Gå til innhold

Spillverket.no: Skjerp dere!


Anbefalte innlegg

Jeg synes at moderatorene her i forumet blander seg alt for mye inn i ting! Dere bryr dere med en gang noen banner osv. Dere behøver ikke oppføre dere som morra våres heller vet dere! Vi kan klare å takle ting selv. Og når til og med dere kommer med frekke kommentarer tilbake, synes jeg dere er litt over grensen. Hvis de som blir uthengt/slengt dritt til ikke liker det vi sier, kan de vel svare selv! Og hvis dere synes kranglen blir for stor, kan dere stenge topicen uten (eller med en liten) kommentar.

 

Jeg synes dere oppfører dere som noen drittunger med litt for mye makt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syns du det er unormalt at vi ikke liker at det bannes og svertes på forumet? Er det så rart at vi ikke vil ha et barnehage preg på diskusjonen? Jeg har ikke sett at vi har oppført oss spesielt frekt overfor de andre, og føler vi har stengt tråder, og gitt beskjed om oppførsel når det har vært behov for det. Og på en måte som passer seg. Men hvis du mener å ha eksempler på helt andre ting, ønsker jeg gjerne å se dette. Vårt mål er ikke å være noe politi, men det er vanvittig mange som leser dette forumet og vi foretrekker et normalt språkbruk her.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-07 19:43, siDDIs skrev:

for å være ærlig så er dere admins litt for sjefete her


Vi tar på oss retten til å moderere vår egen side, spesielt når det virkelig passer seg. Føler at det har foregått ganske fair. Men som sagt, har dere eksempler på det motsatte så kom med det. Dumt å bare anklage uten å komme med konkrete ting. Får ingen skikkelig følelse av hva dere faktisk klager på.

Lenke til kommentar

For det første:

Jeg vedder på at de fleste som leser forumet faktsik er mellom 12 og 20 år. De tåler å lese litt banning!

 

For det andre:

fra TST:

"Er det vanskelig å forstå at vi ikke vil ha noe ulovlig virksomhet her på forumet? Om du da i tilfelle har forstått det, kan du i hvert fall vise litt respekt? Takk."

Hvorfor ikke bare:

"Vennligst ikke reklamer for ulovlige kilder på internett i dette forumet. Takk.

 

Og, ja! Dere sjefer alt for mye! I andre forum (interplay m.m [nesten alle]) bryr ikke mod'ene seg i det hele tatt. De kommer bare med nye "announcements" o.l. De stenger også topicer i ny og ne, men det er pga at de har så mange poster at serverene ikke klarer mer.

 

Er det vanskelig for dere å se at dere bryr dere med litt for mye? Dere sier noe om at vi må oppføre oss i nesten 30% av postene! Dere burde bare si ifra i ekstreme tilfeller, og ikke med en gang det er antydning til noe som muligens kan føre til en viss misnøye hos noen få personer.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-07 20:27, zimen skrev:

Er det vanskelig for dere å se at dere bryr dere med litt for mye? Dere sier noe om at vi må oppføre oss i nesten 30% av postene!


30%? Du fortsetter altså å anklage sterkt, og 30% er såpass mye at du snart bør klare å hoste opp noen gode eksempler hvor vi ikke burde moderert.

Lenke til kommentar

Jeg synes mod'ene gjør en bra jobb. Hvis dette skal bli et forum hvor flere grupper enn 12-20 åringer skal trives må faktisk mod'ene være aktive for å sette en standard.

 

Hvis zimen synes "alle" disse andre forumene er så fantastisk bra så lurer jeg på hvorfor han er her?

 

Terje

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-07 20:42, TST skrev:


30%? Du fortsetter altså å anklage sterkt, og 30% er såpass mye at du snart bør klare å hoste opp noen gode eksempler hvor vi ikke burde moderert.



 

Greit da, den var litt drøy. Men du forstår poenget eller?? :roll:

 

Og,;

De andre forumene er på engelsk! Dette er det beste (norske) forumet som handler om spill og spill relatert stoff! Jeg har aldri klaget på forumet, bare moderatorene. Jeg har ikke klaget så sinnsykt heller. Bare bedt/spurt/klaget(litt) om at de kan slappe av litt med "sjefinga" i forumet..

Lenke til kommentar

Synes moderatorene gjør en god jobb jeg, de har stengt noen tråder i ny og ne men har alltid hatt retten på sin side. Har ikke sett noen blitt behandlet urettferdig enda! Så en tråd som ble stengt for litt siden pga moderatoren mente det ble diskutert piratkopiering..han som la ut tråden klaget sin nød og han hadde jo faktisk rett da. Moderatoren beklaget seg og tråden ble åpnet igjen.. slik skal det være synes jeg..man må jo kunne innrømme feil hvis det skjer..

 

mvh

 

karl kristian

Lenke til kommentar

Utdrag inkl banning fra Black Isle message board:

Too bad actually

Would love to see some kinda rock/metal trend growing here in Norway. Everybody's into rap and hip hop FLAMFLAMFLAMFLAM. It makes me wanna puke.

 

FLAMFLAMFLAMFLAM=shit

 

Før var det ¤/% o.l..

 

Dere kunne jo oxo gjøre slik eller? Så slipper dere å kommentere all banningen? Autosensur er tingen.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-07 20:54, zimen skrev:

Greit da, den var litt drøy. Men du forstår poenget eller????


Poenget har jeg jo skjønt, at vi sjefer for mye. Og det er selvsagt ikke noe vil ønsker å gjøre. Vi vil som sagt ikke være noe politi her. Men siden du ikke hadde noen eksempler på dette, var det vanskelig for oss å forstå hvor sanne påstandene er.

 

Angående autosensur så har vi faktisk noe gående der. Men den fungerer ikke 100% og ikke alle banner ord er lagt til da vi ikke har så stort ordforråd på den slags ord, og det er til syvende og sist mennesket som sensurerer best. Men vi skal forsøke å oppdatere banneord-lista oftere.

Lenke til kommentar

zimen:

Jeg er slett ikke enig i hva du sier! Og synes tvertimot at moderatorene egentlig er altfor snille!

Har for egen del reagert og kommentert noen av innleggene, som synes å komme fra personer med et svært begrenset ordforråd, og ditto alder?

Det finnes faktisk voksne mennesker som også har glede av dette forumet, men som gremmes over drittprat og banning i enkelte innlegg. Heldigvis er disse i mindretall. Det som dessverre skjer, er at slike innlegg ofte "fyrer opp" likesinnede, og fører dermed til en hel masse unødvendige og usaklige "drittinnlegg".

Til stor ergrelse for de som ønsker å oppfatte Overklokking.no som et seriøst og godt alternativ til de mange tilsvarende utenlandske sider.

Og tenk på en ting: Det kan hende at de som sponser disse sidene kan komme til å miste interessen for videre samarbeid, om sidene fortsatt preges av ordfattig fjortispreik! Det tror jeg faktisk gutta på ok.no er lite interessert i.....

Eller hva?

Så Erik J.,Tor-Steinar, m.fl: Stram tøylene! Jeg innbiller meg at dere vil tjene på dette! La gå at man dermed "mister" ett og annet innlegg, som de fleste antagelig neppe vil savne.....

Lenke til kommentar

Eg bruker mye tid på mange andre forums som Hellfragger

Infogrames og Nalicity

 

Og det er ofte mye stygg språkbruk og mobbing og etc..sånn er det bare og vil alltid være..Personlig så vil eg latt vere og kommentere og heller sende en advarsler til brukeren..eller edit msg når det i tilfeller blir for grovt.

 

Men at noen begynner å bruke stygge ord for å utrykke ett spill, som på ingen måte skader noen og dere ber på en høflig måte at en ikke skal vere så rappkjefta så blir det litt sjefete ja :smile:

 

feks når noen snakker om warez så tar dere bare vekk posten og ikek gjør noe mer med det...eventuelt sende en mail til brukeren, men eg tror han ville ha forstått med engang :wink:

 

Det blir litt for fisefint her......

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-07 22:26, siDDIs skrev:

Eg bruker mye tid på mange andre forums som Hellfragger Infogrames og Nalicity Og det er ofte mye stygg språkbruk og mobbing og etc..sånn er det bare og vil alltid være..


Dem får gjøre akkurat som dem vil på de tre forumene. Men dette er et annet forum, og her er det andre regler for bruk. Vi har helt andre ting å forholde oss til enn blant andre Infogrames. Så sammenlign oss helst ikke med dem.

 

Quote:


Personlig så vil eg latt vere og kommentere og heller sende en advarsler til brukeren..eller edit msg når det i tilfeller blir for grovt.


Det kan vi gjøre, men hittil har litt av poenget med kommentarene vært å vise hva vi mener til resten av folket. Dermed blir flere oppmerksomme på hvor grensa går, slik at vi ikke trenger å advare hver enkelt person per mail hver gang det skjer noe. Dette skaper særdeles unødvendig mye arbeid for oss, når vi har andre ting å drive med her på Gamer.no

 

Quote:


Men at noen begynner å bruke stygge ord for å utrykke ett spill, som på ingen måte skader noen og dere ber på en
høflig
måte at en ikke skal vere så rappkjefta så blir det litt sjefete ja :smile:


Vi som driver denne siten kommer aldri til å være uhøflige på dette forumet, så hvorfor skulle vi da være det når vi forteller folk hva de skal gjøre? Er det noe poeng å svare med samme tone? Hvis du skal kalle oss for sjefete, så må det være på et helt annet grunnlag. Det der blir for tyng syns jeg. Det er stor forskjell på hvordan folk bruker disse stygge ordene du snakker om også. Enkelte har tendens til å bruke dem i hvert fjerde ord. Mens andre bruker de kanskje mer når det faktisk er behov for det. Og det er førstnevnte som er problemet her.

 

Quote:


feks når noen snakker om warez så tar dere bare vekk posten og ikek gjør noe mer med det.


Det blir litt for fisefint her......


Jaha? Vis meg et par eksempler på dette. Det er forskjell på å snakke generelt OM warez (som vi ikke har problemer med), og det å informere eller reklamere om ulovlige nettsider. Det er også forbudt å komme med informasjon som kan lede til piratvirksomhet. Hvis du synes dette er for strengt, så må jeg nesten be deg finne deg et annet forum. For det er slik vi kommer til å fortsette å ha det her.

Lenke til kommentar

den siste var litt stygg fra deg :razz:

 

men feks viss eg hadde begynt å snakke om å ta backup av quake2 der eg brukte clonecd

 

det har ingenting med warez/piratkopiering å gjøre med, men hadde det komt et sånt spørsmål så ville dere nok ha redigert på den....sånn føler eg det ihvertfall er her

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-07 22:59, siDDIs skrev:

den siste var litt stygg fra deg :razz:


Vel det var ikke ment stygt, beklager det. Men poenget tok du sikkert.

 

Quote:


men feks viss eg hadde begynt å snakke om å ta backup av quake2 der eg brukte clonecd


det har ingenting med warez/piratkopiering å gjøre med, men hadde det komt et sånt spørsmål så ville dere nok ha redigert på den....sånn føler eg det ihvertfall er her


Nei, det har du rett i. Og som jeg har sagt, har jeg en god følelse over min og andres moderering her. Kan ikke huske å ha stoppet eller moderert en slik samtale tidligere, og kommer ikke til å gjøre det framover. Men hvis noen senere i samme tråden f.eks. skulle spørre hvordan han brukte en såkalt CloneCD fil, har jeg grunn for å stusse. Hvorfor skulle han lure på det hvis han selv har tatt laget filen for backup f.eks? Dette er ikke noe supportsenter for piratbrenning.

 

Hvis en annen person igjen spør om serial på dette programmet fordi han synes det hørtes bra ut, så er vi med ett inne på piratvirksomhet for fulle mugger. Syns du disse linjene er feil å følge? Jeg syns ikke det. Vi har i hvert fall ingenting å tape på det.

 

_________________

Tor-Steinar Tangedal

Gamer.no

 

[ Denne Melding var redigert av: TST på 2002-01-07 23:12 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...