Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke verst, jeg har ikke plass til det heller. Eller råd. Drømmen er en La-z-boy luksusmodell og tre saccosekker.

 

Hadde vel og merke en stol i 8000 kroners-klassen i fjor, men i frykten for at det hadde overlevd noen veggedyregg i den, ble den kastet. :/

 

Hadde også en sykt god kontorstol med massasje-apparat innebygd til 4500 kr, men den levde ikke lenge.

Lenke til kommentar

Tipper de blir litt overraska når de blir presentert for sine 72 jomfruer, og innser at det er en GRUNN til at de fortsatt var jomfruer.

 

Tenk deg å bruke evigheten sammen med 72 kaklende kjerringer som slåss og krangler med hverandre og har 100-årige sjalusidramaer med hverandre. Eller 72 Maggie Thatchers.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei men altså, i slike kulturer hvor jomfrudom hos det kvinnelig kjønn er ettertraktet så er det vel ganske vanlig med en dobbeltstandard hvor mannfolka har lov til å gjøre hva de vil både før og under evt. ekteskap. Så slapp av thea, om du velger å ofre deg selv for saken så får du sikkert 72 muslimske mannfolk som har hatt sin tid på horehus og inne på søstrene sine soverom.

Lenke til kommentar

Grunnen til at de fremdeles var jomfruer når de døde er sikkert at de har hele ansiktet og kroppen dekket av vorter ellernoe slikt. Det regner vel ikke martyrene med å få slengt i fleisen.

De er vel neppe supermodeller disse jomfruene.

 

Ser jo hvor mye drama det blir når 2-3 ekser møtes, tenk med 72.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...