Jump to content

Dusken

Medlemmer
 • Content Count

  1252
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

200 :)

About Dusken

 • Birthday 05/03/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11435 profile views
 1. Minner om det ene oppdraget i Vice City😁 Jeg forsøker meg på The Witcher 2. Var veldig kronglete og vanskelig i starten. Begynner å få til ting nå
 2. Dusken

  Luft i dekk

  Du har postet i sykkel-kategorien. Regner med du snakker om sykkel, og ikke bil? Det finnes håndpumper for bilventil også. 3.5 bar på sykkeldekk hørtes veldig mye ut. Du trenger maks 2 bar.
 3. As the palaces burn har jeg ikke hørt om. Kjenner jeg fikk lyst å prøve flere metal-dokumentarer nå. Har sett de fleste innen blackmetal og Norsk blackmetal, men ikke beveget meg ut over det.
 4. Fant denne etter et raskt søk på Youtube. Mulig du allerede har sett den? https://www.youtube.com/watch?v=4LwQnbKdoGE
 5. Jeg tror ikke de rekker å sende meg simkortet i posten innen jeg reiser neste uke dessverre.
 6. Takk for svar. At ICE hadde Simkort allerede installert var jeg ikke klar over. Jeg har vurdert 300GB fra ICE, men de tilbyr bare avtaletid på 12 måneder til 8000 kr. Synes det blir alt for dyrt.
 7. Vi er en gjeng på 9 personer som drar på hyttetur neste uke, og jeg har fått spørsmål om internett. Da hytta ikke tilbyr internett, har jeg bestemt meg for å undersøke muligheten for mobilt bredbånd. Jeg har lest meg litt opp på emnet og forstår at jeg trenger router og et sim-kort. Er det mulig å hente Sim-kort i butikk når jeg kjøper router, eller må dette sendes gjennom posten?
 8. Bilister som legger seg ut bak utrykningskjøretøy med blålys på motorveien. Endte i nestenulykke.
 9. Du kan sjekke om drivere er oppdaterte i Geforce Experience.
 10. Det er vell bare å sette spillet i Window-mode. Usikker på hvor hardt PCen må jobbe når du Alt-tab ut/inn av spillet.
 11. Fractal Design Dynamic 120mm: 1200 rpm 19,4 dBA Fractal Design Dynamic 140mm: 1000 rpm 18,9 dBA 140mm vifta flytter i tillegg mer luft
 12. Godt å se at andre ennå bruker TRUE-Kjøleren. Har selv satt den på en 6600K med litt modifiserte fester. 😁🔨
 13. Jeg ville ha brukt Gips-eller skrueanker i gipsen. Og flest mulig for å få minst belastning på hver. Om du klarer å finne stender er jo dette aller best. Det finnes Stender-finnere på markedet.
 14. Her får man 50 stk bits for 100lappen. https://www.biltema.no/verktoy/handverktoy/bits/bitssett/bitssett-2000031106
 15. Har nøyaktig lik pc-benk og skjerm som deg og sikler på samme stol😁 kan du senke armlenene for å komme nærmere benkeplata?
×
×
 • Create New...