er også litt spent på hvordan det blir når AH blir borte. Jeg synes det er synd at de fjerner muligheten for trading permanent. Både ved å fjerne AH, og ved å account bounde alt som finnes av verdifulle items. Igjen så er dette nok et eksempel fra D3 der Blizzard ikke evner å finne mellomting. Det skal enten være, eller ikke være og det er en trend jeg begynner å bli litt lei av.

Lenke til kommentar

Skal være enig at at det er litt irriterende med at AH kuttes og mulighet for trading synker drastisk. Jeg har aldri hatt noe imot AH til tross for at jeg ikke brukte det så mye.

 

Oppsiden er jo da igjen at man kanskje setter mye mer pris på et bra drop siden man ikke har mulighet for å bare kjøpe et item som er enda bedre på AH.

 

Skulle dog ønske trading mulighetene med andre spillere var litt bedre enn de 2 timene enn får med spillere som var ingame i det du fant itemet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...