Jump to content

Strandball

Medlemmer
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Strandball

 1. Det du skriver virker ikke bra i det hele tatt. Jeg kan ikke dette. Kan du utdype? Alle anmeldere sier telefonen er lynrask og en av de kjappeste på markedet. Hvorfor sier tallene noe annet?
 2. OnePlus betaler ikke for IP sertifisering, men OnePlus 7 og 7 pro var vanntette. Se YouTube. Finner video på 7t også som viser at den tåler bra med vann: https://youtu.be/2KRn2oZU51g Interessant. Du har rett. Takk for lenken.
 3. Om den er vanntett eller ei, bør jo testes. Jeg har ikke lest noe om at den er vanntett eller IP-sertifisert noen steder. Alle anmeldere får en blekke med all slik informasjon i, dermed tror jeg faktisk ikke den er vanntett. Det ville jo vært veldig dumt at OnePlus å lage en vanntett mobil uten å IP-sertifisere den. Kanskje den tåler noen dråper?
 4. Fjarle. Bra review. Jeg har lest at telefonen ikke har "Always On Display". Stemmer det? Har blitt vant til dette fra Samsung, så vanskelig å leve uten for meg. I tillegg var det noen som skrev at man ikke kan ha ulikt volum på ringelyd og notifikasjonslyd. Stemmer det? Har den LED-notifikasjoner? Ser det er noe på toppen av telefonen, men vet ikke helt hva det er. Og så er jeg er veldig nysgjerrig på om den ekstra oppløsning man får med 7T Pro er veldig merkbar? Det er det eneste som holder meg litt igjen fra å velge 7T.
 5. Ja, på en måte. Men så blir det ikke trendy før det er i salg heller, så blir det jo rett at Oneplus begynte.
 6. https://www.xda-developers.com/huawei-mate-30-google-play-store-challenges/
 7. Det er som om du skulle ha installert Cyanogenmod på telefonen din - alt du trenger å gjøre er å installere Google APK så er det som en helt vanlig telefon du kjøper med dette forhåndsinstallert. Forbudet er rett og slett mot forhåndsinstallert programvare. Det er ingen problem å installere dette selv i etterkant. Det er ikke slik at Google kan blokkere spesifikke modeller fra å installere disse APK'ene. Takk for svar. Det høres egentlig overkommelig ut. Er det ingen risiko for at Android eller Google kan skjønne at det er en ny Huawei og så skape problemer for meg når jeg skal installere noe fra Google Play (som jeg har lastet ned fra et annet sted)? Hvis det er så lett, så er det jo virkelig bare Google Play man trenger? Alle Google sine apper ligger der.
 8. Er det noen som virkelig vet at det blir så lett som å laste ned apk-en til Google Play og så er alt i orden? Hva med global login og sømløshet mot Google? Vil det fungere? Jeg er skeptisk inntil jeg ser det med mine egne øyne.
 9. Er det noen som virkelig vet at det blir så lett som å laste ned apk-en til Google Play og så er alt i orden? Hva med global login og sømløshet mot Google? Vil det fungere? Jeg er skeptisk inntil jeg ser det med mine egne øyne.
×
×
 • Create New...