Gå til innhold

Ditt favorittkontinent i Diskusjon.no-verdenen.


Hvilken kategori er din nummer en?  

249 stemmer

  1. 1. Hvilken kategori er din nummer en?

    • Bedrift
      1
    • Bil, båt og motor
      5
    • Digital foto og video
      10
    • Forbruker
      0
    • Hardware
      25
    • Jobb og utdanning
      1
    • Kultur
      41
    • Lyd og bilde
      5
    • Mobil og PDA
      2
    • Off topic
      51
    • Programmering
      13
    • Programvare
      7
    • Samfunn
      45
    • Spill
      32
    • Sport og fritid
      10
    • The eXperience
      0
    • Tilbakemeldinger
      1


Anbefalte innlegg

Diskusjon.no-verden har vokst som universet selv og nye kontinenter har stadig kommet til. Den består i dag av hele 17. Så, om du måtte velge et kontinent som ditt bosted, hvor de andre kun eksisterte som ferieparadis, hvilken ville det blitt? La oss se på kandidatene:

 

Bedrift: Denne har byttet navn i det siste og selv admins er ikke helt sikker på hva dens rette navn er. IKT Bedrift, IT-Bedrift, HW-Bedrift eller kun Bedrift? Vi får se hva den faller ned på når borgerkrigen er over. Dette er stedet for de sjelene som er opptatt av å diskutere alt med IT som har med bedrifter å gjøre. Dette er bostedet for alle de innen IT-yrket som har problemer med å la vær å ta jobben med hjem og heller ønsker at jobben var hjemmet.

 

Bil, båt og motor: Alle råneres drøm. Når man ikke har muligheten til å mekke på bilen eller råkjøre forbi fotoboksene mens man lager grimaser så er dette stedet man logger inn for å snakke med felles rånere. Fart og spenning, duppedittmas og dagdrømming om båten man skal kjøpe seg for å dra på jordomseiling opptar innbyggerne. Et fint tidsfordriv for råkjørerne som er låst inne bak stålbarrer.

 

Digital foto og video: Når ryggen er ødelagt av å sitte på huk fordi man ønsker å ta bilde av bia som lander på blomsten, eller man ikke er fornøyd med linsen til 12 000, så er dette det perfekte bosted. Her kan man vise sine verk og se på andres, mens man deler erfaring med alle duppedittene innen fotografenes verden.

 

Forbruker: Den lille nye flekken på kartet er til for alle som har noe å si om den lokale nærbutikken eller favorittsjappa på nett. Den gretne forbrukerens drømmeøy, hvor man kan møte likesinnede og bedrive stålkontroll av næringsvirksomhetene.

 

Hardware: Det gigantiske landskapet rommer alle datageekenes våte drømmer og litt til. Det er det indre som teller her.

 

Jobb og utdanning: Du har ikke peiling på hva du skal bli eller er så fornøyd med hva du er blitt at du bare må finne noen å fortelle dette. Her er stedet for beboere som vil planlegge fremtiden.

 

Kultur: Livet er så kjedelig for de her innbyggerne, så man setter sin lit til det fiksjonelle. Film, musikk, teater, kunst og litteratur preger hverdagen og beboerne spør seg selv om de faktisk eksisterer eller kun eksisterer i noen andres fantasi.

 

Lyd og bilde: Du har nettopp fått klage fra naboen grunnet høy musikk og løper hit for å fortelle om det. Samtidig kan man spørre seg hvilken tv som er best for å se den nyeste filmen med en lettkledd Alba. Og hva er egentlig best av Blu-Ray og HDDVD?

 

Mobil og PDA: Dupepditthimmelen. Når man ikke maser på andre i telefonen så skravler man i vei her om hvilken duppeditt som er best å mase i.

 

Off topic: Man har fint lite liv så man tyr til Off topic. Så kan man bruke tiden på å snakke om alt og ingenting.

 

Programmering: Her lager man The Matrix og fremtidens livsformer.

 

Programvare: Windows er så full av bugs at man gjerne bruker døgnet til å diskutere det.

 

Samfunn: Er det noen problemer i det virkelige liv som ikke kan løses i en samfunnskategori? Her presenterer beboerne løsningen på all verdens problemer og skaper trolig noen nye i prosessen.

 

Spill: Hva bedre kan man bruke tiden på enn å diskutere hva som er best av Playstation 3, X-Box 360 og Wii? Selv om vi alle vet at PC er tingen?

 

Sport og fritid: Beboerne trener kanskje mye, men ikke så mye at man ikke har tid til å skrive litt om det. Hvor mange kaloerier forbrenner man egentlig med å skrive touch sammenhengende i 3 timer? Når gullet endelig kom hem, så var dette et fint sted å være.

 

The eXperience: Man samler seg i det virkelige liv, men trenger allikevel å snakke om det på nett.

 

Tilbakemeldinger: Man lever for å gi tilbakemeldinger og alt annet er kun ferie.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For min del stod det mellom Kultur, Samfunn og Spill, selv om jeg henger avsindig mye i Off-Topic. Valget falt til slutt på Samfunns-delen av forumet som rommer mange interessante og givende diskusjoner. Med store brukere som Dotten, Tom Waits for Alice med flere som bidrar meget positivt i Samfunns-kategoriene er det en fryd å lese diskusjoner der. Dessuten alltid morsomt å se liberalister, sosialister og konservative krangle. :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...