Gå til innhold

Hva er det/de mest skuffende spillet/spillene du har spilt denne generasjonen?


Nimrad

Anbefalte innlegg

Just Cause

 

Jeg hadde alt for høye forventninger og kjøpte det på releasedatoen. Spillet var aaaalt for stort. Det besto av 1% av de mest livløse byene ever og resten var bare folketom skog. Minst levende verdenen hittil. Sideoppdragene var latterlig dårlige, storyen var litt vel kort.

Nok et spill med masse potensiale som blir for kjedelig og uinteressant.

 

Grafikken var nydelig og følelsen av å kaste seg ut av et fly i flere tusen meters høyde og se så å si hele den 1000 kvadratmeter store verdenen var fantastisk, men det går man lei av så alt for fort.

 

Avalanche kommer til å gjøre en bedre jobb med toeren, og jeg kommer nok til å kjøpe det. Man lærer av sine feil.

 

Generasjonens overraskelse var Crackdown. Jeg trodde det skulle være en dårlig GTA-kopi, men du verden så gøy det er å være übermensch! Grafikken så også dårlig ut, men etter litt tid finner man ut at den passer veldig godt til spillet.

 

Å komme seg til toppen av Agency-bygningen for første gang var en åpenbaring i seg selv. Tilbrakte flere minutter og bare så utover. View distancen er helt enorm.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Halo 3 så langt. Jeg hadde aldri Xbox (1), så jeg hadde kun prøvd Halo 1 og 2 sporadisk hos kompiser. Hadde skyhøye forventninger til Halo 3 ettersom de to føste stadig dukket opp på lister over tidenes beste spill. Ble skuffet da jeg oppdaget at singelplayerdelen var uinnspirert og formularisk, samt at multiplayerdelen egentlig ikke gjorde noe særlig som ikke Unreal Tournament gjorde i 1999.

 

Absolutt ikke noe elendig spill - jeg spiller det fremdeles innimellom online - men det var langt unna det jeg hadde trodd etter all hypen på forhånd.

Lenke til kommentar
EDIT: Jeg skrev dette lange innlegget uten å ha sett at spillet skulle være fra denne generasjonen. Jeg slenger det ut uansett, når jeg tok meg tid til å skrive det. Legger til skuffende spill for denne generasjonen også.

 

 

 

Zelda: Ocarina of time

Jeg var bare ein liten pojke, N64 hadde nylig blitt kjøpt inn og jeg hadde den lite imponerende spillsamlingen på hele to spill. (FIFA 99 og 1080 hvis du lurte) En dag jeg satt å bladde i et eller annet drit jeg fant på gata så jeg et bilde av en grønnkledd og kul alv, med kick-ass bue og et stort sverd på ryggen. Jeg hadde aldri hørt om Zelda, men etter å ha sett det bildet brukte jeg alt jeg fikk av penger det året på å kjøpe spillet. Etter å ha spilt i 20 minutter var jeg skuffa. Ingen intense sverdkamper, og Link var ikke kul engang som liten. Det eneste kule som var mulig å gjøre var rolls, og det ble jeg fort lei. Jeg ble så skuffa at jeg skrudde det av, for å ikke spille det igjen før flere uker senere. Tror kanskje jeg gråt en skvett den kvelden.

 

Et par uker senere hadde jeg besøk av en litt eldre kar. Han hadde hørt om Zelda, og han hjalp meg å få kommet i gang. Etter å fått sverd og skjold var det rett inn i Deku Tree. Spillet viste seg fort å skulle bli det største jeg hadde opplevd som uerfaren gamer, jeg elsker fortsatt spillet mer enn noe annet.

 

En litt annerledes vri på "mest skuffende spill"

 

Mest skuffende spill denne generasjonen - Call of Duty 3 (X360)

Jeg hadde gleda meg veldig til å dette i hus. Har alltid like serien, og tenkte det skulle bli herlig med en ny tur til 2. verdenskrig. Dessverre ble jeg utrolig skuffa over enspillerdelen, har den dag i dag bare spilt gjennom 2/3 av spillet - det ble rett og slett for kjedelig! I tillegg synes jeg ikke online delen var så bra; litt ubalansert og kjøretøy jeg ikke følte passet inn. Det er COD3s skyld at jeg blir dårlig når jeg tenker på at det skal komme flere COD-spill fra 2. verdenskrig.

 

 

Sånn

De gjorde det heldigvis bra igjen da COD4 kom! It rocks!!! :D

Lenke til kommentar

Vært lite skuffelser til, nå, men The Club var patetisk. Testa demoen for et par dager side. Kjedeligt, svakt og uinspirerende. En generisk shooter som ikke gjør noe stort, bare løpe rundt og plaffe ned folk for poeng. Spllmagasinet snakket litt om det så jeg tnkte jeg kunne teste det ut. Sletter demoen når jeg kommer hjem...

Lenke til kommentar

Skate. Etter å ha spilt diverse eksemplarer av Tony Hawk serien tenkte jeg at Skate måtte bli bra. Men den nye, innovative bruken av thumbstickene EA har funnet på gjør at det blir frustrerende vanskelig og at man bare gjør de samme tricksene om og om igjen. Ligger nå i skuffen og inspirerer ikke til videre spilling.

 

Team Fortress 2 er positiv overraskelse. Jeg trodde det bare var en liten add-on i Orange box pakken, men det viser seg at det var verdt hele pakken alene. For min del det beste spillet. You deserve a medal, Doc!

Lenke til kommentar

Marvel Ultimate Alliance.. :-/

Regnet med at jeg skulle få ett multiplayer-spill som var moro på coop i samme stil som Untold Legends: Dark Alliance, bare bedre siden UL stort sett ble slaktet i de aller fleste review, og MUA bare fikk skryt.

Men var ikke i nærheten like artig å spille, uheldigvis. :(

Lenke til kommentar

The Simpsons Game:

Gledet meg til dette spillet helt siden jeg hørte om det for første gang, gikk ned i butikken på utgivelsesdatoen for å kjøpe det. Det var ikke noe Simpsons-spill synes jeg.

Det var ikke noe spesiell "Simpsonshandling", bortsett fra at de brukte noen gamle Simpsons figurer og episoder av og til. Ble skikkelig skuffet, så det har jeg ikke spilt siden. Tror jeg kom rundt halvveis i spillet.

Lenke til kommentar

Skuffelse 1: Table Tennis(Xbox 360)

Hadde nettopp kjøpt meg Virtua Tennis 3, som jeg digget fra ende til annen, og var straks sulten på flere ballvekslinger. Jeg spurte meg til råds her på forumet angående Top Spin 2, men ble av flere rådet til å prøve Table Tennis. Javel, tenkte jeg, og plukket opp Table Tennis på Platekompaniet. Det er ikke det at spillet er dårlig i seg selv, mer at det rett og slett ble en skuffelse. Jeg var nesten på grensen til overpositiv når jeg satte i gang, men etter et par timer måtte jeg innrømme ovenfor meg selv: dette var traurige saker,rett og slett dørgende kjedelig. Ikke engang lokal 2-player kunne redde det, så da la jeg det på hylla og har ikke sett meg tilbake.

 

Skuffelse 2: Guitar Hero II(Xbox 360)

Sikkert litt som å banne i kjerka, men dette spillet har til overs å fenge meg så langt. Har hverken prøvd GH1 eller 3, men har blitt overøst med lovord om hvor fantastisk det er, og at jeg, som aktiv vorspiel-host, simpelten måtte skaffe meg dette. Som sagt så gjort, og like etter launch var GH2 og to gitarer på plass i kjellerstua. Problemet var bare at...jeg trykker på fem fargekoder i takt med fargeprikkene som kommer opp på skjermen. Kall meg uromantisk, men jeg klarer bare ikke å la meg sjarmere. Samtidig takler jeg ikke å spille samme sangen 40 ganger for å oppnå perfeksjon, det er bare ikke meg. Spillet dras frem i festlig lag i tide og utide(som seg jo hør og bør), men det ble som sagt en skuffelse for min del. Men selvsagt, så lenge felleskapet har det gøy, klarer jeg å legge bort min skuffelse når det først dras frem ;)

 

Semi-skuffelse: Call of Duty 4(Xbox 360)

Jeg sier semi-skuffelse, rett og slett fordi det ble en todelt opplevelse. Har aldri hatt et spesielt forhold til de 3 første spillene, men har prøvd de sporadisk hos venner. Gikk løs på singeplayer campaign, og selv om det tidvis er flotte greier, blir det bare total overkill på scripting og lineær tunnelgåing. Flott for de som liker å gå på en snor hvor fiender popper opp på bestilling når man tråkker over en en viss linje, men tidvis kjipt for min del. Multiplayeren er konge, derfav bruken av ordet semi-skuffelse.

Lenke til kommentar

Halo 3, mitt førstemøte med Halo, forventingene mine gikk i takt med hypen, og dæven for en skuffelse første inntrykket var! Trodde det skulle bli bedre jo lenger jeg kom, men det ble det ikke. Vil karaktirisere singelplayerdelen lite engaskjerende og høyst middelmådig. Onlinedelen er litt dog bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...