Jump to content

NoBrainer

Medlemmer
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About NoBrainer

 • Birthday 07/30/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. hihi De finpusser AI for hver eneste patch og hvert eneste spill de gir ut. Kommer sikkert ikke til å være perfekt i A3 heller, men de jobber seg fremover. Synes nå at AI i A2 er bedre enn skriptpunkter i de fleste andre spill og trange "korridorer" man må gå i for at handlingen skal gå videre. Men alt er smak og behag.
 2. Nå har de annonesert at ToH sine flymodeller skal implementeres. De har ordnet andre løsninger i beta-patcher angående styring. Ragdoll kan være kult. Men det er vel liten mulighet til å finne ut hva de har implementert før man ihvertfall får teste pre-release eller selve utgivelsen. Er ganske spennende å se hva de kommer til å levere.
 3. Spillet er generelt bedre å spille med v1.60, men de har klart å innføre noen nye bugs. Skal man spille på norske servere, så er ikke jeg så godt kjent med andre enn de jeg har satt opp. http://www.nopryl.no Men jeg veit at TV2 har servere. Har bare ikke vært på dem.
 4. Beklager, men har aldri spillt kampanjene. Spiller bare multiplayer, så der kan jeg ikke komme med noen tips
 5. hihi BIS sine spill er fulle av bugs...enkelt og greit, men jeg sliter med å finne noen andre som faktisk jobber med å rette feil i veldig gamle spill. De har jo til og med rettet feil i Armed Assault. Så kan man såklart argumentere med at andre spill er mere ferdig når de slippes. Ja og det er de sikkert også, side de har et området å bevege seg på som er lik en skoeske og kampanjene er helt strømlinjeformet og uten muligheter for å løse oppgaven på en annen måte enn det spillutvikler har bestemt. Uansett, alle bug-fiksene og beta-patchene for A2 er for å teste ut ny funksjonalitet i A3. Pathfinding og AI-tweaks er høyt oppe på lista til BIS for tiden. Slik at A3 skal bli et best mulig spill for de som liker denne typen spill. Men, BIS har også sagt at de bugs / tweaks som community stemmer på mest, er de som vil fikses på først. Ergo er det community som egentlig bestemmer litt hva som skal fikses. Da er det jo ikke alltid at community er enig med deg (generell form) når det gjelder hva som er viktig. Men hvis man ikke stemmer eller ikke sier i fra, men sitter på rompa hjemme i godstolen, så blir heller ikke de feilene som du (generell form) synes er viktige, fikset. Denne typen spill kommer nok aldri til å kunne sammenlignes med f.eks. BF-serien eller CoD. Rett og slett fordi veldig mange liker at man kan gå inn å ta et 10 minutters spill og så logge av igjen. De andre seriene er ofte actionfyllte og velkjente brett. Ergo blir det mye enklere for de fleste å være "sniper" eller "helikopterpilot" i et spill som ikke krever så mye av oversikt. BIS har ikke funnet den perfekte formelen enda, ikke sikkert de gjør det noen gang heller, men jeg appeleres av at jeg kan få lov til å prøve meg på den taktikken jeg vil og ikke være begrenset av at man skal gå en viss vei. De andre spillseriene er drit bra på det de gjør. La BF og CoD fungere for de som liker det og la A-serien fungere for de som liker det. Ingen vits å krangle da det er vidt forkjellige spillmåter og de trenger ikke ekskludere hverandre. Man kan faktisk spille begge deler....
 6. Steam ja... Oki, kan advare deg litt. Steam er knall bra, har brukt det i flere år, men for Arma2 er det litt tungvint bare. De spillene du trenger er Arma2 og Arma2: Operation Arrowhead. Utvidelsene BAF og PMC får du velge selv om du vil kjøpe, men det er vel strengt tatt bare BAF som gir noe særlig innhold. Alle andre spill eller kombinasjoner er litt bortkastet diskplass. Steam lager 2 forskjellige kataloger til Arma2 og Arma2: Operation Arrowhead, noe som medfører at du egentlig burde ha en egen fil for å starte opp spillet lettest. Siden Innholdet i Arma2 kan brukes som addon til Arma2: Operation arrowhead. Arma2 og Arma2:Operation Arroewhead sammen, blir ofte kalt Combined Operations. Altså da A2CO. Det er Arrowhead sin motor som er den desidert beste, men veldig mange servere der ut bruker altså da innholdet til begge spillene, slik at det vil være greiest å skaffe A2CO. Det er mange launchere der ute som kan fungere til å starte opp spillet greit, samt administrere addons. Men slike spissfinurligheter kan man ta når du eventuelt skaffer deg spillet. Både TV2 gutta og NoPryl hjelper helt sikkert hvis det skulle være noe.
 7. Det er aktivitet fortsatt med OFP og ArmA, men da gjerne i klaner som har dette som hovedspill og hvor de ikke har tenkt å gå over til noe nyere. For Arma2 så er det en masse aktivitet, men public servere har fortsatt en tendens til å bli "ødelagt" av folk som ikke vil at andre skal ha det kjekt. Så hvis du er interressert i City Life, så ville jeg undersøkt om du fant en klan som faktisk hadde det som sin favoritt og blei med dem og spilte. Aner ikke om TV2 kjører noen av de brettene / addonene da jeg personlig ikke har noen interesse av den mod'n. Denne helga har NoPryl 21 spillere samlet i heidal for LAN og det blir nok knall bra. Folk fra hele landet, samt Nederland og Latvia er med. Og norge er jo bare en pitteliten del av A2 "samfunnet", så det er masse nok aktivitet der ute, men det er kanskje vanskelig å finne de som har akkurat samme interesse som deg??
 8. Da har du lastet ned de 4 addons som NORFOR er avhengige av? Men nå er vel strengt tatt ikke NORFOR fulgt opp ordentlig og jeg frykter den inneholder en del bugs. Men du kan jo teste den ut og se hva du synes.
 9. De spillene jeg har fått mest ut av og som jeg har fått mest glede av er soleklart multiplayer spill. Spill jeg gjør sammen med andre og da ofte på LAN. I aldersbestemt rekkefølge Operation Flashpoint: Cold War Crisis Operation Flashpoint: Red Alert (denne var ikke helt BIS sin men dog....) Operation Flashpoint: Resistance Armed Assault Armed Assault: Queens Gambit Arma 2 Arma 2: Operation Arrowhead Arma 2: British Armed Forces Arma 2: Private Military Company Lurer på om jeg skal kjøpe Arma 3.........
 10. hihi Hadde vi bare vært i 30 åra.....vel noen av oss er jo i 30 åra, bare litt seint i de åra. Tror da ikke det er så mange av oss som orker the gathering med 14 åringer med altfor kort hukommelse og konsentrasjonsvansker. Vi hadde såklart blitt grisebanket i alle de spillene som spilles der. Det er det liten eller ingen tvil om. men samholdet og enigheten er stor. takhøyden er lav og humoren sitter i stolen. Men jeg håper det kan friste flere. det er artig å feste og spille med likesinnede.
 11. Hvis noen av dere er skikkelig "gamle" og har spilt Operation Flashpoint: Cold War Crisis, så vil jeg anbefale CRW2 addonen. Helt utrolig å "være tilbake på Everon" igjen, men nå med A2:CO. Ser liksom "litt" anderledes ut og AI er litt anderledes å spille mot. Utrolig morsomt med slike flashback's..... Forresten, synes flk må få spille med hvilken klan de vil. Men en av tingene med å spille for en norsk klan, er jo rett og slett LAN. LAN er ganske så anderledes enn det å bare sitte på "gutterommet" hele året og spille på tider av døgnet når klanen din er våkne. Med LAN 4-8 ganger i året, med alt fra 6-18 mann så er det ganske morsomt. Sist NoPryl hadde samling, var vi 18 ikke helt edru menn som jobbet hardt for å knuse den dumme AI'n som flanket oss.... Da spilte vi fra torsdag til søndag. Med grilling og morro. Slike ting gjør jo samholdet i klanen litt anderledes enn hvis man f.eks. spiller med en tysk klan. Ikke nødvendigvis, men det kan gjøre det ihvertfall. Anbefaler folk til å finne likesinnede og spille med. Er jo ikke noe i veien for å spille med fler enn en klan også. Kan jo by på andre utfordringer og man kan lære noe av flere eller man kan lære bort noe til andre.
 12. Da var sommerens Arma2 samling unnagjort og man kan begynne å lengte etter neste sommer. Da kan det hende at vi i tillegg til spilling og hygge i 4 døgn, har Arma3 også. Alle 18 mann var ganske så spent på hva BIS kan finne på denne gangen. Samt at det er så langt frem i tid at de kommer sikkert til å ombestemme seg. hihi Det var flere som håpet på 64-bit og en bug-free verden....ser ikke det helt for meg, men uansett, morro kan det fort bli.
 13. sist oppdatert 23. mars. Har det ikke skjedd noe på den fronten siden da?
 14. Skal bli spennende å se hva de gjør ja. Har et HD4890 skjermkort som ikke støttes, men slikt må man vel leve med. Spørs vel om jeg ikke må kjøpe meg helt ny pc til sommeren 2012. Skal jeg få blitt med å spilt dette. De oppgraderer seg en del og det var vel kanskje på tide. Lurer litt på hva de gjør ordentlig og hva de gjør halvveis. De har jo gått ut før og sagt at "det fikser community".... Det jeg synes BIS ofte gjør feil, er at de ikke tar med seg "gamle" kjøretøy og våpen. Samt at de ikke fullfører ordentlig ting som er implementert. Litt kjipt med kulebaner, når kulebanene er feil.... Samt at det hadde vært kult om Willy's faktisk var med i alle spillene dems og ikke bare OFP serien. Men det kan bli kult med dykking og ubåter. Det er jo et nytt området for BIS,s elv om det har eksistert en stund som addons
 15. Greit nok. Nå viser det seg det at mitt favoritt spill skal i neste generasjon begynne å bruke PhysX, så det dere sier kan fort bare bli den samme gamle visa som jeg har sagt til alle andre. Dette spillet skal visstnok gis ut i 2012, så får man jo se om det faktisk bruker PhysX. Litt derfor jeg kunne tenkt meg at noen gjorde en test. Må man egentlig ha et PhysX kort, holder det med et 500,- grafikkort eller må man opp i 4000,- grafikkort for at det skal bli bra. Jeg setter alt på spissen her nå. Så ikke heng dere helt opp i bagateller. Men en test, hvor man kanskje kan sammenligne noe ala det jeg skisserer. Hvor man kanskje ender opp med et resultat at det holder med....eller at konklusjonen blir ikke kjøp.... Jeg har nemlig ikke kunnskap eller råd til å ta denne testen selv. Samtidig så finnes det spill og det vil kanskje komme flere spill, som bruker PhysX. Greit at dere mener at det er bortkastede penger, men dere har bare de samme argumentene som jeg har hatt i rundt 3 år nå. Hadde håpet at noen andre skulle være litt mere positive til dette enn meg selv men.... Hvis dere er helt imot en slik test, om så for å få rett, så er det jo greit nok.
×
×
 • Create New...