Gå til innhold

Kennet_H

Medlemmer
 • Innlegg

  1 189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kennet_H sine prestasjoner

47

Nettsamfunnsomdømme

 1. Har dere problemer med att tlf fryser/blir uresponsiv ofte? Skjer flere ganger daglig att skjermen slutter å respo dere, å jeg må sku skjermen av, å på, for att den skal virke igjen. Instagram kræsjer veldig ofte, å tlf er generelt treg, til å være toppmodell.
 2. I spill, i forhold til maxa ut ram. Edit: I tilfeller hvor du er CPU limited
 3. Noen som har formening om hvor mye 32GB dual rank 3200mhz cl19 minne, vil redusere ytelsen på 5600x/5800x vs 5800x3d?
 4. Mener å ha lest noe om att AMD og Intel har økt prisene for å produsere HK(chipset osv), å har bakt inn en del av CPU prisen der. Men får se, bedrer seg nok litt etter hvert, men tipper mange kommer til og bli overasket over prisen til B serie HK.
 5. Elendig HK priser. Håper dette endrer seg raskt.
 6. Er ikke mange andre nettverk innenfor rekkevidde. har forsøkt 2 forskjellige rutere. Standard ruter fra Telenor(zyxel p8702n) å standard fra altibox(usikker på type) Har forsøkt og tvinge det til og burke bare 2.4 ghz men fortsatt ingen dekning på soverom. Har forsøkt alle kombinasjoner inne på enhetsbehandling for nettverkskortet, å det som er av strømsparingsalternativer, men ingen ting hjelper. Har bestilt AX210 nå, blir forhåpentligvis bra da. Takk for svar!
 7. Er Alle am4 plattformer fortsatt plaget med USB bug? Er det evt noen HK/chipsett som er mindre plaget? Å hvor utbredt er dette problemet?
 8. Hei. Har kjøpt Asus Vivobook 16x (m7600 amd versjonen) Den Har det dårligste nettverkskortet jeg noen gang har vært borti! (mediatek mt7921) Har ikke dekning 5 meter fra ruter. ingen av de 20+ enhetene som har vært koblet til ruter har vært i nærheten så dårlig. Har forsøkt å oppdatere bios, prøvd flere forskjellige drivere, men ingen ting løser problemet. Ser Mange sliter med det nettverkskortet. Så mitt spørsmål er om noen har forslag til hva jeg kan bytte det ut med? Vet ikke om det bare er noen typer som passer? eller man jeg bruke ett hvilket som helst m2 kort? Hvis det er noe som er kjent for god signalstyrke er det ett stort pluss, men alt blir nok en oppgradering, siden jeg ikke tror det finnet ett værre kort en det jeg har!
 9. når jeg forsøker og laste den ned, kommer jeg bare til versjon 0.5.3.6 å den skjer det ingen ting når jeg forsøker og kjøre exe på. checksums stemmer for den versjonen. Noen formening om hva som kan være grunnen til att jeg ikke får startet programmet, og github download linken, tar meg med til siste stabile versjon, i stede for 0.5.4.0?
 10. Trodde først det var det. Men så ikke ut til og bli påvikert bakrunnsbytte. Får prøve meg frem litt til.
 11. Etter den siste oppdateringen er systemfargene på widgets, meldinger, osv. Blitt en stygg lilla aktig farge. Finner ingen mulighet for å endre dette, noen som vet hvordan det evt kan ordnes? Etter siste oppdatering, henger nesten alltid bildet, når du swiper opp, for å legge programmet i bakrunnen😩
 12. Det nye oppdateringen til Android 12 suger!😣 Har også mistet muligheten til og sette varighet i timer, når jeg skrur på do not disturb. Noen som vet hvordan jeg kan få tilbake den funksjonaliteten fra task bar?
 13. Merkelig, prøvde og sette disken i ett asus PRIME Z270-P nå, å da gikk bare den til BIOS, å det sto no bootable device der. Når jeg tok ut M2 sata disken, så bootet den stasjonere fra den vanlige system disken sin, uten problemer.
 14. Hei. Finner plutselig ingen disk på min ASUS ZenBook UX430. Den booter bare til Bios. *Har tatt ut og inn m2 SATA systemdisk. *oppdatert dato/klokkeslett *flashet siste Bios. Finner ikke noe utstyr på noen av SATA portene i bios, men det er kanskje ikke noe annet enn system disken som skulle dukket opp der? Tror dere det bare er SSD som har død, så det holder å kjøpe ny? Eller er det mer sannsynlig att det er noe annet som er problemet? Så over alle kontaktene som var synlige, når jeg hadde den åpen, men var ingen ting, som virket løst. Forslag til hvordan Jeg kan feilsøke?
 15. Er det noen som vet om noen som tilbyr krypto eksponering, for Pensjonskonto arbeidsgiver betaler til? Har de foreløpig hos Nordnet, å der er det ikke mulig.
×
×
 • Opprett ny...