Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil du vite min teori?

 

De tester RMAH slik at de kan rulle ut dette på WoW eller kanskje Titan. :)

sier noe der ja.... nå har det jo seg slik at blizz alltid tar 1 euro/1dollar av salget. det er jo tullete det og... selger du et greit item for kanskje 5 euro, tar blizz 1... altså 20 %... og skal du få klare å solgt noe som helst, bør du legge ut ting med buyout maks 10 euro... altså små transaksjoner... alle disse små, vil blizz tjene noe sinnsykt på... og RMAH vil nok fungere når prisene er realistiske...akkurat som å drive å farme heroic madness for å få hc wep, men dropper aldri, går 1 mnd eller 3 og folk vil da velge å bruke 50-100 kr på et wep på ah...

Lenke til kommentar

Ser det er en topic angående hva jeg mener er dårlige mechanics:

http://www.diablofan...ing-impossible/

 

 

 

 

Bluepost om temaet:

"It's intentional. We don't want a game where the most effective way to play is to dodge in and out of enemy attacks. It's not that difficult to do, and it's just not a very fun way to play. "Most effective" and "not fun" just can't be in the same sentence when describing part of the game. We want combat to be based on use of abilities, putting thought into builds, building up offensive and defensive stats, etc. Skill is absolutely a part of all of the systems you'll use, and kiting can be too, but it'd be ridiculous if you could avoid all of the systems that make the game the game because you can time dodges of enemy attacks and negate every other factor.

Also think about just running past enemies to rush through an area and never being hit. Anyone looking to rush would love it! Which is why it's not a good idea from a design perspective. :) It's not something we'll be changing."

http://us.battle.net...c/4427663050#15

 

Så.. Ha bra nok gear eller dø.

 

Og dette er ikke noe som kun ødelegger for melee classes, merker dette godt på min DH.

Endret av World Of Warcraft
Lenke til kommentar

Er som kungen sa på streamen sin tidligere idag: skilla folk klarer ting raskere med dårligere gear fordi de er skilla. Sånn er det i wow, sånn er det i diablo. Så slutt å syt, blir kvalm.

 

Er selv på vei til Izual inferno, kom dit for et par dager sia og orka ikke progresse så mye mer etter det :p

 

En ting er jo at folk syter, om de bare ikke klarer mechanics er jo en ting for seg selv, og da er jeg enig med at grining ikker helt passer inn.

 

Men som jeg iallefall har nevnt i dh tråden, som er en ting som ofte hender med ikke bare meg, men mange, som man kan være så "ultrakoreansk" man bare vil. Om noe kommer offscreen, du har 0.1 - 0.2 sek å reagere på. da erre ikke mye moro :p

 

Det skal være vanskelig, jeg er helt for det! men personlig liker jeg at bosser er vanskelige, ikke at jeg kan drepe alt av bosser i blinde, men dør 100010100101^1+10 ganger pga ting som kommer flygende rundt.

 

Det er en grunn til at jeg restarter hele levelen nå om jeg møter visse champion packs, eller om jeg må sloss meg "nedover" på skjermen og ikke oppover hehe

 

Så skal jeg være ærlig å røpe at jeg har DPS nok til å bare mure flatt det meste som kommer, utenom at jeg dør ørten hundre ganger på onehits som kommer fra inte

 

Eksempler:

  • offscreen, phasebeasts TP rett bak deg og *poke*
  • Oppressors som kommer løpende og poker companionen din, men uten varsel, bestemmer seg for å blinke rett bort til deg å instantly poke deg
  • De der oksegreiene i act 1 som charger, disse kan lade en charge offscreen..
  • Fallen Angels som også kan charge uten varsel, både offscreen og når de er onscreen uten at de har noen mekanik som viser at nå erre på tide å være ops.
  • Soul Rippers som sliker deg ganske hardhendt, Soul Lashers kan forøvrig gjøre dette offscreen =)
  • Så har du de jeg ofte glemmer navnet på. Stikker hendene nedi bakken og kiler deg underifra. Har opplevd en god del ganger at disse gjør dette offscreen.

Offscreen: Moben er utenfor skjermen din, IE ikke synlig for deg i det hele tatt men du har aggroa den, å den vet godt hvor du er.

 

testa forøvrig en vens gear med loaded vitality og all res for å teste. selv med 60k hp og 1k all res, var det postei igjen av meg etter det meste av mobs som pusta på meg =)

 

MEN! Dette er random events, ting som ikke, i mine øyner iallefall, skal onehite, eller være superduper hardt. Hadde heller savna da at de justerte opp mengden av mobs pr level av normale, å så justere bosser med skills, flere mekaniks og hendelser.

 

Normal elite pack: 3

NM: 5

Hell: 10

Inferno: 20

 

behold affix gain, men scale det slik at det er hardt, men hardt pga at det er mye som skjer, ikke at "treffer noe meg nå er det game over." men heller "herregud for et cluster f*** nå kan jeg ikke treffe mye!"

 

 

TLDR: Random events er det OK å grine over fordi de er random, not fun!

Endret av Kezha
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Er det noen som har noen tips for å ta Belai på inferno med monk?

 

Jeg har for øyeblikket

550 life on hit

2.1 attack speed

11000 DPS

27K HP

790 Res all

250 life regeneration

5700 armor med medhjelper, men ingen buff

13000 life per globe

30% dodge

18% block

Endret av Camlon
Lenke til kommentar

Hei, kunne tenke meg å få opp dmgen på Wizarden min litt. Har god dmg på våpen vitror jeg? men det får dere se.

 

Hvilke endringer ville dere gått inn for å gjort?

 

Mainhand

 

Mace 810 dps

422-929 damage

1.20 attacks pr sec

235-581 poison dmg

70 Int

75 Vit

 

Ofhand

 

Magic Source

60-301 damage

79 Int

80 Vit

 

Har med cold blood og Force weapon 26700 dmg.

 

Kan legge til at jeg har 350 all ress.

5300 armor.

1525 Intellect

1141 Vit

40011 Life

Lenke til kommentar

Nei, mulig jeg misforsto, trodde Hansoen svarte på min post.

 

Jeg var full når jeg skrev det så husker ikke hva jeg svarte på, men bunnlinja er denne: I både WoW og Diablo så er det mulig å "runde" spillet, altså drepe den siste bossen på det hardeste nivået. At folk klarer det viser at det er mulig, og klarer du det ikke er du rett og slett ikke god nok. Og klager man på det har man tapt i mine øyne. Klarer du ikke Inferno så er det som regel en grunn for det.

 

(jeg er en av de som sikkert aldri kommer til å klare Inferno).

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Er det noen som har noen tips for å ta Belai på inferno med monk?

 

Jeg hadde samme stats ca, bare med 15k damage. Fant ut av at det var en stor skillcheck. Klarer du p1 og 2? Isåfall er vel det som dreper deg dobbelthits eller bombene i p3? Prøv å bruk litt lenger tid på å få den ned, og være sikker på å dodge dobbelthits. Når du ser du ikke kan dudge bruker du seven-sided strike. Spar serenity til bombene om du ser du ikke klarer dem. Var en stor skillcheck, jeg brukte omlag 50 forsøk på han mener jeg å huske. Brukte Mystic ally + templar eller noe sånt, bare for at han skulle slå dem litt også.

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Haha :p Prøvd deg på å få solgt alt gear til 250 euro stk? :p

La ut string of ears osv for 250 euro, i håp om at jeg skulle tjene inn noe, men neida.. Kommer vel tilbake snart det og, ellerså får jeg bare stille klokka og få det tilbake. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...