Gå til innhold

Petiton: Uwe Boll vil slutte å lage filmer med 1mill underskriftre


krist2

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Signert.

 

Jeg har sett House of the Dead, Alone in the Dark og BloodRayne. Jeg ble underholdt, men også til dels kjedet. Filmene er rett og slett middelmådige på sitt beste og det ligger en grunnleggende elendighet bak det hele. Det holder nå, hvem enn det nå er som gir finansiell støtte får begynne å gi den til noen andre. Vi trenger ikke enda flere begredelige filmer fra denne kanten.

Lenke til kommentar

Foreløpig har over 600.000 signert listen. Det lover bra! :D

 

Tror jeg har sett House Of The Dead, Alone In The Dark og BloodRayne, men er ikke sikker. Greit de titlene stod på coveret, og ja, hovedpersonen i AitD het Edvard Carnby og hovedpersonen i BloodRayne het Rayne. Tar vi bort de detaljene er det fint lite som minner om spillene overhodet. Og seriøst, Christian Slater som Edvard Carnby? Er han virkelig så langt nede for tiden? :dontgetit:

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar

Vi lever i håpet om at han legger seg flat og dør når 1 million signaturer er på plass. Dessuten, jeg tror vi kan allerede prise oss lykkelig at mannen faktisk lager oppfølgere til spillserier han har allerede ruinert, på den måten får vi ikke så mange franchiser som blir totalt massakrert.

Lenke til kommentar
Du modererte deg Avid, syntes egentlig innlegget ditt var på sin plass. Riktig at noen kritiserer lynsjemobben, og gir alle oss som gladlig slenger oss med mobben en smule dårlig samvittighett.

 

Selv om jeg kanskje er litt enig i lynsjemobb-greia, slang jeg meg på og signerte, kun fordi fyren bruker statskroner til å lage drittfilmene sine, penger som kunne vært brukt til langt bedre ting. Han har hatt det moro en stund, nå er det nok.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...