Jump to content

Garreth

Medlemmer
 • Content Count

  1622
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Var ikke klar over at sesong 2 var kommet ut. Takk!
 2. Det heter særeie i Norge, og avtales med en ektepakt enten før eller etter man er gift.
 3. Du kjører som regel en maskin med Plex Server på ditt lokale nettverk (kablet eller wifi) og har en klient som kan "streame" filene på serveren. Som regel klarer klienten å vise filene uten noe transcoding, da "streames" filen direkte til klienten. De fleste smart-tver har mulighet til å installere Plex-klient, og AppleTV 4k har mulighet til å vise 4k filer (har ikke testet 4k med smart-tv klient, så usikker om det støttes enda) Plex anbefales på det sterkeste!
 4. Har lenge brukt en Mac mini (late 2009 - 2,53 GHz Intel Core 2 Duo - 4GB Ram - NVIDIA GeForce 9400 256 MB) som min plex server. Nå begynner den å få litt problemer med å transcode flere 1080p videoer som skal streames til Chromecast osv, tenkte derfor det var på tide å oppgradere. Er det noen som har noen tanker om et slik oppsett? Noen plass jeg kan spare inn noe? CPU: Intel Core i5-8400 HK: Asus Prime B360-Plus RAM: G.Skill Aegis DDR4 3000MHz CL16 16GB M.2: Intel Optane Memory 32GB PCIe M.2 GPU: KFA2 GeForce GTX 1050 TI OC 4GB (tenkte å patche kortet slik at det kan transcode mer enn 2 videoer samtidig PSU: Corsair VS450 CPU fan: be quiet! Pure Rock HDD: seagate barracuda 2tb Kabinett: Fractal Design Define C
 5. Hvilken maskin installerte du på? Installerte Mojave på en MacBook Pro 2,6 GHz i5 (2013) og syns alt er bedre enn El Capitan jeg hadde før jeg oppdaterte. Bedre batteritid og alt føles raskere. Kanskje det vil hjelpe å ta en helt clean install (husk å ta vare på filene dine en annen plass enn på harddisken på macen)
 6. Takk, tok en clean-install av Mojave, ser ut som ting går litt bedre nå. Da holder nok maskinen litt til.
 7. Står en APPLE SSD SD512E i, så kanskje ikke så mye mer "fart" å hente i en ny ssd?
 8. Tenker på å oppgradere min MBP 13" (Retina, 13-inch, Early 2013), den har 2,6 GHz Intel Core i5 og 8 GB 1600 MHz DDR3 Den fungerer ganske greit fremdeles, men batteriet fungerer ca 30 min, og merker den begynner å bli litt tregere på å streame videoer fra nettet. Syns den nyeste MBP er alt for dyr, og jeg ser ikke noe behov for touchbar. Er det da veldig dumt å gå for MBP fra i fjor (uten touchbar)? Maskinen brukes mest til webutvikling/docker osv, så ikke spesielt tunge oppgaver.
 9. Får man fortsatt tjene segmenter med disse «billig»billettene? Reiser nesten utelukkende i Norge, og har aldri hatt poeng i nærheten av et gullkort, men antall segmenter har gått fint.
 10. Hei Fikk akkurat installert fiber fra Canal Digital der jeg tidligere hadde TV via coax, går nå også tv-signalet via fiber. Har prøvd å koble dekoderen rett i "modemet" og får da tv-signal, men ikke hvis jeg kobler dekoderen via Apple Extreme 4th gen. Er det noen som vet om det er noe man kan gjøre med routeren for å få støttet IPTV? Eller må jeg kjøpe inn en ny router for å få det til å fungere?
 11. Absolutt. Se på Plex eller en av de mange alternativene. Apple blokkerer ute veldig mange av disse programmene som lar deg streame fra harddisk/nas o.l., så det er ikke noen god løsning for slikt. Verken Plex, Kodi eller noen av disse er tilgjengelig på nyeste Apple TV. Joda, Plex fungerer utmerket på Apple TV: https://www.plex.tv/apps/streaming-devices/apple-tv/
 12. https://www.norskfamilie.no/magasin/test-barneforsikring-2016/
 13. Diskuteres om stream på reddit også. Ser dårlig ut :/ https://www.reddit.com/r/BraekhusvsSvensson/comments/5vz148/so_are_we_finding_any_streams_im_desperate_but/
 14. Vet ikke om det er så mye trafikk til denen kafeen lenger, men har et spørsmål. Hvilke løsninger finnes det for å sende ut og motta SMS med eget kortnummer? F.eks. sende ut denne meldingen: "Tilbud bla bla bla. Svar ja på denne meldingen om du ønsker tilbudet" Og at da mottaker kun trenger å svare "Ja" på smsen, og ikke trenger å opprette en egen sms med eget kodeord osv. Er slike løsninger ekstremt dyrt?
 15. Du ser at den på bildet er vrengt, ikke sant? Slik ser den ut med rett side ut: http://www.yoox.com/GB/37859898/item?tp=60712#cod10=37859898SN&sizeId=
×
×
 • Create New...