Gå til innhold

Er det flere enn meg som savner en etterfølger til Operation Flashpoint? Mer info snart.


Anbefalte innlegg

Det er sikkert andre enn meg som elsket Operation Flashpoint. Siden Operation Flashpoint 2 var annonsert har vi ikke fått noe annet enn en liten simpel "teaser", og noen mindre gode screenshots. Nå er det annonsert at vi blir å få se mye mer fra spillet de kommende månedene. Jeg gleder meg :).

 

Hi everyone,

 

I know you have all been waiting patiently for more information regarding the game, and it's with pleasure that I can say that Operation Flashpoint 2 will be the lead cover feature in next months edition of PC Gamer. The magazine will be going on-sale on July 3rd, and will feature a huge in-depth article regarding what you can expect to see in the game!

 

It's been a long wait for everyone but you should be seeing a lot more information being released in the next few months

http://community.codemasters.com/forum/sho...ad.php?t=288079

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stemmer. Bohemia Interactive jobber med sin egen serie som heter Armed Assault. De holder på med å lage en oppfølger også, som heter Armed Assault 2. Personlig var jeg litt skuffa over at de annonserte ArmA 2 rett etter at de ga ut ArmA 1. Har blitt gitt ut en del patcher, men ikke i nærheten av det som kom ut til Operation Flashpoint. Tror Operation Flashpoint er det beste spillet jeg har spilt noen gang, holdt på med det lenge. Lasta ned addons og lagde nye oppdrag. Sterk kontrast til dagens spill som koster 450 kr og som du blir ferdig med på 6 timer.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Etterfølgeren til Operation FLashpoint er som dere sier Armed Assault.

Bare at codemasters "eier" navnet Operation Flashpoint...

 

Ser på de siste bildene at de har gjort en god del anderledes enn slik det var i OFP.

Tror OFP2 vil være mye mere likt CoD4 (og andre lignende spill) enn det blir likt OFP.

 

OFP hadde i Cold War Crisis og Resistance en knall SingelPlayer del, men Redhammer (som Codemasters utviklere lagde, hvis jeg husker rett) var ganske dårlig.

 

At codemasters lagde et "dårlig" spill betyr jo ingenting, da OFP2 er et nytt spill hvor de har fikset på en masse.

 

Men jeg ser at man nå får samme type sikte som andre FPS spill, slik at man ikke trenger våpenkors i det hele tatt. Midt på skjermen er der man skyter. Grafikken blir utrolig tror jeg. De har tatt utgangspunktet i japan (hvis jeg husker rett) som deres øy. Så arealet er ganske stort.

 

Men det blir IKKE en oppfølger til OFP, heller et nytt spill som heter Operation Flashpoint 2 bare. Dette er så klart min personlige mening...

 

At det kommer til å være fullspekket av grafiske godbiter tviler jeg ikke et sekund på. Jeg tror ikke Codemasters lar denne muligheten gå fra seg.Det som gjenstår å se er jo hva slags editor og hvilke muligheter som ligger for "community" til og utvikle spillet, slik som det OFP hadde. Fra GC så snakkes det ikke akkurat mye om slike ting, bare at "community" er stort...

 

Jeg skal ihvertfall sjekke ut hva dette blir, men jeg er tilhenger av BIS og da Armed Assault 1 og 2. Jeg liker mye bedre dems framgansgmåte, selv om ArmA1 ikke var særlig spillbar framtil patch 1.14.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...