Gå til innhold

More internal HD DVD Rumors: Xbox360 Ultimate - autumn 2008


kewell79

Anbefalte innlegg

>> From stuff.tv:

This PS3-killer [Xbox360 Ultimate - autumn 2008] will benefit from almost three years of Xbox development, featuring 1080p HDMI output, built-in Wi-Fi, hi-def audio output, cooler 65nm hardware architecture and a near-silent fan.

 

It'll also have the ability to make the most of the by-then established Xbox IPTV service, which will mean recording TV shows to its vast 320GB hard disk and watching live TV shows via your broadband provider.

But the piece de resistance? It'll have a built-in HD DVD drive.

 

Full Story: stuff.tv

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981234789

det rykte er veldig gammelt, er fra før Elite kom...

så dette er BS for nå, unasett driter MS seg ut hvis de gjør det,

tenkt om Blu-ray vinner, osv.

 

"hi-def" audio output, er det ikke det allerede?

Endret av Slettet+981234789
Lenke til kommentar

Er det noe som MS har økonomisk ryggdekning til å gjøre er å lansere en eventuell Ultimate med buildt in HD-Dvd drev å selge disse med tap men kun en ting i tankene, å bremse salget til hva de anser som 360`s argeste konkurent som er PS3. Selv om Blu-ray leder nå så er ikke kampen mellom BR og HDdvd ferdig og hvis MS virkelig kommer med en ultimate edition som ryktene tilsier så kan fort de store filmselskapene vende ryggen mot Sonys Blu-ray. Sony brukte bevist sin markedsandel fra forrige generasjon spillkonsoll til å fronte sitt nye format og for den stakkars causal gamern om ikke valget PS3/360 er vanskelig nok nå blir det enda vanskeligere med alt i en boks fra både MS & Sony og begge har gode eksklusive spill og lyse framtidsutsiker.

 

Jeg er glad for en ting, jeg har begge to men jeg syntes jævla synd på de som bare vill ha en av delene.

Lenke til kommentar

HD-DVD-lesere har forøvrig gått kraftig ned i pris den siste tiden. Man får f.eks. Toshiba SD-H802A koster bare $99 (ca. 530 kroner) i butikken. Ta med videre prisnedgang og kraftige mengderabatter bør ikke et HD-DVD-drev koste MS mer enn 200 kroner ekstra per maskin.

Endret av kilik
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789
"hi-def" audio output, er det ikke det allerede?

Nope, den beste lyden man kan få ut av Xbox 360 er vanlig DTS 5.1.

 

Håper det kommer støtte for PCM, DTS-HD, DD+ osv etterhvert. Men tror ikke det er mulig imo at Hdmi utgangen som er på de nyere Xboxene kun er version 1.1 (?)

 

så ved hi-def audio mener de loss less audio?

uansett så setter MS skjegget i postkassa hvis de gir ut en ny SKU men innebygd dittnådattn

Lenke til kommentar
det rykte er veldig gammelt, er fra før Elite kom...

så dette er BS for nå, unasett driter MS seg ut hvis de gjør det,

tenkt om Blu-ray vinner, osv.

 

"hi-def" audio output, er det ikke det allerede?

 

Jeg har vel også tro på at dette høyst sannsynelig er bullshit. Ennå.. Eller..tja.

 

Men om de det gjør dette har det svært lite å si om Blu-ray vinner for Xbox 360. Et slikt drev koster ikke all verden for Microsoft å kjøpe i mengder fra Toshiba. Det finnes flust av filmer ute allerede og det pumpes ut mengder film på HD DVD stadig. HD DVD kommer ikke til å forsvinne fra markedet på lenge uansett. Og en slik 360 vil jo også være med på å forlenge levetiden på formatet.

 

Skulle HD DVD som optisk filmformat dø om en god del år så vil fortsatt drevene virke på de filmene som er ute allerede(!), og de vil virke som DVD drev for spillene og vanlige DVD filmer fortsatt også. HVIS Microsoft planlegger en slik løsning med innebygget HD DVD drev, så tror jeg nok det er planlagt rimelig ut fra interessen etter de eksterne drevene, etterspørsel etter en innebygd løsning som de har oppdaget, og samtidig ganske lav - og stadig lavere, pris på interne HD DVD drev. Det er langt mindre risiko for Microsoft å dytte et slik "billig" drev inn i kommende 360'r som uansett har uttallige andre funskjoner (spill anyone?) enn det er for Toshiba og Onkyo å lage rene HD DVD spillere. Mye av eksiterende elektronikk og programvare som alle 360'r MÅ ha uansett er jo der fra før - all behandling av signalet på platene gjøres per i dag av software i 360'n uten div dedikerte chiper og løsninger slik som det er i - og koster de eksterne spillere noe ekstra.

 

Vi må huske at selv om Microsoft litt sent kom inn og invisterte i HD DVD og samarbeider tett med de andre involverte, så er ikke HD DVD "deres" format på samme måte som det er for Toshiba og Blu-ray er for Sony.

 

Men... for ikke lenge siden ville jeg avfeid det som bull uansett, men tidene forandrer seg. Kanskje det skjer alikevel?

Lenke til kommentar
Og har den ikke støtte for 1080p allerede?

 

Uansett så koster ikke HD-DVD-drev (i stedet for DVD) og 320 GB (i stedet for 120 GB) all verden. Kanskje 1000 kroner dyrere enn Elite.

1500 for drevet og 800 for harddisken?

 

Et HD DVD drev koster oss forbrukere under 800 kroner i butikken, f.eks https://prisguiden.no/product.php?productId=77318. Dette i Norge og til sluttkjøper på gata. Hvor mye vil da drevene koste MS i store kvanta til innkjøpspris for produksjon? Ikke all verden tror jeg.

 

Samtidig så vil MS ikke betale for vanlige DVD drev i disse maskinene, ei heller for de mindre harddiskene som finnes per i dag. Så noe av mellomlegget forsvinner der også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...