Jump to content

King-Nothing

Medlemmer
 • Content Count

  2847
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

About King-Nothing

 • Birthday 03/30/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har en Mac og prøver å lage en oppstartsdisk til min kones laptop som har Windows 8. Hun vil heller ha Windows 7 og jeg har lastet ned en iso-fil som jeg har "mountet" på min Mac og deretter kopiert alle filene over på en minnepenn. Hun har en ny Samsung-laptop og når jeg har vært inne i BIOS for å endre oppstartsinnstillinger, vil den fortsatt ikke boote. Jeg får opp "flisene" til Windows 8 og et hjul som spinner rett under, men etter ca 20 sek går maskinen bare inn i Windows og klarer altså ikke å lese fra minnepennen. Er det en spesiell måte å gjøre dette på for å få det til å fungere på Windows 8 eller kan det være at siden filene kommer fra en Mac så er det her noe må gjøres? Har jo gjort dette mange ganger tidligere fra pc til pc og det har fungert fint, men altså ikke til Windows 8 og heller ikke fra Mac, så er ikke helt sikker på hvor problemet ligger.
 2. Er det vanlig at spill kommer digitalt først etter at de er lansert på disk?
 3. Noen som vet når man kan kjøpe dette digitalt hos Microsoft? Testet på min Xbox tidligere i dag, men ser ikke ut til at det er sluppet digitalt ennå?
 4. Jeg har laget noen videoer med Camtasia 2 for Mac, men syntes lyden blir veldig lav. Bruker et eksternt usb-lydkort og når jeg tar opp, har jeg ca 70-80 % av maks volum på mikrofonen, så lyden inn er ganske høy. På den nyeste videoen jeg la ut, kjørte jeg opp volumet til 150% tror jeg det var og jeg syntes fortsatt at lyden høres bra ut (uten at det vrenger) men dette er kanskje ikke den beste måten å gjøre det på? Jeg har også en intro-video på alle videoene mine som jeg vil at skal være like høy som stemmen min. Finnes det en standard å bruke når man justerer volum? Eller finnes det en enkel måte i Camtasia slik at jeg kan få lydnivået litt mer normalt? Ta gjerne en rask titt på den nyeste videoen for å høre om dere syntes nivået er greit:
 5. Jeg er litt lei av et headset hvor folk klager over dårlig lyd og hvor jeg selv sliter innimellom med å høre hva andre sier. Derfor er det på tide å få tak i noe nytt. Det er må ha på et headset er en form for bøyle som går bak øret. Jeg takler ikke de løsningene som bare består av en propp man dytter inn i øret. Pris er ikke så veldig viktig, jeg betaler gjerne 1000,- om det er verdt det. Så, hva er å anbefale?
 6. Her er det jo snakk om eSATA som jeg ikke har på min iMac. The only Mac systems that can use eSATA are the Mac Pro (via a PCI-Express card) and the MacBook Pro
 7. Jeg kjøpte en slik fra Komplett nylig: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=659924 Denne var DOA (dead on arrival) og skal byttes. Jeg kjøpte thunderbolt pga hastighet, men ser jo nå at man skal kople sammen ganske mange disker før man får en fordel med thunderbolt sammen med f.eks firewire 800. Vurderer derfor sterkt å heller bytte inn Lacie-disken og heller kjøpe en eller to av disse: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=640462 For så vidt jeg skjønner vil jo denne disken fint klare å levere like god hastighet som thunderbolt-disken? Altså at det blir selve disken som er begrensning på begge og ikke nødvendigvis overføringshastigheten? Eller går jeg glipp av noe her?
 8. Jeg kjøpte en splitter ny Corsair Force SSD til laptop`en her om dagen. Formaterte den og la inn Windows 7 og alt fungerte bra. Men istedet for å legge inn alle programmer/mail/instilinger på nytt, tenkte jeg å heller klone systemdisken jeg har i en annen pc. Jeg satt SSD`en inn i et USB 3.0-kabinett jeg kjøpte med den, koplet den til den stasjonære maskinen, og formatert den. Da jeg restartet pc`en etterpå fant jeg ikke disken hverken i Windows eller i BIOS. Jeg har prøvd å montere den rett i toweret istedet for USB 3.0 kabinettet (har egen "slot" for dette på toppen av toweret), men når jeg starter pc`en, fryser den i oppstart. Prøver å sette den inn i laptop`en der den skal stå, men også her fryser pc`en i oppstart og om jeg kopler den til via kabinettet finner jeg den ikke i BIOS. Prøver å innstallere Windows 7 igjen på den, men når jeg kjører innstallasjonsprogrammet, finner den jo ingen disker å innstallere på. Noen som vet?
 9. Spot on! Vanlig blits litt bak og til høyre for motivet og en blits med paraply litt opp og til venstre for han.
 10. Vært ute å tatt noen nye konfirmasjonsbilder. Noen som vil gjette på lyssetting?
 11. Hvorfra finner dere bildene som vises her? Er det egne tråder for dette hver måned?
 12. Noen som har kjøpt nytt batteri til denne og har noen tips/råd? Er litt skeptisk til å kjøpe på eBay til 30-ish dollar...
 13. Jeg har en nesten ny SanDisk ImageMate USB 3.0 kortleser som ikke fungerer skikkelig. Jeg glemte meg her om dagen og dro ut et minnekort uten å "avinnstallere" det først og da var helvete i gang. Så det er kommunikasjonen med Windows som er problemet og ikke selve kortleseren. Når jeg nå har den koplet til, hører jeg lyden av til/frakopling hele tiden med noen sekunders mellomrom. Jeg får opp 4 forskjellige eksterne harddisker (som er antall kortplasser i leseren) i Min Datamaskin, men alle disse er lysegrå, så jeg kan ikke klikke på de eller gjøre noe som helst. Har prøvd å fjerne hele leseren fra Enhetsbehandling og legge den til igjen, samt prøve flere andre porter, men får den ikke til å fungere. Er det noen som vet om USB-porgramvare som kan fikse slike feil eller har andre forslag?
 14. Har gjort det du sa, men fikk ikke opp noen log når maskinen restartet...
×
×
 • Create New...