Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Clvn, hva skjedde med deg på Wacken da? Kom nudist-svenskene og voldtok deg?

Stoooore mengder alkohol, og en feilsendt melding til Lars.. Veit egentlig ikke hva som skjedde, men plutselig var det lørdags natt =/ Sorry! Hva fikk dere med dere av musikk?

 

Har forresten fått meg årntli' gassmaske til neste år, sjekk RPP for bilde. Skal bli gøy! =D

Aha :p Begynte å lure når vi aldri hørte noe mer fra deg. Vi fikk med oss Feid, Motorhead, Borknagar, Vreid, Enslaved, Lacuna coil, Tristania, Sarke, og mye mer. Og ikke minst Amon Amarth, men da var ikke Lars med, men jeg crowdsurfa med ei venninne. :p

Da krysset vi stier på Motorhead, Enslaved og Amon Amarth. Hadde store planer om å se Lacuna Coil, men om jeg så de veit jeg ikke. Siste jeg husker fra første kvelden er fra ca. seks på ettermiddagen :wee:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du skulle vært på Vreid også. Det var... spesielt. Fyren står på scenen og begynner å snakke: "The 8. of april 1940 a big warship left for the Norweagian fjords. That night a thousand german soldiers went down with BLÛCHEEEEEEEER!"

Og hele publikum bare begynte å hyle med. I Tyskland.

 

Det er godt mulig tyskerne tok det som en hedring av de tyske soldatene sin innsats, men det var likevel veldig spesielt. :p

Lenke til kommentar
aaahh.. digg med en iskald cola nå. har prøvd å avvenne meg fra det . men komplett umulig. faller i samme fella hver gang jeg er på butikken. Prøvd å spise litt ren farin for å dempe sukkersuget. men funker ikke . cola forblir min følgesvenn

Er du dum eller noe i den duren? :ermm: Farin er sukker, og det blir derfor tullete å forsøke å omgå sukkersuget ved å spise det. Selvfølgelig kan det kanskje være en idé å spise bare litt, for så å vente til det har stilt seg, men det tror jeg funker dårlig.

Lenke til kommentar

Tenk om Forumkafeen dør helt ut snart ? Alt som kan snakkes om er diskutert, ALT !

 

Tror det trengs noe nytt blod her inne, stor fare for innavl og deformerte poster 

 

 

 

 

Neeei vet dere hva folk ! Denne dagen havner på 2 plass av totalt ubrukelige dager i 2009. Faen så kjedelig . ikke får jeg komme på fest fordi flesteparten der er statusfolk og jallafiffer, ikke går det noe kult på tv. ikke har jeg en eneste film å se . 

 

Nå tar jeg kveld. får jeg ikke sove , så vet jeg ikke hva som skjer 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...