Gå til innhold

Hardware.no i ny drakt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dere kan jo ikke seriøst mene at dere ikke skal lage litt "space" til venstre på siden? Trodde dette bare var en liten feil med BETAen.

 

All teksten er jo klint HELT inntil venstre!

Vi er klar over dette problemet, men har ikke hatt anledning til å fikse det før lansering. Skal se mer på dette etter hvert.

 

Etter min mening ødelegger dette veldig for helhetsinntrykket, og jeg syns det er rart dere har lansert det nye designet med denne feilen... Var jo ikke sånn at dere hadde en lanseringsdato akkurat...

Lenke til kommentar
Jeg er webdesigner selv og dette er et godt W2-design. Bra jobbet. Jeg savner imidlertid de 4-5 "øverste" bildebåsene dere hadde, som viste de siste artiklene.

 

Hm .. Web2.0 design? Nope, er nok ikke det spør du meg. Er mer bare stil rent enn web2.

 

Jeg er positiv til designet, og liker faktisk oppsettet på artiklene veldig godt. Sett bort ifra det jeg sa sist innlegg her så ser det bra ut. Men savner litt mer "linjer" i designet, nå blir ting litt malplassert.

 

Trodde det var ITpro jeg kom inn på når jeg skrev hw.no

 

Mer eller mindre enig :p, er litt de samme fargene som går igjen.

Endret av NorskFirefox
Lenke til kommentar

Etter å ha lest igjennom de 10 sidene til nå, så er kritikken som har kommet ganske enstemmig. Dette må da ha blitt bemerket under testing/beta perioden ?

 

Som andre også har begynt å bemerke, det er ikke bra at siden ikke validerer. I dag bør man forvente at nettsider følger standarder, i alle fall så store sider som HW.no

Endret av Crowly
Lenke til kommentar

Validering har lite betydning for vanlige brukere. Det er kun webutviklere som bryr seg, og hvis du f.eks. sjekker VG.no så er ikke den gyldig, men den ser bra ut i alle nettlesere, og er den største norske nettsiden uansett.

Google.com har ekstremt mange feil sett i forhold til hvordan siden ser ut. Så validering har lite betydning så lenge ikke alle nettleserne følger standardene.

Lenke til kommentar

Har lite problem med det nye designet. Ettersom det er menneskelig å være skeptisk til endringer så tror jeg også at jeg vil like det enda bedre etterhvert som tiden går. Er i hvert fall ikke noe jeg vil bruke tiden på til å klage på, livet er for kort. Er nå himla enkelt å lese nyhetene i hvert fall siden de er samlet på venstresiden. Det som er viktigst for meg. Alle duppedittjafs er samlet i bøtter og spann på høyresiden så det er jo fint, jeg komme til å konsentrere meg lite om den delen da jeg er opptatt av nyhetene.

 

Syntes det var på tide med en oppgradering, er generelt sett alltid spent og glad for endringer som kommer. Ble ikke skuffet denne gangen :)

Lenke til kommentar

Forstår jo hva du mener, men det er stress å alltid måtte validere siden så lenge det finnes brukere som fremdeles bruker IE6 osv. Inntil videre så lever man lenge på "ikkevaliderte" sider. Det er kun webprogrammerere i startfasen som er så store tilhengere av validering, eller programmerere som har blitt fostret med validering. Selv har jeg alltid jobbet for validering på sider jeg har jobbet på, men i det siste har jeg slutta å bry meg, det teller mer eller mindre overfor brukerene om siden er validert eller ikke så lenge de vises riktig.

Lenke til kommentar
Problemet at "ikke standard" sider vises bra i forskjellige nettlesere er at de tilgir mye dårlig og/eller feil kode i henhold til standard.

Veldig godt poeng. Dårlig oppfølging av standarden kan på lang sikt medføre at rotete de facto standarder oppstår med dårlig sikkerhet og dårlig ytelse som følge av code bloat i web servere og nettlesere.

Lenke til kommentar
Dårlig oppfølging av standarden kan på lang sikt medføre at rotete de facto standarder oppstår med dårlig sikkerhet og dårlig ytelse som følge av code bloat i web servere og nettlesere.

 

Når var det dårlig HTML kode medførte en sikkerhetsrisiko? Og med ytelse; der går det igjen på brukerens nettleser og pc, det er her det siden "rendres".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...