Gå til innhold

iPhone 3G og 3GS-tråden | Prat i vei ...


iPhone 3GS  

830 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe deg iPhone når 3GS blir tilgjengelig?

    • Ja, uten tvil.
      255
    • Kanskje. Pris er en faktor
      205
    • Vet ikke. Pris er ikke en faktor
      56
    • Nei, jeg har det jeg trenger.
      323
  2. 2. Har du iPhone fra før av?

    • Ja, jeg har en importert iPhone.
      82
    • Ja, en iPhone 3G.
      228
    • Nei.
      529


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har du satt opp routeren din til også å distribuere dns-servere? En rask måte å sjekke om dette er problemet er å skrive inn http://81.93.163.115/ (ip-adressen til dagbladet.no)

 

Får du opp;

 

"Not Found

The requested URL / was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

 

så er det dns som er problemet;)

Lenke til kommentar

ææsj, er det flere som har opplevd at folk har fått besillt iPhone i dag? Ei veninne fikk bestillt i dag :S Hun trodde selv det var onsdag(vekkis:P) og ble overraska da hun fikk vite at det kun var tirsdag. 

 

Uansett, jeg fikk ikke bestillt..og nå venter jeg på at klokken skal bli 10.00 så jeg får bestille meg min egen iPhone :) baaare 9 og en halv time til..weee :( etter den er bestillt blir det å tvinne tommeltotter i 1-5 dager :S

Endret av zaltmann
Lenke til kommentar

Fikk min 16gb black i dag! Er så langt kjempefornøyd. :D Iphone er utrolig lekker og brukervennlig. Aktiveringen gikk smertefritt, selv om jeg ikke får brukt den som telefon før 29. august, pga portering. Skjønner godt hvorfor Iphone er så populær som den er. Er også godt fornøyd med Netcom, har bestilt iTalk Small, som jeg kommer til å beholde da det passer meg bra.

Lenke til kommentar

Min telefon gikk via omlastningsterminal, så det tok vel en ekstra dag.

 

Jeg hadde opprinnelig en 8GB Black, som også hadde en seig pixel. Denne pixelen har nå våknet og er ikke lenger noe problem. Dog, har jeg byttet tlf med et familiemedlem og bruker en 16GB White.

 

Hadde det ikke vært for størrelsen og den til tider elendige dekningen, hadde jeg vært storfornøyd!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Dersom noen andre har problemer med tastaturlag når de skriver SMS har en kløktig type på Mactalk kommet opp med en løsning som fungerer fint frem til Apple selv får fikset denne buggen. Har testet på 2.0.2, og fungerer utmerket:

 

Hello,

 

I just happened on a workaround for the extremely laggy keyboard problem when using SMS, Mail etc! Type a single letter then (using the magnifying glass) move to the space before the letter (has to be a letter, numbers and punctuation don't seem to work for me) and continue typing. Any text entered before the initial letter shows up lightning fast, as it should. How odd.

Kilde: forums.mactalk.com

Lenke til kommentar

Har hatt min iPhone 3G i litt over en uke nå, egentlig ganske fornøyd med den, selvom det er et par ting jeg irriterer meg litt over.

Ene er at Safari ofte finner ut at jeg har surfet "nok", når jeg sitter å surfer blir plutselig skjermen svart, også ser jeg alle hjem-skjermen igjen, og må starte Safari på nytt.

Andre er at jeg synes måten man kan søke i en sang som blir avspilt er veldig grov og unøyaktig, og vanskelig å finne ett bestemt punkt i sangen (sett i forhold til min gamle Nano, der man kunne bla på sekundet uten problem).

 

Men ellers er jeg svært fornøyd.

 

Mitt egentlige spørsmål er angående dock til telefonen. Ser at Apple selger en dock til 3G, men den koster jo også 190 kroner, som jeg synes er dyrt. Spesielt siden jeg skal ha ihvertfall to stykk (en ved pcen, og en på nattbordet).

Noen som vet om uorginale docker som passer for 3G, gjerne i svart?

Lenke til kommentar

Apple Store

Prisen er vel ikke så gale som sådan, men skal man ha to-tre stykker så blir det dyrt.

Men bestilte nettopp to stykker fra Deal Extreme, ifølge en av kommentarene så passet den perfekt for 3G, men virket ikke (usb-tilkoblingen lot seg ikke kommunisere med telefonen). Tenker jeg blir å plukke de opp og rive bort all unødvendig elektronikk, slik at den bare blir å anse som en liten forlengelse av kabelen som går i pcen. :)

 

Kjøpte denne

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...