Jump to content

r2d290

Medlemmer
 • Content Count

  4284
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

335 :)

About r2d290

 • Birthday 09/19/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24328 profile views
 1. Gudbrandsdal Energi har en vervekampanje der både du og jeg får 300 kroner i avslag på strømmen. Send meg en PM med ditt telefonnummer eller e-post så sender jeg deg en dedikert link. https://www.ge.no/verv-en-venn-vilkar
 2. Takk for svar og interresant lesning. Godt å se at det er såpass tydelige rammer rundt det. Da ser alt ut til å ha blitt gjort i henhold til paragrafene
 3. Hei Så en episode av "Blålys" der politiet bestemte seg for å ta en storaksjon - "områdekontroll" som de kalte det - der alle som var i området ble tvunget til å gå ned i en fotgjengerundergang på offentlig plass og stille seg opp mot veggen, også ble de tvunget til å bli kroppsvisitert med metalldetektor. Hensikten var å avdekke om noen bar våpen. Det var på forhånd ingen indikasjon/ bevis/ vitner på at noen av de skulle bære våpen - utenom at dette var et område med mange narkomane som ofte kunne vise seg å bære våpen. Også to forbipasserende "ikke-narkomane" måtte gjennom den samme behandlingen siden de var i dette området. Er dette virkelig noe politiet har lov til å gjøre?
 4. Hallo Jeg prøver å eksperimentere med et eksempel på en Bootstrap-tabell. Noen som klarer å se hvorfor pagination fungerer på kun den nederste av de to kodeeksemplene? Eneste forskjellen er at den som fungerer peker mot json-objektet i den originale kilden: https://examples.wenzhixin.net.cn/examples/bootstrap_table/data mens den som ikke fungerer peker mot min kopi av dette json-objektet: https://run.mocky.io/v3/e6c35714-55d1-4f35-bb7a-eccf4fa13319 Jeg har brukt Winmerge for å verifisere at disse objektene er helt like. Eneste forskjellen jeg kan se er at Postman sier at linken som funger inneholder en Cookie, men jeg kan ikke helt se at den skal ha noe med saken å gjøre. Pagination fungerer Pagination feiler
 5. Jeg forstår. Da skal jeg prøve det i stede. Tusen takk!
 6. Det ser riktig ut! Takk. Skal feste noen ledninger til pinnene på en Raspberry Pi. Synes de vanlige svarte firkantede kabelskoene man pleier å bruke sitter litt dårlig. Har du eventuelt et mer moderne alternativ som ikke gir permanente merker (som lodding)?
 7. Hallo Er på utkikk etter et verktøy som jeg fikk låne av skolen en gang. Det er et håndverktøy der man setter inn en strømleder som er avisolert ca. 10 centimeter. Verktøyet settes så ned på en 2,54mm pinne på f.eks en Arduino, også klemmer man inn håndtaket på verktøyet. Dette får lederen til å spinne seg rundt pinnen mange ganger, og lederen fester seg dermed til pinnen. Noen som vet hva dette verktøyet heter, og hvor man kan kjøpe det?
 8. Ye... Tar saken videre til Finansklagenemnda, så får vi se hva de mener om saken.
 9. Mange takk! Har ikke vært hundre prosent sikker på dette enda. Jeg vet at hennes venstre lykt ikke fungerte i allefall, så da virker det jo innlysende. Forsikringsselskapet hevder uansett at mangel på lys i mørket er irrelevant i skyldspørsmålet ?
 10. C4 ser det ut til. Registrert i 2007
 11. Hallo Etter en kollisjon med en Citroen, hevder jeg at bilen jeg kolliderte med kjørte uten kjørelys (kun parklys) mens det var mørkt. Jeg tenkte aldri over det mens jeg sto og tok bilder (grunnet trafikk foran gikk jeg aldri foran for å ta bilder). Jeg tok dette bildet, og jeg lurte på om noen med mer erfaring kan fortelle meg hva dette bildet viser. 1. Det er en lysende prikk øverst på lykta - er dette parklys eller eventuell refleksjon fra blits e.l.? 2. Under det øverste feltet ser det ut til å være to lykter: Til venstre den orange blinklyspæra, og litt lenger til høyre en litt større running. Er det her kjørelyspæra står, eller er kjørelyspæra utenfor bildet til høyre? 3. Er dere enig i at det umulig kan stemme at kjørelyset i denne lykta er på?
×
×
 • Create New...