Jump to content

Formula90

Medlemmer
 • Content Count

  632
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

About Formula90

 • Birthday 09/21/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Er det flere som begynner å få sprekker på skjerm der bretten er? Eller dvs, ser ut som skjerm under glasset på bretten har fått sprekker, lilla striper gjennom hele skjermen i senter...
 2. Jeg fryser frem til temperaturen kår 26 grader. Da blir jeg fornøyd. Men må ha det ganske kaldt om natten 👍
 3. Har en ok gaming pc som nå er begynt å lægge under normalt bruk, begynte 1 mnd etter formatering ca. Lægger ikke under spill, men ved vanlig bruk. skrolle nedover på nettside så kan den plutselig fryse i 1 sekund eller 2. eller hvis jeg trykker på pause/start på youtube kan det ta noen sekunder før det skjer noe. Har prøvd å fulgt med på oppgavebehandling om det skjer noe der men alt ser normalt ut.. har og bruk cclean og scannet for virus osv. I7 9700K. 16gig ram. 3060ti.
 4. Har sett endel videoer på yt og skal være ganske bra skjermbeskytter på fra fabrikk som jeg har forstått.
 5. Hei.har akkurat fått min z fold 3. Lurer på om det er mulig å få snapp til å bli normal? Når jeg sender snap til noen så er bilde de får veldig lite så de plages med å lese tekst jeg skriver på snap
 6. bruker all ram hvis jeg spiller og tar skjermopptak samtidig. har som regel andre program oppe samtidlig da. Så vil ha litt mere å gå på. Men du hadde rett i at den ikke støtter quad channel så må kjøp 2x16 da hvis jeg skal ha mer minne
 7. Jeg stjeler denne tråden og spør samme spørsmål, vil oppgradere rammen, dvs innstallere 2 brikker til så jeg får 32gb ram. men ser komplett har flere typer av samme ram.har 2 stk G.Skill triden brikker. hvilken av de på komplett skal jeg velge?
 8. Hei, var litt nyskjerrig på en sak, ser på siste match der jeg bare hadde 1 kill at jeg fill veldig høy SPM og score/Xp. har lagt ved scshot av den matchen og 2 andre som ser ut som har gjort det bedre, men som har fått lavere spm og score? hvordan fungerer det?
 9. Plages ofte med å få igang Warzone på pcen, å må som regel laste det ned på nytt for å få det til å fungere. noen som har noe tips? Kommer ikke lengre en hit, så lukker det seg selv..
 10. Hei. Har en pc med en stk samsung ssd. Har nå installert en Samsung m.2. Driver å kloner alt fra ssd til m.2 Kan jeg nå bare gå i bios å da velge m.2 som boot disc så formatere ssd?
 11. Ahh skjønner 👍 men blir felles gjelda noen gang nedbetalt? Er ikke den til vedlikehold av tomt osv?
 12. Hva må man ta i lån her? 1,35mill eller 3,14mill? Som jeg forstår det så tar man 1,35 i lån, også betaler man 5328kr i mnd i tillegg som er fellesgjeld.
 13. Noen som har tips til billig mat? Tror det er ganske billig det jeg bruker å spiser, men er stort sett samme hele tiden. Spiser enten ostesmørbrød, brødskive med karbonade og egg, eller pasta med kjøttdeig. Og det er egentlig det eneste jeg spiser. Av og til mexikanske gryte istede for pasta.
 14. Den låser opp PCen, starter en drøssevis av prosesser med det navnet så CPU står konstant på 100% Har prøvd å Google, noen som sier det er en lyd driver? 🤔
 15. Formula90

  Sex med dyr

  Jøss, syns det er helt utrolig at noen vil ha seg med dyr 😳 Da tror jeg de er rimelig forstyrra...
×
×
 • Create New...