Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Når drakk du deg full for første gang?


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Han forbinder vel Whisky med den antageligvis fæle opplevelsen. Skjedde en stund med meg og snus også, etter jeg sovna med en under leppa... ble kvalm bare a lukta!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_Dea_*

Jeg er 15 og har aldri vært full. Får ikke lov til og drikke av mamma, og av en eller annen grunn gjør jeg det ikke heller. Jeg er vel heller den som ler av alle de andre når de sjangler rundt og snøvler og faker fulle, holder håret til de som spyr når de faktisk ER fulle, og ler av alle sammen når de får problemer med foreldrene sine i etterkant.

 

Det må jo være noen som faktisk husker hva som skjedde, hvem som sa hva og hvem som klinte med hvem dagen etterpå ikkesant? :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg var vel 14 år første gang jeg drakk mer enn noen super.

Husker ikke helt hvordan det var, men etter det jeg husker så hadde jeg og en kompis som skulle overnatte hos meg skaffet oss to 4-packer med rusbrus og noe greier. Mener å huske vi satt i en hytte i skogen og drakk mens vi diskuterte hva som var godt og om vi kjente alkoholen. Utrolig spennende husker jeg! Vi ble ikke full, men vi ble såpass brisne at når vi kom hjem, så åpna jeg juleakevitten til fattern :innocent: Hadde nok stått på boden en god stund, og vi hadde så vidt brytt forseglinga før vi spytta det ut i vasken. Morsomt å tenkte på hvor vi måtte snike oss rundt i huset for at ingen skulle høres oss. Det merkligste av alt er at fattern aldri har kommentert det i ettertid, jeg mener, han må da ha merket at akevitten var drukket av?

 

Første gang jeg ble full husker jeg ikke. Men jeg husker første gang jeg ble ordentlig drita.. og da mener jeg drita kanon nærmest. Det skulle være fest hos en kar som gikk i paralellklassen min siste året på ungdomsskolen. Det var jo ikke normalt å bare gå til butikken og få noen til å kjøpe for seg på den alderen, så jeg løste det med å buffe en flaske rødvin, helle sammen en miks av alt mulig i barskapet til muttern og ta med seg litt sprit jeg fant på en kanne i tillegg.

Etter en del krus med det faenskapet som lå i den kannen på loftet, så suste det i hodet mitt og alt etter det har jeg blitt gjenfortalt. Hva som var oppi der vet jeg ikke, men jeg kan tenke meg sterkere enn 60% Sikkert noe hjemmebrent møkk. Det endte såfall med at jeg gikk ut av huset til han kompisen min med en sko og den andre foten i sokkelestene. Det var jo snø og fuckings vinter ute, men det merket ikke jeg en gang. Jeg gikk bort til det nærmeste busstoppet for å ta bussen hjem, men det jeg ikke merket var at to busser allerede hadde kjørt forbi, og det uten at jeg reagerte en gang. Mens jeg sto der, så skal en kompis av meg ha kommet bort for å spørre hva i huleste jeg gjorde der i sokkelesten. Etter mye spying og styr fikk jeg til slutt tak i en mobil så jeg kunne få ringt mamma for å få greie på hvor jeg var og om hun kunne hente den drita sønnen sin på busstoppet. Mamma ble jo dritforbanna og kom med en gang og det endre med at jeg gikk rett til sengs.

Dagen etter ropte mamma nede fra første etasje og spurte hvem sin sko som sto midt i gangen og som bare var en stykk av. Når jeg gikk ned sto der en damesko i størrelse 36 (jeg bruker 45!)! Da har jeg altså prestert å ta på meg en damesko som ikke var min og drete fullstendig i sko på det andre benet. Det morsome var at mamma ikke klarte å lavære å le og sa jeg lærte en god lekse der - noe jeg også gjorde!

 

Huff og huff. Går bedre nå som man har litt erfaring og vet hva kroppen tåler :D

 

Nå er jeg ute kanskje 2 helger i måneden ca. Jeg drar først og fremst ut for å være sosial, og ikke for å drikke alkohol. Selvfølgelig er det kjekt å ta seg en pils eller 9, men det er ikke det som alene er målet når jeg drar ut.

Jeg er også så heldig at jeg slipper å våkne med skallebank og ekstrem kvalme. Jeg blir aldri fyllesyk! Eneste jeg kan bli litt løs i maget og ha svaaak kvalme et eller annet sted langt bake, men ingenting er verre enn at jeg fungerer topp dagen derpå.

Endret av Mantoius
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Var litt sein, ble vel ikke drita før jeg var 16. Men alkohol begynte jeg med når jeg var 6 år :p(tømte i meg en halv øl da)

 

 

Du starta ikke med alkohol når du var 6 år... En starter med alkohol når man drikker det "regelmessig" en eller annen helg/ferie. Tviler på at du gjorde det fram til du ble SJHIJKKKELIHHHH drita...

Endret av nonstopp
Lenke til kommentar

Jeg var vel 15 år første gang jeg drakk meg skikkelig full. Hadde drukket før med venner, men det var alltid fjortis fylla med rusbrus. Min søster tok meg ut sammen med hennes venner, og jeg hadde ekstremt lite erfaring med alkohol fra før av. I og med at jeg ikke kjente noen, satt jeg bare å drakk uten å snakke med noen andre enn min søster. Husker vel bare den første timen av den kvelden, det neste jeg husker var da jeg våknet på sykehuset, etter pomping. Mamma så ikke særlig glad ut der hun satt ved siden av meg :p

 

Det begynner å bli noen år siden nå, lærte heldigvis etter den gangen. Nå vet jeg mine grenser..Sånn høvelig.

Endret av Suvana
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Oktober-ish ifjor.

Mamma var bortreist. Jeg og to kompiser hadde skaffet oss en shitload med pils, og vi satt og drakk i noen timer. Jeg hadde drukket en del med venner før, men hadde aldri blitt mer enn lettere brisen.

Plutselig skjedde det noe - ølet forsvant fort som svint, og jeg var plutselig sørpings. Jeg mener det, jeg var i Legoland. Tolv øl var litt for mye for en akk så ung, heller uerfaren fjortisdranker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fremdeles ikke rørt alkohol (snart 17). Men er på en måte litt oppgitt over synet på drikking her i landet. De fleste jeg kjenner starta liksom å drikke regelmessig fra niende eller noe, og det virker som det er allmenn akseptert. Når jeg starta i klassen i år (VG1) så var alle sinnsykt sjokkert over at jeg ikke drakk. Kan skjønne det om det var på høgskole eller lignende at folk i alle fall har begynt å lurt på, men blir nesten litt trist å tenke på at det er veldig unormalt (i alle fall her på bygda) å ikke være dritings fra du er 14-15.

 

Er jeg den eneste som føler det slik?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Du er nok en av de få.

Første gang jeg ble full var nok etter ballet i 10 klasse. Første gang jeg drakk.

Dum som jeg var så kjøpte jeg altfor mye drikke og endte opp med 5 øl og 4 rusbrus. Litt mye for meg:p

Heldigvis var ikke festen mer enn et par hus fra der jeg bor, så jeg kunne gå hjem. Glemte selvfølgelig å lukke døra. Dette var i Februar-ish og fatter lurte nok på hvordan jeg kunne glemme å lukke ytterdøra. Ble ikke snakket til, men jeg kan huske at jeg fikk noen stygge/rare blikk dagen derpå <.<

Endret av Wow 0_x
Lenke til kommentar

Jeg var vel ca 17år før jeg rørte min første alkohol (annet enn å få en slurk eller 2 av foreldre, som så og si alle får før denne tiden..) og jeg var vel faktisk 18år første gangen jeg var drita, så jeg var nok heller langt over gjennomsnittet.

 

I disse tider (20år - going on 21) gjør jeg vel strengt tatt ikke noe annet enn å drikke.. - Lever virkelig livet :!:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg var vel 16 første gang jeg drakk skikkelig. Tidligere hadde jeg bare hatt en liten dråpe sporadisk, sånn som når man får smake hos foreldre eller onkler osv i selskap :p

 

Jeg og 2 venner fikk tak i en halvliter 40% vikingfjord hver og 1L kartong med appelsinjuice hver. Satt å drakk nede i kjelleren min. Hadde det jævlig gøy de neste to timene, da hadde jeg drukket opp hele flaska mi. Så begynte jeg å ta hos de andre, hehe. Etterpå gikk vi bare litt rundtom i nabolaget og til en lekepark hvor vi bare satt og snakket og lo. Det var lenge siden jeg hadde hatt det så gøy, dæven som vi koste oss. Gikk hjem etterpå å la meg. Etter 10 timer med fantastisk søvn våknet jeg og følte meg veldig uthvilt. Hadde ikke følt kvalme et sekund kvelden før, og var helt fin når jeg stod opp. Beste fylla ever.

 

Det går ikke lenger >.< Drikker jeg noe mer en en halvliter vodka nå så spyr jeg om kvelden og har en jævlig bakrus om morgenen : / wtf

Nå drikker jeg heller sjelden, og drikker sjelden nok til å bli noe mer enn brisen

Endret av ScudNor
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...