Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har en historie fra Moder Romis i disse juletider.

 

Twas the night of the 24th of December.

Moren min spurte meg for en stund tilbake om jeg vennligst kunne kutte ribba til jul, mtp at jeg faktisk har skarpe kniver, og det har ikke hun. Men akkurat i dag så glemte jeg mobilladeren hjemme i Oslo, så mobilen var tom for strøm. Så jeg dro inn til naboen for å lade hos han, men han var ikke hjemme. Så moren min ringte inn etter 5 minutter (Jeg satt å venta på naboen skulle komme hjem) og var helt hysterisk og sa at jeg måtte skjære opp ribba. Hvis ribba ikke var på bordet ved 5 tiden så var det total krise. Lang historie kort: jeg kom endelig hjem 10 over 5, og da hadde Mamma brukt min japanske kniv til 1,750kr til å skjære rett over den spøre svoren og rett over beina. Jeg tilbød meg å skjære opp resten av ribba, og sa at jeg måtte skjære bort svoret først. Så jeg gjorde det, og spurte om jeg kunne bruke skjærefjøla til å skjære ribba i biter. Det var dråpen, så da ble jeg kasta ut av kjøkkenet mens hun skjærte opp ribba med en gaffel og biffkniv, ribba så jo ut som en dødsmark.

 

Jaja, moralen er vel at moren min er sta som en hest, og skal ikke ha ting gjort på andre måter enn hun er vant med. Ødela julestemninga for min del i hvertfall.

Lenke til kommentar

veit ikke hva kveker er men jeg feirer ikke jul på grunn av min familes relgion.

24 desember er altså årets kjedligste dag for da skjer det ingenting og man kan ikke gjøre noe annet en å sitte på ræva å lese på diskusjon.no.

 

Hvis du har interesse for spill er det ikke noe problem?

 

- Cap Valor på WoW

- Spill gjennom Diablo 1? Eller 2? eller Morrowind, eller Oblivion, Path of Exile, Red Alert, Red Alert 2, Age of Mythology, Age of Empires, Quake, skaff en emulator og spill noen gamle spill?

 

Hvis alt annet ikke er av interesse, ta deg en runk. Det er både gøy og sunt for deg.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...