L4r5 Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Urqell er godkjent. Hadde du sagt Ringnes derimot...
Sexylubb1 Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Av og til får jeg Ringnes fordi det er det eneste de har på flyplassene folk jeg får øl av tilfeldigvis er innom :\
Sexylubb1 Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Skal grille imorgen, hva anbefales? Varm grill, kjøtt og øl. 1
dysfunctional Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Mørbradbiff, flintstek eller rollerburgere er godt å ha på grillen. 1
Need44speed Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Grill er i orden, mangler kjøtt. Tror ikke jeg fr kjøpt øl
Sexylubb1 Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Du kan ikke gå feil med entrecote i alle fall. Det er så mye fett i det at det blir bra uansett. 1
L4r5 Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Skal grille imorgen, hva anbefales? Grillspyd. Skjær opp noe oksekjøtt (jeg bruker ofte flatbiff) i terninger og mariner over natta. Bruk den marinaden du liker selv. Gjør det samme med kyllingfilet og noe svinekjøtt. Jeg bruker som regel sommerkoteletter til det. Billig og godt. Skjær opp løk, paprika og champignon (eller annen sopp du liker) sammen med noen gode pølser. Ikke bruk slike kjipe standard grillpølser. Kvalitet koster dessverre. Tre alt sammen på spyd sammen med hele cherrytomater. Pensle soppen med en eller annen grillolje og legg spydene på grillen til de ser klare ut. Bruk gjerne indirekte varme. Spis sammen med en god potetsalat. Helst hjemmelaget. Nyt det hele med en kald øl. Nøgne Ø Imperial Brown Ale er godt. Alternativt kan du pakke en liten ørret inn i folie og grille sammen med bakt potet. Putt timian og en skive sitron inni ørreten før den pakkes inn i folie. 1
L4r5 Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 De glemmer såklart det beste av alt. Pølser. Pølser er ventemat. Hvis man får noen pølser til overs frra grillspyda kan man grille de først. Da surrer man dem selvfølgelig inn i bacon først.Burger er også god grillmat. Da tar man 400gr karbonadedeig, 150gr bacon og 1-2 egg, Hakk opp baconet og bland det hele sammen. Form til fire burgere. Er det litt klissete bruker du litt maizena, potetmel eller hvetemel oppi blandingen. Husk litt nykvernet pepper for ekstra smak. lage marinade eller kjøpe ferdig? Bruk gjerne ferdig. Jeg gjør som regel det. Bruker tre forskjellige. En "kyllingmarinade", en med hvitløk og en sånn standard grillmarinade.
Boil-in-bag-ris Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Å herregud Daskemannen, vi skjønner jo hva du mener når du skriver "marinade" i gåsetegn da. De nedpå kebabsjappa i byen her bruker også sin spesial "marinade". 1
L4r5 Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Jeg satte det i hermetegn fordi jeg ikke husker hva den egentlig heter.
Sexylubb1 Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 (endret) SPERM! DE HAR SPERM I KEBABSAUSEN! (og i Stavanger seie dei vel "issje") Endret 30. juli 2012 av Sexylubb1
Boil-in-bag-ris Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Nei jeg mente ketsjup, ikke sperm. Du er så ekkel. Ikkje, issje, hvem bryr seg. Åja, du ja.
Bytex Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Vannpolo, er ikke det pauselek i svømmeundervisning? 1
Anbefalte innlegg