Gå til innhold

Våre opplevelser som kunder/ansatte


Notatblokk

Anbefalte innlegg

Jeg skal innrømme at jeg får ganske mange rare og småmorsomme situasjoner i løpet av uka når jeg sitter i kassa. Enten om det bare er små kommentarer folk kommer med, eller gjør.

 

Bittesmå regler:

- Du kan poste historier både om du er den ansatte eller kunden i historien

- Du må ha opplevd hendelsen selv, og det skal være sant

- Ikke drite ut folk slik at de kan kjennes igjen og flires av på gata

 

----

 

Forrige uke kom en dame, lettere stressa. Hun fikk dratt frem lommeboka og kom i siste øyeblikk på at hun skulle bruke bonuskortet sitt. Damen: "Ja, nå skal jeg først bruke dette sim-kortet" :p

 

Jeg spør 90% av kundene om de vil ha med seg lappen. Idag kom det fra en fyr "Nei takk, den har jeg fra før av". Ganske bra svar etter at jeg tenkte meg om en halv gang :wee:

 

Så syns jeg faktisk det er mer rart når det kommer folk og kjøper 6 Plumbo i slengen, enn en pakke kondomer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skulle handle på den lokale butikken, og var alene ved kassa uten andre i nærheten. Jeg begynte å legge de få varene jeg hadde på bandet, men kassadama gjorde ikke noe. Ho scanna ikke varene eller noe. Ho satt helt stille og kikket ut i lufta. Jeg sier:

- Hallo, er alt bra med deg?

Får ikke noe svar, spør litt høyere:

- HALLO?

Plutselig rykker ho til og sier:

- Heisann,

og scanner varene som ingenting hadde skjedd. Jeg spør:

- Er alt bra med deg?

- Hva mener du?

- Nei, du var jo nettopp i din egen verden.

- Nei, forrige kunde gikk jo nettopp.

Gadd ikke diskutere så jeg bare sa:

- Uhm, ja. Hadebra.

 

Tror ho må ha hatt et blackout eller noe. For det var ingen forrige kunde der når jeg kom til kassa. :p

Endret av Knewt
Lenke til kommentar

Virker som om alle jeg møter som jobber i en kasse tror at "Nei Takk" betyr "Ja Takk"

De spør om jeg vil ha pose, jeg sier Nei Takk, og 2sekunder senere står jeg med en pose i hånda. Er det fordi jeg sier Takk. Og takk betyr ja for de i kassen.

 

Og når jeg trenger pose må jeg selvfølgelig alltid spørre om det selv.

Lenke til kommentar

Vel, da jeg skulle kjøpe øl i dag begynte hun i kassen og gjette på alderen min. Skjønte ingenting og spurte om hun ville se legitimasjon, men neda; hun ville bare gjette. Merkelig hvor langt tid det tar å gjette at jeg er 20 egentlig, hun måtte gjette 21 og 19 mange ganger før hun klarte det.

 

Ellers skjer det sjeldent så mye rart når jeg er og handler. Annet enn at om man er hyggelig med de i kassen så blir de alltid like overrasket/satt ut. Ganske gøy egentlig. Pleier ikke si annet enn "ha en fin dag" eller noe tilsvarende, men det blir visst for mye for butkansatte.

Lenke til kommentar
Hva er så rart med å kjøpe en pakke kondomer? :dontgetit:

Nei, det var jo en mange sider lang tråd her om "er så flaut å kjøpe kondomer". Men jeg som kassadame reagerer altså mer på 6 stk Plumbo enn kondomer. Lurte på hva i all verden han skulle fikse røra sine for, hehe.

 

Arbakadarba: Ja, vi blir sjokkert av sånt :!:

Lenke til kommentar

Det finnes umulig mange åndsinger der ute.

 

Ekspederte en ellers tykkfallen herremann og hans syltelabb av en sønn forleden dag.

 

Handlevognen innehold en 3-400 kroner med billig svinekjøtt, godteri, ostepop, chips og Pepsi Max(lol)

 

Samtalen vår gikk ca. sånn:

Carl M: Heisann! :-)

Han: Grynt

Carl M: Har du medlemskort?

Han: Snøft

Sønnen: øørf

Carl M: Det var trehundreogførtisju kroner og femti øre(elns)!

Han: *puster tungt*

Carl M: Skal du ha kvitteringen?

Han: Grynt(rekker ut et par klamme pølsefingre)

Carl M: God helg! :-)

 

Så så jeg nedover båndet og la merke til at de før dem hadde glemt igjen en sånn stor freia sjokoladeplate som var kilt inn under midtdeleren(altså litt skjult). Jeg ser at de som kjøpte den allerede har forlatt butikken og jeg orker ikke å reise meg og hente den, regner med at de som finner den til slutt forstår at den ikke er deres og gir den til meg for å sette den på plass(slik som *alle* kunder har gjort så lenge jeg har jobbet der).

 

Jeg ser sløvt nedover båndet og ser at guttungen(som ser ut som han er i omtrent ungdomsskolealder) legger merke til sjokoladeplaten og grynter til pappa: Faar? Kjøpte me ein sjokolade? (Det ser jeg med et halvt øye på kvitteringen at de ikke gjorde). De snøfter litt mellom hverandre, tar sjokoladen og går.

 

Carl :)

Lenke til kommentar

Handlet 3-4 kartonger melk, 2 brus og annet smått for en stund tilbake, det tok hvertfall opp en handvogn. Når jeg skulle betale spurte dama bak kassa om jeg skulle ha en pose, jeg kikket på lommene mine for så å titte bort på varene i 3-4 sec før jeg stirret på dama igjen... Dama bak kassa smilte (noe truende) og gav meg en pose :wee:.

Lenke til kommentar

for cirka 10 år siden var jeg å spiste på Rio Pizza men en daværende kjæreste. da vi skulle betale gikk det i diverse mynt. uken eter var jeg der med ei veninne og hadde den samme servitrisen. vi betalte med sedler og fikk uanstendig mye småmynt tilbake som veksel. lurer på om hun husket meg fra forrige besøk gitt.

 

--

 

For et par år siden var jeg og søsteren til svogeren min i en butikk for å handle (hun jobbet i samme kjede og jeg hadde tatt henne med for å få litt gode priser). da vi kom oss til kassen stod en ekspeditør og så tomt ut i luften. søsteren til svogeren min spurte om han var ledig og han svarte "ja, jeg er singel men ikke interisert."

 

har tilsammen jobbet 7 år i butikk så skal prøve å komme på noen gode historier etterhvert ;)

Lenke til kommentar

betalte en kinobilett (85 kroner) med ,50 øringer og 1-kroninger. De bak meg ble etter hvert så irriterte at de begynte å telle "3-2-6-4-5-7-8-5-6-4-3-45-3-434" osv. Jeg kom selvfølgelig ut av tellinga, og begynte på nytt tellingen. Til slutt ble kino-ekspeditøren så irritert at han hev alt inn i et "tellebrett", for at det skulle gå litt raskere :/

 

(syns han burde være glad for å få penger jeg... det var til og med vekslepenger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...