Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lightbox Galleri... Begynte på det i går, med GD for thumbnailgenerering og greier. Etter litt klabb og babb med diverse GD-funksjoner og dårlig sjekking av at linker faktisk bli outputet riktig, er det slik resultatet ble, uten noen form for styling.

 

Er også åpen for forslag til andre måter å liste opp bildene på. For nå er det bare en simpel uordnet liste.

 

Edit: Er nå stylet en del, slik at det nå ser presentabelt ut, ikke bare en liste med bilder på én rekke nedover.

Endret av Jibril2k
Lenke til kommentar

Jibril2k: Mye potensiale i det scriptet der, hadde vært gøy å se hvordan du har gjort det når du er ferdig.

 

 

Jeg har prøvd å lete i webkafeen, men finner det ikke igjen. Noen som husker urlen til den 100% center eller absolute center eller noe slikt. Skal ha en side med et bilde i midten.

 

Edit: Ja Deadcenter PT. Takk.

Endret av Garreth
Lenke til kommentar

Har nå laget en skisse som egentlig var tilltenkt en kammerat, men synes den ble såppas bra at jeg vurderer å bruke det selv.

 

Noen synspunkter?

http://www.deprecated.jlhost.net/dev/v.3/img/side.jpg

 

Dette er ikke noen designbombe, men synes at det ble såppas rent og pent at jeg likte det veldig godt. :)

 

Edit: om ikke annet, så er den ihvertfall fin som print-style. :p

Endret av ett
Lenke til kommentar
Jibba: Kanskje du har lyst til å lage en versjon vi kan bruke på Vikingboard.com :wee:

Har sett meg lei på diverse WP-plugins nå.

5414097[/snapback]

:wee:

 

Kunne jo faktisk latt seg gjøre :)

 

Tenkte jeg skulle lage en litt bedre visning for folk om ikke har JavaScript på, finnes det noen måte å finne ut om det er av. eller påskrudd med PHP? Søkte litt på google, men fant ikke noe om det.

Endret av Jibril2k
Lenke til kommentar
Jammen... Jeg likte høyremannen PiRANhA bedre enn høyremannen Robbiedeluxe :p:)

5415745[/snapback]

PiRANhA var nicket mitt for 4 år siden (+) - fra den tiden jeg var med i Quake-klan altså. Har alltid brukt robbie (de fleste kaller meg det, også off-line), men her om dagen registrerte jeg robbiedeluxe.com, så hvorfor ikke? :)

Lenke til kommentar
Tenkte jeg skulle lage en litt bedre visning for folk om ikke har JavaScript på, finnes det noen måte å finne ut om det er av. eller påskrudd med PHP? Søkte litt på google, men fant ikke noe om det.

5415592[/snapback]

Det jeg har pleid å gjøre er å skrive ut ting som kun skal vises for JS-brukere med JS (document.write eller noe), og <noscript></nosrcript> for å skrive ut for andre.

Lenke til kommentar

Hehe, da er det jo greit ;) Må si jeg har vært innom tanken om nickbytte selv, men det er liksom ikke så mye annet enn navnet mitt jeg kan bytte til, og det gidder jeg ikke ha :p

 

Hmm, må implementere det nye galleriet på nmuf.net snart også, vel.. Det som er der nå er rett og slett langt fra bra nok, synes jeg.. Og selvskrevet er jo ofte mye bedre enn redigerte ferdigscripts..

 

Edit@PT: Ja, det kunne jo egentlig gått. Hatt Lightbox-delen som vanlig, og laget en egen <noscript>-del som får bildene opp litt mer fancy enn akkurat nå (bildet lastes på egen side uten styling). Det må jeg fikse når jeg kommer hjem fra Fredrikstad en gang utpå kvelden :)

Endret av Jibril2k
Lenke til kommentar

Apple lanserer iWeb som en del av iLifepakken: "Nytt program i iLifepakken. Lar deg dele bilder, lyd, musikk, podcasts. iWeb. Et klikks publisering til .Mac. RSS feeds (XML) blir automatisk laget hvis innholdet tiliser det. Støtter AJAX. Lager AJAX slideshows som moderne nettlesere kan se. Jobs demonsterer programmet. Kan lage til iTunes Music Store for deling av rettighetsbeskyttet musikk."

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...