Jump to content

Dusken

Medlemmer
 • Content Count

  1262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

203 :)

About Dusken

 • Birthday 05/03/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11820 profile views
 1. Synes forbikjøringen til Max virket litt desperat. Godt å se at RB puster Mercedes i nakken i år også.
 2. Noen som vet mer om hvorfor Ferrari-førerene sitter så høyt i bilen? Hjelmen til Lec er nesten over halo.
 3. Adventkalender med kaffe virker spennende. Vet du om det finnes flere slike kalendere der ute?
 4. Støtter denne. Kan bli kjedelig med Aeropress og samme kaffe over tid. Kjekt å variere med V60 feks.
 5. Jeg har løst dette med 15m usb forlenger på den originale kabelen fra Meetup. Ble i ettertid nysjerrig på hva maksimal lengde USB takler, og Google mener dette bare er 5 meter. Har også vært borte i at den gamle pcen ble fjernet, og en minipc ble satt opp bak/ved siden av skjermen/TV. Dette resulterte i at hele møterommet ble ryddigere, og minipcen ble styrt med trådløs mus og tastatur.
 6. Har hatt servere stående i uisolert kjellerbod i over et halvt år om gangen. Denne boden var også litt fuktig. Absolutt ingen problem da pcen lagde sin egen varme, og det økte faktisk romtemperaturen med et par grader. Det var viktigere å holde støvet og insekter ute.
 7. Kan det hende vannlåsen er plassert under den hvite plata? Som de andre sier her, det må være vannlås et sted.
 8. Begge deler. Ser like mange elbiler som flyr forbi i venstrefeltet som jeg ser elbiler kjører saktere.
 9. Har interessert meg mer for Espresso i det siste, og tanken på å kjøpe en automatisk maskin slo jeg raskt fra meg pga. prisen. Denne manuelle pressen derimot virket virket veldig interessant. Eneste negative må være varmetap. Hvilken kvern skal du bruke?
 10. Minner om det ene oppdraget i Vice City? Jeg forsøker meg på The Witcher 2. Var veldig kronglete og vanskelig i starten. Begynner å få til ting nå
 11. Dusken

  Luft i dekk

  Du har postet i sykkel-kategorien. Regner med du snakker om sykkel, og ikke bil? Det finnes håndpumper for bilventil også. 3.5 bar på sykkeldekk hørtes veldig mye ut. Du trenger maks 2 bar.
 12. As the palaces burn har jeg ikke hørt om. Kjenner jeg fikk lyst å prøve flere metal-dokumentarer nå. Har sett de fleste innen blackmetal og Norsk blackmetal, men ikke beveget meg ut over det.
 13. Fant denne etter et raskt søk på Youtube. Mulig du allerede har sett den? https://www.youtube.com/watch?v=4LwQnbKdoGE
 14. Jeg tror ikke de rekker å sende meg simkortet i posten innen jeg reiser neste uke dessverre.
×
×
 • Create New...