Gå til innhold

Den store EVE-Online tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha, eg har _meir_ enn nok med å finne fram på UI'en atm.

 

Må lære meg ka skillpoints eg skal ha fort, samt korleis eg fitter skip asap, for eg har per no mista et par skip på missions. #¤"# warp scramblers..

Idag blir det drones 101..sia det tydeligvis skulle vere bra for gallente (som eg tilfeldigvis valgte).

 

Edit: Men når det er sagt, så _skal_ eg få taket på det her. =) Savner en god mentor dog, men får sjå om eve uni kan vere det. Har lagt inn en app der iallefall.

Endret av Whiteshit
Lenke til kommentar

Jeg har lyst å sette meg inn i Eve Online da det ser ut som det eneste alternativet til Anarchy Online pr. dags dato.

 

Finnes det en god video eller kanskje en artikkel som forklarer hvordan ting fungerer?

Er ikke uber-fan av å klikke på en meny for å reise til forskjellige lokasjoner. Er mer fan av WASD-kontroller.

Lenke til kommentar

Komt meg inn i E-uni no, og såklart rett i krig. Ikkje at eg har sett så mykje til den.

 

Lest meg opp på alvorlig mykje forskjellige guides og tutorials. Her er det mykje å ta tak i. Fant etterkvart ut at standing med factions bør holdast positivt over heile fjøla også, og eg var komt på minussida med amarr, så er no oppe i Caldari space og køyrer missions. Det skulle i følge mine kilder hjelpe mot Amarr standing (når du får dei ekstra "special" missions greiene). Jobber med å oppgradere til Cruiser...still a rookie ^^

Lenke til kommentar

Jeg har lyst å sette meg inn i Eve Online

 

Er ikke uber-fan av å klikke på en meny for å reise til forskjellige lokasjoner.

Uhm...

 

Jeg er klar over at det ble litt rart formulert, men jeg hadde kanskje håpet at denne måten å reise på var noe man ble vandt til og at man fikk mer kontroll etterhvert som man lærer spillet.

 

F.eks sist jeg spilte så døde jeg på et mission pga. jeg ikke visste hvordan jeg skulle komme meg vekk på en kjapp måte.

Lenke til kommentar

Det er hotkeys for bl.a. Warp To, Jump/Activate, Align To, Dock, osv. Du trenger bare trykke på gaten eller stasjonen eller hva det nå er du skal til og trykke tasten kjapt så er du på vei, fremfor å sikte inn musa på Warp To-knappen f.eks.

 

Overview kan du konfigurere akkurat som du selv vil, med flere tabs for ulike situasjoner, så bare det du vil ha der kommer opp. Det gjør det litt lettere å finne riktig objekt.

 

Anbefaler å se på PvP instructionals på Youtube for å lære hvordan du kan og bør reagere raskere på situasjoner, og hvordan du kan bruke UIet langt mer optimalt. Kil2 sine PvP commentary videoer, eller Eve Is Easy, er to fine serier.

Endret av Saft Suse
Lenke til kommentar

Noobs on tour i går med E-uni. LAngt pokker i vold uti nullsec for å explore. Fant ikkje noke kjempespennande sjøl om nokon snakka om at dei hadde funne et item potensielt verdt 1.2 bill. Lause rykter inntil eg ser en prosentandel på konto ^^

 

Traff for øvrig på 3-4 linka dominatrix (?)...fikk ikkje vi gjort noke med, og blei to shotta av en hurricane 10-12 jumps seinare. =P Men så var eg kun i en frig også, ingen fare.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...