Gå til innhold

Beta: Forvirrende mange forskjellige overskrifter og lenker


haabe

Anbefalte innlegg

Jeg syns det i høyre kolonne blir vel mange overskrifter og typer lenker. Noen er klikkbare, noen ikke. Noen har understreking for å indikere at de er lenker, andre har det ikke. Jeg syns det blir hakket for inkonsist slik det er nå, selv om designeren(e) kanskje har en konsistens-tanke bak det hele?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et par andre ting som omhandler det samme;

 

Overskriftene som omhandler tester på forsiden består av to deler; produktnavn og en beskrivende tekst. Produktnavnet er presentert i grått, seriff og i en forholdsvis liten skriftstørrelse, mens forklaringen er presentert i uthevet, svart, sans-seriff og større skriftstørrelse.

 

Av disse to konkurrerende delene er det den beskrivende som vinner oppmerksomheten. I mine øyne, på min skjerm, vinner de så soleklart at jeg har problemer med å lese produktnavnet fordi det er så "undertrykket" av den andres overlegenhet.

 

En annen ting er lenkene "Alle tester", "Mer om (...)" etc. Seriff har jo alltid vært foretrukket i brødtekst på papir. Men på skjerm fungerer ikke seriff med små skriftstørrelser. Jeg har problemer med å lese teksten på disse lenkene.

Lenke til kommentar

For å dra det enda litt lengere:

 

post-24952-1198264501_thumb.jpg post-24952-1198264488_thumb.jpg

 

Ut ifra disse to delene hos amobil, synes jeg kategorien Siste Brukererfaringer er bedre satt opp enn Tester. Dette er fordi det er mer "hvitt" på Tester. Hvis man hadde tatt samme konseptet som Brukererfaringene på Tester, tror jeg det hadde sett litt bedre ut.

Lenke til kommentar

Jeg synes rett og slett det blir for mye info på en liten side! Det er veldig fint designet, men det er så mye rot og tull over alt! Alle nye som kommer på siden vil bli helt forvirret og lure på hva som egentlig er hvor!

 

Jeg synes det er bedre å dele opp nedover, f. eks:

 

Nyheter:

blablabla

Tester:

 

osv osv

 

bedre enn 1 kolonne og 10 rader enn 3 kolonner og 5 rader!=)

 

-Emil

Lenke til kommentar
Jeg syns det i høyre kolonne blir vel mange overskrifter og typer lenker. Noen er klikkbare, noen ikke. Noen har understreking for å indikere at de er lenker, andre har det ikke. Jeg syns det blir hakket for inkonsist slik det er nå, selv om designeren(e) kanskje har en konsistens-tanke bak det hele?

 

Enig. Litt for mye informasjon, spesielt på hardware.no siden, så det blir lett å overse noe eller gå lei. Ellers så likte jeg designet. Det var ikke vanskelig å finne frem heller. Gøy med noe nytt. Men det er første inntrykket. Har ikke sett så mye på det ennå.

Endret av ronron25
Lenke til kommentar

Jeg syns nesten det virker som de prøver å lage én side av alle sidene i hardware nettverket jeg! De har jo nyheter fra alle sidene presset sammen i et stort firkanta rot!

 

Jeg syns følgende bør endres:

-Kun nyheter fra HW i hovedkolonnen

 

-En sidekolonne med nyheter fra de andre sidene. Dere legger inn nyheter såpass sjelden at det holder med en tynn kolonne(maks 1/5 av siden) for alle de 3 andre sidene

 

-Dere kan ha mørk grå bakgrunn med lys skrift. Jeg synes i hvert fall det er mer behagelig å lese på

 

-Fet skrift på logoen. Den ser litt pinglete ut!=)

 

-Ha tester i en "tester-tab", sånn som dere har, og fjerne den fra forsiden. Evt. kan forsiden inneholde MYE mindre info, og så ha en tab for hver enkelt "gren", altså en for artikkeler, en for tester, en for guider etc. osv osv osv.

 

-Kort sagt er det for mye ensfargede(blå) bilder og masse info om gamle saker fra nettsider som ikke har noe med HW å gjøre. I hvert fall jeg er sånn at når jeg går på hardware.no, vil jeg lese om hardware(og relevant stoff), og ikke hvem som bruker linux eller hvilke filmer kulturo.no anbefaler. Det samme gjelder for mobiler, kameraer og spill.

 

Jeg antar at dere har skjønt poenget nå! Mindre stoff og mer tabs og ryddighet!

 

(jeg skjønner også at dere må ha masse spennende stoff på forsiden for å appellere til nye lesere, men sånn som det er nå, ville jeg som ny bruker foretrukket de gamle sidene.)

 

-Emil Johansen

Lenke til kommentar

Takk for alle tilbakemeldinger! Vi skal se på og vurdere de forskjellige forslagene sammen med epostundersøkelsen litt senere.

 

Jeg må imidlertid få bemerke én ting: For meg ser det ut til at layouten rett og slett er direkte feil på noen av skjermbildene som er limet inn øverst her. Jeg antar dette skyldes at reklamer er fjernet med et eller annet program for dette. I så tilfelle er det ikke så rart at ting blir rotete -- vi arbeider med å integrere innhold og reklame best mulig, og reklamene har slik sett en faktisk funksjon -- de brukes til å dele opp innholdet.

 

Dét at leserne ser, og klikker på, annonsene, er vesentlig for at vi skal kunne by på bedre dekning, bedre journalistikk, grundigere tester/anmeldelser og mye mer. Derfor håper jeg dere forstår at hvordan designen ser ut for "gratispassasjerer" ikke akkurat har stått høyt på prioriteringslisten.

 

Det ville derfor være til hjelp om de av dere som har slik annonsefjerningsprogramvare tar dere bryet med å skru av denne programvaren før dere bedømmer det nye designet. :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...