Gå til innhold

Diablo 2 eller Titan Quest?


Anbefalte innlegg

TQ er(som jeg ser mange andre også sier) en veldig bra diabloklone, beste jeg har prøvd i alle fall. Ingen spesiell klisjè heller, men veldig mye av det samme går igjen i spillet. Spillet er pent for øyet også, anbefaler det sterkt som enn erstatning for Diablo. :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ja har en litt sånn "immortal"-følelse nå når jeg clearer "Ancient Crypt" og sånne småtombs. Liksom i starten sneik jeg meg sakte fremover og skjøt alle på avstand. Men nå bare labber jeg på med full gass og nuker alt som prøver seg med en squall eller to + litt staffskyting. Også kommer jeg til en boss og blir lungemos 2-3 ganger på rad.

 

Men det er greit. Blir litt for uber da, så når blir squall mindre super? Den er jo maxa ut nå allerede på lvl 16 for meg, så det jevnes vel ut etterhvert som jeg og monstrene blir mye høyere level tenker jeg.

 

Starta på Crete/Knossos igår før jeg la meg. Har ikke begynt med Spirit-skillsa enda.

 

Squall gjør samme skade, men monstrene får mye flere hp på høyere vanskligehetsgrader. Rundt level 25-30 gjør den vesentlig mindre skade enn staven din gjør. Rundt level 35-40 gjør den ikke noe vesentlig skade lenger, men gjør deg immun mot piler og senker resists til monstrene.

 

For å unngå å daue som Oracle trenger du maxet heart of frost, Squall, Obscured visibility, death chill aura og ravages of time. Av equipment trenger du to grønne arctic/glacial ringer (disse slower monstre).

 

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-0-0-0-0-0-0-0

 

De neste skillene er Level 5 liche king (senker resists med 15 prosent poeng), 1 poeng i storm surge, 1 poeng i Summon wisp og max poeng i Eye of the storm. Sett Wispen til aggresiv så kjører den avgårde Eye of the storm for +100% elemental damage :)

 

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-0-0-1-1-0-8-0

 

Etter at jeg fikk builden satt opp som over feide jeg stort sett igjennom alt på 3. vansklighetsgrad (husker ikke hva den heter), inklusiv end-bossen som jeg tok på første forsøk. :)

Lenke til kommentar

Hmm... Ærlig talt så husker jeg ikke den første telkinen :p

 

De bossene jeg har hatt problemer med er:

Cyclops er litt kødden på normal - lær deg å kite! :)

Typhoon (den siste bossen i normale TQ): Du vet hva kiteing betyr etterpå.

Bossen rett før Typhoon (AU! kom deg i nærkamp)

Gorgon trio i 1 akt (f&¤"/ healer!!! - en av dem er healer), kun problem på normal.

Bull daemon (løp når den danser)

Giant yeti eller noe lignende - han stunner deg og kaller ned iskuler som dreper enhver character (samme som typhoon), du må løpe unna. Mao, du må nesten ha stun resist i denne kampen.

Manticore (du må komme til vansklighetsgrad 2), jeg ga opp - det er bare ett sidequest og det tar 5 min å løpe ned alle gangene :p

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar
Han er ikke så "ballevanskelig" som andre sier, du må bare ikke stå stille og bli truffet av de greiene han skyter ... og du må drepe de folka han summoner.

 

hmm.. er det han i bunnen av catacombene i athen? Han har jeg aldri dauet på. Med en eneste character... Jeg har sikkert hatt 10 forskjellige...

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar

Neh det er bare en sub-boss. Han wastet jeg på første forsøk. Denne karen er på Knossos i Crete. Tror det er sistebossen i act 1. En lesser titan. Etter å ha drept karen under Athens, tar man båt til crete for å gå etter the big guy.

 

Eller misforstår jeg og faktisk har drept telkinen.? Har vært på jobb til nå så jeg har ikke spilt siden sist.

 

Hmz nei..mainquest sier jeg skal dra under katakombene i knossos fordi telkinen leter etter en artifact.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Ja, folk i byen snakker om en minotaur så det er vel han.

 

Edit: Jaja..banka telkine-fyren på 2. forsøk. Han var på 50% health når jeg kom tilbake etter første død. Tror ikke han leecha selv, men han kastet Limos-pets som leecher. Men de døde kjapt i Squallen. Når de ikke var der, leechet han ingenting bare sto og kasta lilla kuler på meg. Simpelt. Skuffa, ikke noe cutscene før Act II engang..

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Hvordan brukes squall effektivt egentlig? Har akkurat fått meg denne skillen og kan ikke

se at den gjøre noe særlig skade i det hele tatt?! Skal jeg caste den på fiendene eller med selv?

 

Er ganske dårlig på castere. I stort sett alle RPG jeg spiller så er jeg Barbarian/Warrior og bruker alle poengene på strenght og stort sett bare DENGER LØS :-)

Pleier å funke bra for meg. Tenkte jeg skulle gjøre noe annet nå da.

Lenke til kommentar

Hvis du er midt på skjermen sentrere du den i ytterkant av skjermen, den veien du skal løpe. Den gjør ok damage fram til level 25, og etter det så gjør den at alle bueskytere bommer på deg. :)

 

På litt høyere level så får man bruk for at den senker resists(du gjør mer damage) og senker damage du får fra folk inne i Squall-en.

 

Statmessig skal en caster ha maxet int, med akkurat nok dex til å få på seg gear. Som Oracle skal ikke folk få slått på deg hvis du har alt av slow gear/skills. (Du vil bli crittet hele tida når de en sjelden gang får slått på deg)

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar

Den er fantastisk på full level (12). Ikke vits å kaste den rett på monstre i kanten av skjermen, for de kommer springende til deg med en gang de tar skade..jeg pleier å få flest mulig forbanna på meg, så kaster squall i senter av skjermen, da dør alle sammen innen et par sekunder.

Jeg er lvl 17 og har enda ikke starta på Spirit. Er for mye bra i Storm-treet enda. Jeg maxa først ut Storm Nimbus for å få uber damage på staff, så skillen over den igjen for enda mere output. Så la jeg poeng inn så jeg kom til Squall og har maxa den ut.

 

Squall er ikke noe heksekunst å bruke, bare en spell som gir fiendene skade over tid, ikke øyeblikkelig.

En annen taktikk er å lage tog, altså kaste Squall et sted i rommet og springe i sirkel rundt stedet med en bøling monster på slep. Da treffer de ikke deg, men blir påvirket av squall hvert sekund helt til de dør. Har til og med drept store bosser på den måten.

 

Syns ikke Ternion er noe spess, skyter jo bare 3 skudd med staffen istedet for ett av og til, og de gir mindre skade og. Jeg one-shotter monstre uansett stort sett.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Squall blir som nevnt vesentlig mer effektiv for hvert poeng du putter i den. Skaden går opp, area går opp, sjangsen for at den gjør skade går opp, etc, etc.

 

Personlig har jeg en 60ish level character som ikke har maxet Storm nimbus, men kun Heart of frost. De poengene trenger du for å maxe ternion attack/arcane lore, deatchill, ravages of time, Eye of the storm (sa noen +100% elemental damage og 50% elemental resists?!?)

 

Ternion attack skyter da vitterlig 3 skudd hver gang? (patch 1.30) når den er maxet helt ut så gjør du vanlig skade. På bosser treffer gjerne alle tre skuddene for 3x damage. På mobs sprenger jo skuddene med arcane lore, så du får gjerne tatt 4-5 monstre samtidig med 1-3 "treff". Dessuten må du få slowet alle monstrene ned noe som først skjer når du treffer dem med staven. (krever cold/slow gear). Dette er ting som er typisk nyttig på vansklighetsgrad 2 og utover.

 

PS: alle skills kan gå til +4, noe som gjør underverker for radiusen på arcane lore, og damagen på ternion attack, radiusen på Squall blir enda mer gedigen og death chill slower nærmere 40% alene...

 

PS2: på vansklighetsgrad 3 og utover må du ha damage converted to health på staven/item. Her hjelper Necrosis til som senker resistancen til monstrene så du faktisk til og med får gjort det fra undeads! :)

 

Du klarer da lett å få tilbake 2-3000 health pr ternion attack. DPS er da på ca 5000. Med tanke på at de største potionene gir 2500 eller så liv, og har en timer så skjønner man hva dette er til... :p

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar

Høres fett ut. Jeg er vant til å løpe rett inn i store bølinger og svinge ivei.

Tåler masse juling og denger hver og en i tur og orden.

Blir kult å teste en annen måte å gjøre det på :thumbup:

 

Tror jeg makser ut Stor Nimbus treet først og Squall treet neste så får vi se hvordan det går. Kanskje Thunderball og så Lich King neste?

Lenke til kommentar

Lurer på hvor dette cold/slow gearet befinner seg? Har drept over 5000 monstre nå uten å finne en eneste grønn ring som du nevnte tidligere. Ei heller noen vendors har dem.

Jeg tviler ganske hardt på at jeg orker å begynne helt pånytt på neste vanskelighetsgrad. Jeg anser meg nok ferdig med spillet når jeg har fullført det første gang, er ikke sånn ekstremgamer som må ha absolutt alt ut av alle spillene.

 

Moradi, ikke lur så mye på hva du skal maxe ut og ikke, bare spill spillet og kos deg. Ingen build kan ødelegge for deg på Normal.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Lurer på hvor dette cold/slow gearet befinner seg? Har drept over 5000 monstre nå uten å finne en eneste grønn ring som du nevnte tidligere. Ei heller noen vendors har dem.

Jeg tviler ganske hardt på at jeg orker å begynne helt pånytt på neste vanskelighetsgrad. Jeg anser meg nok ferdig med spillet når jeg har fullført det første gang, er ikke sånn ekstremgamer som må ha absolutt alt ut av alle spillene.

 

Moradi, ikke lur så mye på hva du skal maxe ut og ikke, bare spill spillet og kos deg. Ingen build kan ødelegge for deg på Normal.

 

he-he. Nei, du har rett i det. Og gjør man noen "feil" i poengdistribusjonen så kan man jo bare kjøpe de tilbake og legge de i noe annet :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...