Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Til de av dere som har programmerings-skills her inne. It's learning har nettop sluppet en SDK, ville det være mulig å lage n RSS-feed utifra dette? Hadde vært evig glad om jeg slapp å gå inn der hver gang jeg skulle sjekke noe...

 

Gratulerer med dagen i går, Hein!

 

Jeg tror nå at alle har flyttet seg til Twitter... Hva med å dra i gang webkafeen.no igjen?

Endret av OlafG
Lenke til kommentar

Vi lanserte i går en høringsversjon av kvalitetskriteriene 2009 for offentlige nettsteder som vi ønsker tilbakemeldinger på. Jeg har opprettet en egen tråd for dette - https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1120620

 

Med tanke på at det er flere og flere her inne som jobber i webbransjen håper jeg at flere tar seg tid til å lese kriteriene og evt kommer med innspill dersom det er noe som kan bli bedre! :)

Lenke til kommentar

Hei!

 

Noen av dere som er interesserte i å bli med på et webportalprosjekt som skal ha hovedfokus på at brukere selv kan skrive nyheter? Det blir en heftig nyhetsfunksjon som skal kunne dra dette, og man skal kunne sortere nyhetene etter hvilket fylke/område man er i. Da kan man f.eks finne ut enkelt og greit hva som skjer i området man holder til i, som f.eks happenings og noe som interesserer deg. Tagger på nyhetene blir også en mulighet, da det blir enklere å finne frem til hva som interesserer deg.

 

I tillegg satser stort på et nettsamfunn i tillegg. Enkle og lettfattelige profiler med den nye lifestream funksjonen. Altså det Facebook har begynt med. Bare at vi har planer om å kombinere lifestreamen fra våre sider og alle andre sider som Facebook, Twitter osv. Da får man en oversikt over all aktivitet på sida. Det er også mange andre funksjoner som er planlagt, men velger å ikke røpe alt over offentligheten.

 

Uansett, vi trenger front-end kodere som har god kunnskap innenfor å kode opp HTML og CSS. Det er kun jeg som koder dette opp for tiden, og det blir litt mye press på meg. Derfor valgte jeg å promotere litt inne her, da jeg veit det sitter mange flinke spirer her inne!

 

Vi er rundt 20stk i crewet allerede, og vi har back end koderne. Vi trenger kun å få frem designet!

 

Er dette av interesse? Send meg gjerne en PM eller skriv det her! Jeg er ihvertfall veldig lysten på å få opp et bedre community enn Nettby og Biip her i Norge.

Lenke til kommentar

Har i lang tid prøvd å få fram en portefølje. Nå har jeg omsider klart å finne en grafisk profil jeg er fornøyd med, men klarer absolutt ikke å finne en layout som passer meg. Er også usikker på hva jeg skal ha på siden min av innhold og hvordan jeg skal legge det opp.

 

Hva mener du er en fin portefølje innholds- og layoutmessig? Link gjerne til noen her i tråden. Helst ikke så alt for spesielle. Er ikke ute etter å rippe noe, men hadde vært fint med et utgangspunkt. :)

 

Takker for linker/kommentarer.

Lenke til kommentar

Noen som veit åssen jeg midtstiller et bilde inne i en div?

 

F.eks:

 

<div class="imgcontainer">

<img src="bilde.gif" />

</div>

 

Da har jeg gitt diven en fast høyde, og bildet er mindre enn diven. Vil gjerne at bildet skal være i midten i diven, og ikke helt nederst. Prøvd vertical-align, men funket ikke...

 

 

Fant en skikkelig fin hack som funket:

margin-top: expression(( 118 - this.height ) / 2);

 

 

Så da er problemet ute av verden!

Endret av AnaXyd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...