Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Lære deep throat


Gjest weiss

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Erik_*

Jeg har lyst til å lære meg å deepthroate, men er det noen teknikker eller lignende man kan bruke for å unngå at "brekningsmuskelen" slår inn?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så på en 'film' engang at når mannen gjorde dette på kvinnen, så lå hun på bordet med ryggen ned og hodet utfor kanten bøyd bakover. Vil tro at dette er for at hun ikke skulle få 'bøy' på halsen. (Frie luftveier, for de som kan gjenopplivning). Om dette har noe for seg aner jeg ikke, men skader jo ikke å prøve? Tror jeg..

Lenke til kommentar

Her er en guide, hvis du trykker på "neste" nedenfor artikkelen så kommer du til siden med tips.

http://www.erotikknett.no/3418_154.php

 

Så bruk tid, la halsen få tid til å "strekke" seg eller hva jeg skal kalle det, og lær deg å kontrollere refleksene i halsen. Samt det er anbefalt å øve sånn annenhver dag :p Jo mindre vinkel det er fra munnen til halsen skal visst være bra. Blir sikkert ikke så knøvla på vei ned da.

Lenke til kommentar
det må ha vært en mann som anbefalte å "øve minst annenhver dag" :!:

Veldig mye mulig, men personen som har skrevet det kaller seg "slavinnen", så antar det er en dame. Men, de fleste damene på nettet skal visst være menn :whistle:

 

Det er vel kanskje for at musklene skal bli vant med bevegelsene regelmessig, og så det skal ta kortere tid før man klarer å gjennomføre....øvelsen?

Lenke til kommentar

toth: Dumt spørsmål.

 

Men ja, deep throat er noe man må lære og øve. Det er en del teknikker for å gjøre det lettere ja, men det stemmer nok at man må øve ofte for å få det til. Det må ikke være med penis, kan være med hva som helst annet egentlig. Bare øve og øve til man klarer å overdøve refleksen. Den må rett og slett bli tvinget til å gi opp. Kan ta litt tid :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...