Jump to content

Kennet_H

Medlemmer
 • Content Count

  1177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merkelig, prøvde og sette disken i ett asus PRIME Z270-P nå, å da gikk bare den til BIOS, å det sto no bootable device der. Når jeg tok ut M2 sata disken, så bootet den stasjonere fra den vanlige system disken sin, uten problemer.
 2. Hei. Finner plutselig ingen disk på min ASUS ZenBook UX430. Den booter bare til Bios. *Har tatt ut og inn m2 SATA systemdisk. *oppdatert dato/klokkeslett *flashet siste Bios. Finner ikke noe utstyr på noen av SATA portene i bios, men det er kanskje ikke noe annet enn system disken som skulle dukket opp der? Tror dere det bare er SSD som har død, så det holder å kjøpe ny? Eller er det mer sannsynlig att det er noe annet som er problemet? Så over alle kontaktene som var synlige, når jeg hadde den åpen, men var ingen ting, som virket løst. Forslag til hvordan Jeg kan feilsøke?
 3. Er det noen som vet om noen som tilbyr krypto eksponering, for Pensjonskonto arbeidsgiver betaler til? Har de foreløpig hos Nordnet, å der er det ikke mulig.
 4. Er det noen som vet om noen som tilbyr krypto eksponering, for Pensjonskonto arbeidsgiver betaler til? Har de foreløpig hos Nordnet, å der er det ikke mulig.
 5. Driver og prøver meg litt frem på undervolt av kort nå. Hvis jeg allerede bruker rett i underkant av PSU max kapasitet, vil det være forskjell i sannsynligheten for att den feiler, hvis jeg trekker samme mengde strøm, men på lavere V?
 6. Ja skjer bare med strøm. Å bare på nyeste beta. De eldre versjonene har ikke samme problem, men der får jeg ikke satt mem på mer enn +1500.
 7. Har nyeste versjon av msi afterburner. Sliter med att det plutselig av seg selv, setter strøm til 100% noen andre som har opplevd dette, å funnet en fix?
 8. Byttet akkurat termal pads på ett Gigabyte 3080 kort. Gikk fra 70 til 102.8MH på 236w. Å sette på en generisk billig Termal pad fra amazon, var nok til og få minnet ned i 102c. Mens Gigabyte hadde droppa baksiden, og brukte noe elendig drit foran. Den trothla på 64% power, uten OC på minnet, selv på 100% fan speed. Nå kan jeg ha den på 70% fan med +1500 på mem. Sykt att Gigabyte greier å levere ett så dårlig produkt!
 9. Så du har liksom solgt alt? Har kjøpt mer i dag på 276k nok pr BTC🙂 Hvis du har det, så tror jeg du angrer deg om noen mnd. Men vi får se, er litt mer usikker etter monsterdippen i dag. Men hvis vi mot formodning skulle peeke på 63k usd, så tror jeg ikke vi får ett vanlig bearmarked heller. Så da er det heller ikke så farlig att man ikke fikk tatt gevinst på topp. Eneste gang jeg har tatt profitt var på toppen i 2017, ville ikke en gang vurdert det nå.
 10. Toppen kom Desember 2013, å desember 2017 med 4 års mellomrom. 2013 ATH var 1k. 2017 toppen var 20k. BTC fortsatte og stige 1 år etter den forbigikk tidligere ATH i 2017, å den gikk 20X ATH. Nå er vi på 2-3x 2017 ATH og er bare 6mnd forbi 2017 ATH. Noobs Selger til Whales, på grunn av FUD. Det har alltid vært en stor blow-off top som har avsluttet bull runnet Alt ser fortsatt veldig bra ut.
 11. Tror du må lese hva jeg har skrevet. Jeg tror det kommer til og bli veldig likt. Men du bommer mye på årstall og prosenter. Hva slags data tilsier att dette er toppen? hvis dette er toppen, er det ett veldig ulikt bullrun fra de tidligere.
 12. det samme som kommer til og skje i 2022;)
 13. Nei. Den gikk fra 1k til 20k i 2017.
×
×
 • Create New...