Gå til innhold

Voll studentby. Erfaringer?


prada8

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kom lisensmannen innom i året som var? Hørte/så aldri noe til han.

I alle årene jeg har bodd her har det aldri vært en lisensmann på min etasje, iaf. ikke en som ville inn på min hybel. Eneste gangen jeg har sett en lisensmann på Voll er da jeg så en gå inn i oppgang G eller noe.

 

Uansett, du er ikke pliktig til å slippe en lisensmann inn med mindre han har en rettskjennelse eller noe.

Endret av Bludd
Lenke til kommentar

Jeg klarte heller ikke opprette noe AvtaleGiro til Voll via nettbanken, så da fylte jeg ut et AvtaleGiro-brev jeg fikk når jeg signerte kontrakten, og sendte det til Voll. De ordner med KID etc. så lenge de har kto.nr. og signatur fra deg :)

 

 

Flott med bilder, forresten. Planlegger litt åssen jeg skal gjøre det med bokhyller, kommode, nattbord og LP-spiller/stereo-rack :)

Lenke til kommentar

Har heller ikke gjort noe nytt angående avtalegir annet enn det som var på sistearket i den kontraktfornyelsen. Det er ikke så forbanna mye du får inn i de rommene, bare for å ha det sagt. ;) Et tips er å gjøre det jeg har gjort: kjøp ny hylle på Ikea. Hyllen som er på hybelen er liten og veldig få hyllemeter i forhold til plassen den tar. :)

Lenke til kommentar
Så det står en hylle der fra før? Jaja. IKEA skal jeg innom uansett. Er småtteri og fjas jeg må handle likevel, som kjøkkenartikler osv. osv.

Sjekk hva som allerede er på fellesrommet. Det er en stor sjanse for at folk har levnet fullt brukbare ting. Spleis på Zalo, oppvaskbørste, tørkerull og andre fellesting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...