Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det må bli et heftig frontglass på den saken. 1768/13 = 136 mm diameter, sånn røft estimert.

 

Redigert: 18-1768 er vist ikke brennvidden, bare ekvivalent. Reell brennvidde blir 3,6-340 mm og blenderen f/3,5-9,0. Da må frontglasset bli i størrelseorden 340/9 = ca 38 mm diameter.

 

Men hvorfor oppgir de tre brennvidder og tre blendere i zoomen? Kan det være diskontinuerlig zoom? F.eks integrert telekonverter a la Canons 200-400mm?

Endret av Simen1
Lenke til kommentar

Har fått 100kr på konto fra Norsk Tipping / Buypass, men jeg har kun tippet én gang, og det er to år siden. Noen som vet hva det kan være før jeg konkluderer med at det er Julenissen?

premier under 10K blir ikke direkte overført fra tippekontoen men på slutten av året blir alle beløp overført til privatkonti hvis det ikke har vært aktivitet i en vis periode. Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Meget godt fornøyd med siste versjon av Capture One 6.1.5 som klarer fint å utnytte både CPU og GPU. Konverterte 99 D800E råfiler på 156 sekund - det er ca. 1.6 sekund per bilde. Det med oppskarping, distortion, beskjering, vignetting, fargeprofiler osv. Er lettere imponert.

post-7631-0-62241200-1387561228_thumb.jpg

Endret av GCardinal
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har iallfall ikke tippet i år med tippekortet, og kan ikke huske å ha vunnet noe tidligere heller. Prøvde å logge inn på norsk-tipping.no, men det viser seg at jeg ikke har konto der. Bare nysgjerrig på hvor pengene kommer ifra. Kan jo være at jeg vant noe for et par år siden.

Siden du ikke har en nettkonto har du sikkert levert kupong i butikk for et par år siden, den gangen overførte de pengene til din konto, sannsynligvis har du havnet imellom to stoler og vunnet i den perioden de sluttet og overføre beløp på under 10.000.-, siden du ikke spiller på nett står pengene urørt i en periode før de er pliktet og overføre de. "tror jeg :) "

 

Lørdag 21. desember klokken 18.11 er det vintersolverv, og vi går mot sommer, lys og varme igjen.

jaggu på tide, er lei av mørketiden :)

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...