Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Igjen så er dette nok et eksempel fra D3 der Blizzard ikke evner å finne mellomting. Det skal enten være, eller ikke være og det er en trend jeg begynner å bli litt lei av.

 

Her treff du spikeren ganske bra synest eg. Dei nektar å implementere eit system så lenge dei sjølv ikkje føler det er "perfekt" i det lange løp, utan å tenke på kva som er mest morosamt for kvar enkelt spelar der han eller ho sit framfor skjermen sin. Verkar på meg som dei tenkjer for stort på ting, utan å tenkje på kva som faktisk gjere eit spel kjekt å spele her og no.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, jeg synes bind on equip hadde vært en bedre løsning. Det er liksom... folk klagde på AH. Blizz svarer med å fjerne all mulighet for trading av high-end items. Jeg vil si det forringer item-huntet like mye som det gjør med AH tilstede. Bare forestill nedturen når du spiller på mainen din (som for eksempel er en monk) og finner et BiS item til en wizard som du ikke får en dritt igjen for med unntak av et transmog-print og noen craft-mats. Smart drops finnes selvfølgelig, men smart drops er ikke 100% og det bør det ikke være heller.

 

De har liksom ikke bare latt det være forbeholdt enkelte items heller. Nope, samtlige lvl 70 legendary/set items, samtlige legendary/set craft mats, samtlige legendary/set blacksmith plans (for lvl 70 items) + de fem øverste tierene med gems er alle account bound. Ergo, alt du finner av upgrades etter RoS og man dinger lvl 70 må være self-found... Med hederlige unntak av rares som mot all formodning skulle ha gode stats. Men da står man igjen med et dilemma: Siden alt annet er account bound, hva skal man i så fall trade det bort mot?

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Mira runs er ganske populært og enkelt for Paragorn farming.

  1. Start A1 med quest "A shattered Crown"
  2. Snakk med Cain, snakk med Eamon, gå ned i kjelleren
  3. Drep dei som er der, inkludert Mira for å klare questen.
  4. Repeat

Road to Alcarnus runs er samme greia, litt raskare gjerne, men nesten uten loot, ikkje at du får så mykje med Mira heller.

  1. Start A2 med quest 2.2
  2. WP til Khasim Outpost
  3. Snakk med quest-fyren, gå ned i kjelleren og ta dei som er der
  4. Gå ut igjen og drep dei som er der for å klare questen
  5. Repeat

Chest runs er også framleis moglege, men krevjer litt meir av karakteren.

  1. Start A1 quest "Reign of the black king" 2.2 (?)
  2. Backtrack til lvl2
  3. Gå eit lite stykke søraust for å sjekke om der er en Cursed Chest
  4. Viss den er der så ta eventen, viss ikkje lag ny game
  5. Repeat
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som vet steder man kan samle greit med XP for tiden? Tenker midt på treet greit bygd karakter som kan takle Torment 2-3.

Ghomruns er relativt kjapp og ta. Velg questen der du skal drepe han, teleporter deg ned til starten, inn og drep.

 

Ellers har jeg fått med meg at man får ca 500k xp per personer man redder i questen før belial på t6. Her er det 20-25 stykk. Eneste man trenger her er skills til å enten løpe fort eller tåler mye.

Barb med sprint og ignore pain greier en runde rimelig fort.

Nå kan det være verdt å nevne at man er nødt til å la en person bli igjen, for ellers får man ikke XP for siste gruppen man redder.

Endret av Hansien
Lenke til kommentar

 

Igjen så er dette nok et eksempel fra D3 der Blizzard ikke evner å finne mellomting. Det skal enten være, eller ikke være og det er en trend jeg begynner å bli litt lei av.

 

Her treff du spikeren ganske bra synest eg. Dei nektar å implementere eit system så lenge dei sjølv ikkje føler det er "perfekt" i det lange løp, utan å tenke på kva som er mest morosamt for kvar enkelt spelar der han eller ho sit framfor skjermen sin. Verkar på meg som dei tenkjer for stort på ting, utan å tenkje på kva som faktisk gjere eit spel kjekt å spele her og no.

 

 

Jeg vil tro det er nettopp det de gjør. Når vi hadde AHene kjøpte folk alt de ville ha i stedet for å finne det selv, noe som gjorde loot meningsløst. Ved å fjerne AH blir vi nødt til å finne ting selv, noe som gjør jakten på ting meningsfull igjen, og vi kan verdtsette ting vi finner. Jeg er fullt klar over at mange vil ha AH i spillet, eller i det minste en mellomting. Men det Blizzard gjør er ganske enkelt å se hva flertallet vil ha - og vil ha loot som det var i Diablo 1 og 2. Det er svært mange som hatet AH før spillet i det hele tatt ble sluppet, og mange sluttet å spille rimelig tidlig på grunn av det.

 

Dere sier dere vil ha en mellomting, men hva skal det være? Mellomtingen de har funnet er å la oss trade ting i løpet av to timer med folk vi hadde i gruppen. Hadde vi kunne trade med hvem som helst i løpet av de to timene ville vi hatt et nytt AH med utelukkende kortvarige salg. Da igjen kunne vi spurt oss hvorfor vi ikke bare kan selge ting i løpet av to timer - og tro meg, mange villle ha klaget på det. Så uansett hva Blizzard gjør er det mange som vil klage. Det er for lyst, det er for mørkt, det er ikke trading, det er trading, vi har feil klasser, vi har reskins av gamle klasser, vi har ditt, vi har datt. Det er umulig å tilfredsstille alle, så de må gå etter det flertallet vil ha. Om du er en av mindretallet, så verst for deg. Dette er demokrati i praksis, som det så fint heter. Selv er jeg storfornøyd med loot nå. Savner en ekte Normal, Nightmare osv mode, da jeg syneså klare dem var et mål i seg selv. Men selv uten det er spillet nå langt, langt bedre enn det var.

 

An in other news, jeg fant en flail til Crusader. Bare hvit, riktignok, men morsomt i seg selv. Vurderte å spare den, så jeg kan se tilbake om mange måneder og huske det var det første Crusader-våpnet jeg fant. :)

 

Og når man først er inne på det, er Crusader-lore ny? Har funnet åtte eller ni kaptiler, men husker ikke om de var med fra launch.

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Kva får deg til å tru at fleirtalet ikkje ynskjer å kunne trade med andre? Kunne ikkje vi hatt eit AH eller berre hatt moglegheit til å byte item mot item samtidig som vi fekk eit betre loot system? Det var aldri AH sin feil at det var kjedeleg å jakte på items, det var den dårlege looten som gjorde. Problemet var at Blizzard lot AH definere korleis loot skulle fungere, og ikkje kva som faktisk ville vere morosamt for kvar enkelt spelar.

 

No argumenterer dei med at dei ikkje ynskjer at det skal bli ein marknad for items som dei ikkje har kontroll over viss dei hadde latt folk byte items slik dei ville. Og det er jo greit nok, det ville nok sikkert skjedd, men kor mange er det som brukar tredjepartssider? Kvifor er det så kritisk at ein liten prosent av totalen brukar eksterne aktørar for å kjøpe seg sterke med ekte pengar? Kan ikkje dei berre få styre på og øydelegge si eiga oppleving av spelet og så kan vi andre kose oss med å byte den looten vi finn mot andre gode items og gje ting til vener og bekjente?

Lenke til kommentar

Problemet er at Blizzard ville ha auksjonshuset som ett sikkert sted å trade, i stedet for tredje partssider. Nå som da auksjonshuset blir fjernet vil ikke Blizzard at vi skal kunne trade pga tredje partssider og botting. Det ville da ha kommet en drøss av tredje partssider, mange flere enn de vi har i dag. Så da blir det slik at det kun kan trades set/leg itemes med de i party i 2 timer.

Lenke til kommentar

Jeg er veldig fornøyd med at AH forsvinner. Med loot 2.01 finner man faktisk brukbart utstyr som til og med er oppgraderinger. Spilt i noen dager nå og funnet flere oppgraderinger. Har ikke vært inne på AH en eneste gang etter at loot 2.01 kom. Det kan jo diskuteres hva som er riktig av muligheten med og trade fritt eller ikke. Men det er ikke mulig og gjøre alle fornøyde :)

Lenke til kommentar

Problemet her er nok verken AH eller null trading. Det folk overser at at Blizzard faktisk innser at de gjorde en tabbe, og prøver å rette på det. Det er det slettes ikke alle som gjør eller gidder. Men hva skal de gjøre for at folk blir fornøyde? Er det i det hele tatt mulig?

 

Poenget var ikke at de skal gjøre alle til lags, det klarer de ikke, men å hvertfall prøve å finne litt mer avbalanserte endringer, enn enten eller. Folk ber de kappe ned et tre, Blizzard svarer med å jevne hele jævla skogen med jorden.

Lenke til kommentar

Problemet er at hvis du tillater trading av f.eks legendaries og gems mellom spillere, så tillater du i samme slengen AH og 3de parts sider. Derfor er det fryktelig vanskelig å lage en mer fleksibel ordning, selv om denne ikke er perfekt. Jeg vil dog mye heller ha denne versjonen vi har nå, enn den vi hadde!

 

En mulig ting de kunne gjort var å ha BoE items slik som noen var i WoW. Hvis du brukte et item så kunne du ikke trade det, altså måtte man ta et valg på bruk/trade. Samtidig, på grunn av den høye mengden legendaries som dropper om dagen ville man fort blitt floodet igjen.

 

Så, jeg foretrekker at mange legendaries dropper og at jeg må finne fancypants tingene mine selv, heller enn å gå på AH for å kjøpe meg ting.

Lenke til kommentar

stream-cru-profile.jpg

 

Bilde av en Crusader Blizzard har brukt under streaming. Han her er relativt hissig gearet. Jeg kikket også på alle gearpiecene men gidder ikke linke alle bildene. Det som overrasket litt var at flere av bitene hadde både CD og CC så dette er tydeligvis fortsatt veldig aktuelle stats. Resten av stats gikk først og fremst på primary stat, vitality og resists. Veldig lite healing på han her utover life after kill samt litt regeneration. Kan heller ikke si jeg synes dmg outputen var så høy som jeg hadde trodd man skulle oppnå i RoS med end-game lvl 70 gear.

spiller du RoS beta ? siden du har level 70 ? jeg har bestlilt RoS, men har fortsatt level 60 som maks.

Lenke til kommentar

 

 

 

Bilde av en Crusader Blizzard har brukt under streaming. Han her er relativt hissig gearet. Jeg kikket også på alle gearpiecene men gidder ikke linke alle bildene. Det som overrasket litt var at flere av bitene hadde både CD og CC så dette er tydeligvis fortsatt veldig aktuelle stats. Resten av stats gikk først og fremst på primary stat, vitality og resists. Veldig lite healing på han her utover life after kill samt litt regeneration. Kan heller ikke si jeg synes dmg outputen var så høy som jeg hadde trodd man skulle oppnå i RoS med end-game lvl 70 gear.

spiller du RoS beta ? siden du har level 70 ? jeg har bestlilt RoS, men har fortsatt level 60 som maks.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Problemet her er nok verken AH eller null trading. Det folk overser at at Blizzard faktisk innser at de gjorde en tabbe, og prøver å rette på det. Det er det slettes ikke alle som gjør eller gidder. Men hva skal de gjøre for at folk blir fornøyde? Er det i det hele tatt mulig?

 

Poenget var ikke at de skal gjøre alle til lags, det klarer de ikke, men å hvertfall prøve å finne litt mer avbalanserte endringer, enn enten eller. Folk ber de kappe ned et tre, Blizzard svarer med å jevne hele jævla skogen med jorden.

 

Og som jeg sa er det vel nettopp det de har gjort? I stedet for å fjerne all trading lar de oss trade i to timer etter at vi fant noe. Hadde de gjort som du sier hadde vi ikke kunne gjort det engang.

Lenke til kommentar

Jeg vil si den muligheten er såpass begrenset at den ikke en gang teller. For at dette skal fungere er man da avhengig av å spille i et party, og man er avhengig av at en av de andre finner noe iløpet av de samme to timene slik at dere kan gjøre en noenlunde fair trade. Eventuelt må det være personer du spiller med ofte, slik at du kan få noe tilbake senere. I alle andre scenarioer (solo eller party med randoms) vil du tape et verdifult item hvis det ikke er noe du trenger selv.

 

Alternativene fører også med seg mye dritt, det er jeg klar over, men jeg mener det må gå an å finne en løsning som er fordelaktig for flere spillere, ikke bare de som er i et fast party.

Lenke til kommentar

Einig, den løysinga vi har no er i praksis det same som å ikkje kunne trade legendaries i det heile tatt. Missforstå meg rett, spelet er mykje bedre no enn kva det var og eg er kjempenøgd med utviklinga, men eg synest det er dumt at dei etter alt og døme lar prinsipp bestemme korleis spelet blir heller enn det som vil vere kjekkast for folk flest.

 

I mine auge burde dei åpna for trading av alle items, laga eit mykje betre system for trading og fjerna systemet med at loot droppar etter kva klasse du brukar. Akkurat som i D2 med andre ord.

 

Er heller ikkje så fan av primary/secondary-stat systemet vi har no, men det er no ei litt anna sak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...