Bruker-93156 Skrevet 7. januar 2010 Forfatter Skrevet 7. januar 2010 Så han er liten og stygg?Det var ikke deg vi snakka om nå.
C₈H₁₀N₄O₂ Skrevet 7. januar 2010 Skrevet 7. januar 2010 Reker er forresten det eneste skalldyret som er etandes. Resten er heller lite godt. Neida, egg er også snadder! Skalldyr/egg da er det kun en ting som gjelder,Balut -> -> ->
Trondster Skrevet 7. januar 2010 Skrevet 7. januar 2010 Skalldyr/egg da er det kun en ting som gjelder,Balut Forloveden til kompisen mener at det er skikkelig snadder. Ingen harde ben - benene er enda myke. Får selv assosiasjoner til crunchy frog, og kommer ikke til å smake. Ikke kompisen heller.
Sutekh Skrevet 7. januar 2010 Skrevet 7. januar 2010 Kongekrabbe(-bein) er også absolutt å anbefale, og ikke så komplisert å spise heller. Jeg vil faktisk si det slår hummer.
Nautica Skrevet 7. januar 2010 Skrevet 7. januar 2010 Kongekrabbe(-bein) er også absolutt å anbefale, og ikke så komplisert å spise heller. Jeg vil faktisk si det slår hummer. Tror heller jeg ville ha innmaten enn selve beina
Simon Aldra Skrevet 7. januar 2010 Skrevet 7. januar 2010 Selv foretrekker jeg nysalta torsk med flesk.. Det er godt, det. Eller torsketunger! Torsketunger er det de skulle servert til Obama, sånn helst seriøst. "Mr. President, this i cod's tounge."
Sutekh Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 Tror heller jeg ville ha innmaten enn selve beina Vær glad det ikke er mulig å daske noen i bakhuet over internett Av annen sjømat vil jeg varmt anbefale denne oppskriften, knabbet fra Norsk Maltwhiskylag sitt forum: 10-12 kamskjell1 medium løk eller 1 liten purre 1 pære godt smør salt & pepper 3-4 ss Aberlour A’bunadh (andre kraftige sherrymodnede whiskyer funker også) Skjær løken i halve ringer og stek til den er gylden. Ha i pæren skåret i tynne skiver de siste 2-3 minuttene. Kamskjellene deles i to hvis de er store. Hvis kamskjellene har vært frosne, så sørg for at de mest mulig tørre før bruk. Kvern over salt og pepper og stek raskt. ½ - 1 min pr side avhengig av størrelse. Hell over whiskyen og tenn på. (NB. Pass på så ikke flammene slår i viften el.l.). Fordel løk og pære på to tallerkener og legg kamskjellene på toppen. Hell over stekesjyen til slutt.
olegunnaro Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 Det eneste all sjømatsnakket får meg til å tenke på er dårlige spotify-djs i romjula: Krabbeklo
lazyman Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 Helt sikker. Jeg tror også jeg er allergisk mot sko. Var på byen en gang og da jeg kom hjem så sovna jeg med skoa på og våkna med hodepine og kvalme. Lærallergi er ubehagelig ... Vel, jeg har faktisk lærallergi, og kan bekrefte at det ikke er spesielt behagelig. Kan godt ta i sko, belter og andre ting av lær, men kan f. eks. ikke ha klokkereim av lær. Egentlig er det nok kromallergi. Fikk konstatert det for mange år siden. Det heter jo kromgarvet lær, så jeg antar det er det som er problemet. -Lazy
tomsi42 Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 Det eneste all sjømatsnakket får meg til å tenke på er dårlige spotify-djs i romjula: Krabbeklo Kongelåt Vel, jeg har faktisk lærallergi, og kan bekrefte at det ikke er spesielt behagelig. Kan godt ta i sko, belter og andre ting av lær, men kan f. eks. ikke ha klokkereim av lær.Egentlig er det nok kromallergi. Fikk konstatert det for mange år siden. Det heter jo kromgarvet lær, så jeg antar det er det som er problemet. -Lazy Bummer!
lazyman Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 Bummer! Nåja, jeg har begått verre blemmer Men nå: God natt! -Lazy
bareanton Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 Bare sånt får å si noe i denne skaldyr diskusjonen. Krabbe er best! Og ikke bare klørne, men alt som er spiselig. Forresten så er nesten alt sjømat godt og spennende så lenge det er tilberedet skikkelig. Bare se på hvor god den ser ut! Nå fikk jeg lyst på krabbe.
# offline Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 (endret) Hva med en krabbe der rigor mortis er historie og kjøttet er oppspist av småkryp? Endret 8. januar 2010 av Ildhode
Ciryaher Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 (endret) Reker er forresten det eneste skalldyret som er etandes. Resten er heller lite godt. What? Sikker på at du ikke prøvde å røyke dem eller noe? Du bør komme deg ut på kysten og prøve teinefisket hummer! Jeg er ingen fan av sjømat, men den hummeren var så god at jeg tar tilbake alt stygt jeg har sagt om sjømat i snart 30 år. Slike ting som krabbe og reker kommer ikke i nærheten en gang.. Endret 8. januar 2010 av Ciryaher
arnold_layne Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 Reker/krabbe/hummer er litt som pinnekjøtt. Det er godt fordi man spiser det såpass sjelden og fordi det passer inn i en egen stemning (varme sommerdager / jul). Begge deler hadde mistet sjarmen dersom man spiste det ukentlig.
fototim Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 (endret) Der har du nok et godt poeng Arnold. Men det sier ikke stort om skalldyr er godt eller ikke. I min barndom så var spagetti regna som litt eksotisk søndagsmat Og spagetti var synonymt med bollognese. Da var det fantastisk godt. Jeg er fortsatt glad i pasta, men bollognese har etterhvert blitt hverdagsutgava. Så hvis jeg skal lage et festmåltid basert på pasta, da tyr jeg til noe annet. Carbonara f.eks. Skalldyr er forresten godt Endret 8. januar 2010 av fototim
Pebino Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 Spør bare her jeg ettersom det ikke er noen vits å åpne en egen tråd for det. Vil Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-135mm f/3.5-5.6G IF-ED funke på mitt Nikon D40? http://imaging.nikon.com/products/imaging/...6g_ed/index.htm
ventle Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 Ja, det vil det. Alle (nyere?) Nikon-objektiver skal fungere, men du vil bare få autofokus med AF-S objektiver.
Kris Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 (endret) Ja, det vil den Edit: ventle var først Du får autofokus med det objektivet på din D40. Endret 8. januar 2010 av Kris
Pebino Skrevet 8. januar 2010 Skrevet 8. januar 2010 Takk til dere begge Da skal man ikke se bort ifra at jeg går til innkjøp av det ettersom jeg har fått en relativt god deal på det ^^
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå