Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hoho, jeg tør ikke tenke så langt som det med barn engang. Men sant det du sier, man blir stuck med personen for alltid. Har hørt at forhold er ulykkeligst.den perioden det er små barn i bildet.

 

Det siste du sier... kunne ikke være mer enig for faen. Man skal leve mens man er ung, oppleve masse og erfare og virkelig få smaken av livet. Finne seg selv og gjøre drømmer til virkelighet og lære og elske og sette pris på de små øyeblikkene. Aaalt det andre kan komme senere. Har lyst å dra på jordomseiling :-)

 

Dere er i feil tråd.

Ok.

Lenke til kommentar

 

Har slutta helt med å fyre tryllerøyk på byen, blir loko av det. Noen ganger fungerer det bra, men har jeg drukket for mye alkohol blir den miksen totalt kaos.

Var med på en tryllerøyk-utløst psykose på fyllan. Lite morsomt. Noe av det minst morsomme jeg kan tenke meg faktisk

 

Såpass, skummelt det der. Glad jeg har begrenset røykinga mye i det siste. Mer diggert når det er noen uker mellom hver gang.

Lenke til kommentar

Vi er der allerede.

Det var det jeg tenkte på egentlig. Jeg er jo ikke mer enn 33 i mars. For meg så begynner "gammel gris" gjerne rundt 40 eller noe. Men så blei jeg litt i tvil. Dama er jo 10 år yngre enn meg og vi har vært sammen i fem og et halvt år, så jeg ser jo fort at jeg kan havne i den kategorien likevel.
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...