Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det blir jo det samme som å si at en Sushi kokk ikke er en kokk fordi han legger fyll i ''Tang''.

 

For det første: En sushi kokk er ikke en kokk. Han er en ''Itamae'' hvis jeg ikke husker helt feil. Forskjellen mellom en sushi kokk og en ansatt på dolly dimples er at han har en ordentlig tittel. Men nei, han er ikke en kokk.

 

For det andre: Sushi Kokker legger ikke fyll i tang, det finnes masse forskjellige måter å servere sushi på: Uru-Maki, Maki, Sashimi, Tera-Maki, forskjellige varianter i USA som f.eks Californian Roll, Alaska Roll, osv. Det du referer til er sushi som blir servert med Nori (Sjøtang), dette kalles 1. Uru-Maki: Tang i en sirkel i midten av sushien, eller 2. Maki: Tang på utsiden.

 

Romis: Gidd?

 

Ikke ødelegg, jeg vinner diskusjonen.

Endret av Romis
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det blir jo det samme som å si at en Sushi kokk ikke er en kokk fordi han legger fyll i ''Tang''.

 

For det første: En sushi kokk er ikke en kokk. Han er en ''Itamae'' hvis jeg ikke husker helt feil. Forskjellen mellom en sushi kokk og en ansatt på dolly dimples er at han har en ordentlig tittel. Men nei, han er ikke en kokk.

 

For det andre: Sushi Kokker legger ikke fyll i tang, det finnes masse forskjellige måter å servere sushi på: Uru-Maki, Maki, Sashimi, Tera-Maki, forskjellige varianter i USA som f.eks Californian Roll, Alaska Roll, osv. Det du referer til er sushi som blir servert med Nori (Sjøtang), dette kalles 1. Uru-Maki: Tang i en sirkel i midten av sushien, eller 2. Maki: Tang på utsiden.

 

Romis: Gidd?

 

Ikke ødelegg, jeg vinner diskusjonen.

 

Forstår godt hva du sier, prøver bare å skape et poeng. Jeg er kokk ferdig med det.

 

Takk for infoen om Sushien da!

Endret av evenandreas
Lenke til kommentar

Faen til kverulering på dere i kveld.

 

Prøver bare å få folk til å forstå at en person som hiver fyll på en pizzabunn ikke er en kokk, men en person ansatt for å lage pizzaer til kunder. Ikke noe mer enn det, egentlig.

 

Det blir jo det samme som å si at en Sushi kokk ikke er en kokk fordi han legger fyll i ''Tang''.

 

For det første: En sushi kokk er ikke en kokk. Han er en ''Itamae'' hvis jeg ikke husker helt feil. Forskjellen mellom en sushi kokk og en ansatt på dolly dimples er at han har en ordentlig tittel. Men nei, han er ikke en kokk.

 

For det andre: Sushi Kokker legger ikke fyll i tang, det finnes masse forskjellige måter å servere sushi på: Uru-Maki, Maki, Sashimi, Tera-Maki, forskjellige varianter i USA som f.eks Californian Roll, Alaska Roll, osv. Det du referer til er sushi som blir servert med Nori (Sjøtang), dette kalles 1. Uru-Maki: Tang i en sirkel i midten av sushien, eller 2. Maki: Tang på utsiden.

 

Romis: Gidd?

 

Ikke ødelegg, jeg vinner diskusjonen.

 

Beklager, går bare i første.

 

Det er virkelig ikke ment som personangrep, altså. Det kunne likesågodt hvert en annen person. :)

Endret av Romis
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...